Fraud Blocker

Arhiva Suplemenata

U našoj arhivi sastojaka možete pronaći supstance vrhunskog kvaliteta i visokog stepena efikasnosti. U okviru posebno dizajniranih formula i spojeva sastojaka, naše preparate odlikuje izuzetan kvalitet. Bilo da želite da izgradite mišićnu masu, smanjite procenat masnoća, poboljšate zdravlje ili da uvrstite kvalitetne nutrijente u svakodnevnu ishranu, uz ove kvalitetne sastojke možete ostvariti svoje ciljeve bez obzira na stepen fizičke aktivnosti.

 
vitamin e 2

Vitamin E

Vitamin E je moćan antioksidans koji pruža očuvanje zdravlja kože, mišića i očiju, uz jačanje imuniteta i veću mišićnu izdržljivost. 

caffeine

Kofein

Kofein je popularna supstanca za ubrzanje metabolizma, veću budnost i fokus, uz mišićnu izdržljivost, veću količinu energije i sagorevanje masnoća.

taurine

Taurin

Taurin je supstanca koja se upotrebljava za veće fizičke i mentalne performanse, više energije i bolji fokus tokom vežbanja. 

Ginseng

Ginseng

Ginseng (žen šen) je jedan od najpoznatijih biljnih ekstrakata za povećanje energije, ublažavanje posledica stresa i različite zdravstvene benefite.

hrom

Hrom

Hrom je važan mineral za očuvanje pravilnog energetskog metabolizma, kontrolu apetita i održanje metabolizma proteina, masti i ugljenih hidrata.
whey surutka

Surutka

Surutka je jedan od najvažnijih nusprodukata mleka, koja svojim nutritivnim sastavom pruža očuvanje i izgradnju mišića uz bolji oporavak posle vežbanja.
slene

Selen

Selen je mineral koji spada u esencijalne mikronutrijente, a odlikuje ga jako antioksidativno delovanje i zaštita organizma od negativnog spoljnog uticaja.
vitamin a

Vitamin A

Vitamin A je među najznačajnijim nutrijentima za očuvanje zdravog vida, zaštitu tkiva i ćelija od infekcija i održanje mnogih funkcija u organizmu.
gvozdje

Gvožđe

Gvožđe je jedan od ključnih minerala koji ima ulogu da ćelijama i tkivima obezbedi kiseonik i tako očuva zdravstveno stanje celog organizma.
glukozamin

Glukozamin sulfat

Glukozamin sulfat je jedan od najčešćih sastojaka za očuvanje funkcije i zdravlja hrskavice kao i fleksibilnosti zglobova, pri čemu sprečava i ublažava mnoge simptome.
inulin

Inulin

Inulin je prebiotik značajan za očuvanje sistema za varenje ali i za veću gustinu koštane mase, bolji sastav kostiju i regulisanje metabolizma masti u telu.
biotin

Biotin

Biotin je jedan od esencijalnih vitamina koji služi za očuvanje zdravlja kose, kože i noktiju, kao i pretvaranje hrane u energiju u organizmu.
tiamin

Tiamin

Tiamin odnosno vitamin B1 važan je za rast ćelija, pravilno pretvaranje hrane u energiju i bolje pamćenje uz druge benefite.

riboflavin

Riboflavin

Riboflavin odnosno vitamin B2 pospešuje zdravlje kose, kože, noktiju i očiju, uz regulisanje metabolizma proteina, masti i ugljenih hidrata.
inozitol

Inozitol

Inozitol je ciklični alkaloid koji deluje na stimulisanje mišićnog rasta, uz regulisanje metabolizma masti, očuvanja kvaliteta kose i smanjenje posledica stresa.
L tirozin

L-tirozin

L-tirozin je neesencijalna aminokiselina koja se koristi za poboljšanje mentalne budnosti, psihofizičkih performansi, pamćenja i raspoloženja.
dekstroza

Dekstroza

Dekstroza je prost ugljeni hidrat koji služi za povećanje nivoa metaboličke energije uz očuvanje mišićne mase posle intenzivnog vežbanja.

bitamin b12

Vitamin B12

Vitamin B12 je važan za održanje zdravlja kostiju i mišića, uz očuvanje brojnih funkcija i procesa u organizmu, i prevenciju mnogih oboljenja.
Asvaganda

Ašvaganda

Ašvaganda je jedna od najpoznatijih adaptogenih biljaka koja jača imuni sistem, pruža dodatnu energiju i čuva zdravlje i vitalnost organizma.
Koenzim Q10

Koenzim-Q10

Koenzim-Q10 je supstanca koja se prirodno nalazi u telu i učestvuje u proizvodnji energije putem hrane, uz ublažavanje stresa, umora i iscrpljenosti.
BROMELAIN

Bromelain

Bromelain je enzim koji se koristi za prevenciju različitih oboljenja, uz smanjenje upala, otoka, povreda i crvenila kada se radi o kostima, zglobovima i mišićima.
ZMA

ZMA

ZMA je patentirana kombinacija cinka i magnezijuma uz dodatak vitamina B6 za maksimalan anabolički efekat, stimulisanje hormona rasta i veće fizičke performanse.
folna kiselina

Folna kiselina

Folna kiselina (vitamin B9) spada u najznačajnije nutrijente za smanjenje umora, pravilan rast i očuvanje ćelija, popravljanje raspoloženja i mentalnih kapaciteta.

niacin

Niacin

Niacin (vitamin B3) važan je za zdravlje kože, održanje pravilne mišićne kontrakcije i održanje mentalnog i fizičkog blagostanja.
Vitamin B6

Vitamin B6

Vitamin B6 (piridoksin) ima značajnu ulogu za pretvaranje unete hrane u organizam u energiju, očuvanje zdravlja i vitalnosti uz mnogobrojne benefite.
guarana

Guarana

Guarana je jedna od najpoznatijih stimulativnih biljaka koja prirodno povećava energetske nivoe i mentalne i fizičke kapacitete, posebno tokom vežbanja.
fosfor

Fosfor

Fosfor je jedan od najvažnijih minerala za očuvanje i izgradnju jakih kostiju i zuba, uz formiranje zubne gleđi i snažnog celovitog skeleta.

maka

Maka

Maka (peruanska maka) je moćna biljka koja povećava vitalnost organizma, čuva njegovo pravilno funkcionisanje i unapređuje energetske nivoe u telu.
lecitin

Lecitin

Lecitin je fosfolipid koji se koristi za detoksikaciju tela, kao podrška u procesu mršavljenja, za bolje pamćenje i lepšu i zdraviju kožu.
Maltodekstrin

Maltodekstrin

Maltodekstrin pruža postepeno oslobađanje u telu koje povećava nivo energije posebno ukoliko se bavite sportovima koji zahtevaju veliku izdržljivost.
magnesium

Magnezijum bisglicinat

Magnezijum bisglicinat doprinosi normalnom funkcionisanju kostiju i zuba, uz očuvanje rada mišića, dok ujedno pospešuje pamćenje i smanjuje umor.

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.