Fraud Blocker

Arhiva Suplemenata

U našoj arhivi sastojaka možete pronaći supstance vrhunskog kvaliteta i visokog stepena efikasnosti. U okviru posebno dizajniranih formula i spojeva sastojaka, naše preparate odlikuje izuzetan kvalitet. Bilo da želite da izgradite mišićnu masu, smanjite procenat masnoća, poboljšate zdravlje ili da uvrstite kvalitetne nutrijente u svakodnevnu ishranu, uz ove kvalitetne sastojke možete ostvariti svoje ciljeve bez obzira na stepen fizičke aktivnosti.

 

Vitamin E

Vitamin E je moćan antioksidans koji pruža očuvanje zdravlja kože, mišića i očiju, uz jačanje imuniteta i veću mišićnu izdržljivost. 

Kofein

Kofein je popularna supstanca za ubrzanje metabolizma, veću budnost i fokus, uz mišićnu izdržljivost, veću količinu energije i sagorevanje masnoća.

Taurin

Taurin je supstanca koja se upotrebljava za veće fizičke i mentalne performanse, više energije i bolji fokus tokom vežbanja. 

Ginseng

Ginseng (žen šen) je jedan od najpoznatijih biljnih ekstrakata za povećanje energije, ublažavanje posledica stresa i različite zdravstvene benefite.

Hrom

Hrom je važan mineral za očuvanje pravilnog energetskog metabolizma, kontrolu apetita i održanje metabolizma proteina, masti i ugljenih hidrata.

Surutka

Surutka je jedan od najvažnijih nusprodukata mleka, koja svojim nutritivnim sastavom pruža očuvanje i izgradnju mišića uz bolji oporavak posle vežbanja.

Selen

Selen je mineral koji spada u esencijalne mikronutrijente, a odlikuje ga jako antioksidativno delovanje i zaštita organizma od negativnog spoljnog uticaja.

Vitamin A

Vitamin A je među najznačajnijim nutrijentima za očuvanje zdravog vida, zaštitu tkiva i ćelija od infekcija i održanje mnogih funkcija u organizmu.

Gvožđe

Gvožđe je jedan od ključnih minerala koji ima ulogu da ćelijama i tkivima obezbedi kiseonik i tako očuva zdravstveno stanje celog organizma.

Glukozamin sulfat

Glukozamin sulfat je jedan od najčešćih sastojaka za očuvanje funkcije i zdravlja hrskavice kao i fleksibilnosti zglobova, pri čemu sprečava i ublažava mnoge simptome.

Inulin

Inulin je prebiotik značajan za očuvanje sistema za varenje ali i za veću gustinu koštane mase, bolji sastav kostiju i regulisanje metabolizma masti u telu.

Biotin

Biotin je jedan od esencijalnih vitamina koji služi za očuvanje zdravlja kose, kože i noktiju, kao i pretvaranje hrane u energiju u organizmu.

Tiamin

Tiamin odnosno vitamin B1 važan je za rast ćelija, pravilno pretvaranje hrane u energiju i bolje pamćenje uz druge benefite.

Riboflavin

Riboflavin odnosno vitamin B2 pospešuje zdravlje kose, kože, noktiju i očiju, uz regulisanje metabolizma proteina, masti i ugljenih hidrata.

Inozitol

Inozitol je ciklični alkaloid koji deluje na stimulisanje mišićnog rasta, uz regulisanje metabolizma masti, očuvanja kvaliteta kose i smanjenje posledica stresa.

L-tirozin

L-tirozin je neesencijalna aminokiselina koja se koristi za poboljšanje mentalne budnosti, psihofizičkih performansi, pamćenja i raspoloženja.

Dekstroza

Dekstroza je prost ugljeni hidrat koji služi za povećanje nivoa metaboličke energije uz očuvanje mišićne mase posle intenzivnog vežbanja.

Vitamin B12

Vitamin B12 je važan za održanje zdravlja kostiju i mišića, uz očuvanje brojnih funkcija i procesa u organizmu, i prevenciju mnogih oboljenja.

Ašvaganda

Ašvaganda je jedna od najpoznatijih adaptogenih biljaka koja jača imuni sistem, pruža dodatnu energiju i čuva zdravlje i vitalnost organizma.

Koenzim-Q10

Koenzim-Q10 je supstanca koja se prirodno nalazi u telu i učestvuje u proizvodnji energije putem hrane, uz ublažavanje stresa, umora i iscrpljenosti.

Bromelain

Bromelain je enzim koji se koristi za prevenciju različitih oboljenja, uz smanjenje upala, otoka, povreda i crvenila kada se radi o kostima, zglobovima i mišićima.

ZMA

ZMA je patentirana kombinacija cinka i magnezijuma uz dodatak vitamina B6 za maksimalan anabolički efekat, stimulisanje hormona rasta i veće fizičke performanse.

Folna kiselina

Folna kiselina (vitamin B9) spada u najznačajnije nutrijente za smanjenje umora, pravilan rast i očuvanje ćelija, popravljanje raspoloženja i mentalnih kapaciteta.

Niacin

Niacin (vitamin B3) važan je za zdravlje kože, održanje pravilne mišićne kontrakcije i održanje mentalnog i fizičkog blagostanja.

Vitamin B6

Vitamin B6 (piridoksin) ima značajnu ulogu za pretvaranje unete hrane u organizam u energiju, očuvanje zdravlja i vitalnosti uz mnogobrojne benefite.

Guarana

Guarana je jedna od najpoznatijih stimulativnih biljaka koja prirodno povećava energetske nivoe i mentalne i fizičke kapacitete, posebno tokom vežbanja.

Fosfor

Fosfor je jedan od najvažnijih minerala za očuvanje i izgradnju jakih kostiju i zuba, uz formiranje zubne gleđi i snažnog celovitog skeleta.

Maka

Maka (peruanska maka) je moćna biljka koja povećava vitalnost organizma, čuva njegovo pravilno funkcionisanje i unapređuje energetske nivoe u telu.

Lecitin

Lecitin je fosfolipid koji se koristi za detoksikaciju tela, kao podrška u procesu mršavljenja, za bolje pamćenje i lepšu i zdraviju kožu.

Maltodekstrin

Maltodekstrin pruža postepeno oslobađanje u telu koje povećava nivo energije posebno ukoliko se bavite sportovima koji zahtevaju veliku izdržljivost.

Magnezijum bisglicinat

Magnezijum bisglicinat doprinosi normalnom funkcionisanju kostiju i zuba, uz očuvanje rada mišića, dok ujedno pospešuje pamćenje i smanjuje umor.

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.