Fraud Blocker

Fitnes Oprema

Fitnes oprema je značajan deo u svakodnevici svakog sportiste bilo da je početnik ili je vrhunski sportista naprednijeg nivoa. Za sve ljubitelje fitnesa u prilici smo da ponudimo sportsku opremu i obavezne rekvizite vrhunskog kvaliteta, sa modernim i privlačnim dizajnom koji je ujedno funkcionalan i inovativan.

Filter
RATING
Ocenjeno sa 52
CENA
Cena: 320 RSD5190 RSD
PROIZVOĐAČI
DY Nutrition13
Musclepharm1
Naughty Boy1
Power system30
Qnt1
Smartshake6

Kvalitetna fitnes oprema je osnova uspešnog treninga 

 

Adekvatna fitnes oprema visokog kvaliteta neophodna je kako biste tokom svog sportskog putovanja mogli da na najbolji način podržite svoje vežbanje. Bilo da se radi o šejkerima za pripremu ukusnih proteinskih napitaka, penastim rolerima za masažu mišića, rukavicama za trening i pojasima za teretanu, važno je da uz kvalitet dobijete i bezbednost upotrebe, kao i maksimalnu udobnost tokom korišćenja. Fitnes oprema pomaže vam da izgradite sportski stil i zdrave sportske navike, a da pritom uživate u svakom trenutku treninga ili vežbanja. 

Fitnes oprema unapređuje kvalitet treniranja, a čini da je vaše vežbanje mnogo udobnije, sigurnije, bezbednije i efikasnije. Bilo da je vaš cilj da smanjite telesnu kilažu, oporavite se od povrede ili imate intenzivniji i efektniji trening za izgradnju mišićne mase, sportski rekviziti su važan deo rutine. Kao jedan od glavnih faktora za dostizanje rezultata, Fitnes oprema treba da bude kvalitetna, sa funkcionalnim dizajnom, tako da se potpuno prilagođava vašim individualnim potrebama i zahtevima treninga. 

 

Raznovrsna sportska oprema za postizanje najboljih rezultata 

 

Rekviziti koji vam mogu pomoći da poboljšate svoje sportske rezultate prilagođeni su tako da odgovaraju vašim potrebama i tipu vežbi, bez obzira na nivo napredovanja. U bogatoj ponudi fitnes opreme mogu se pronaći različiti tipovi rekvizita, među kojima su gurtne. Gurtne su posebno dizajnirane da vam obezbede bolji kvalitet vežbanja ukoliko se bavite napornim disciplinama u teretani. 

Pojas za teretanu je jedan od najvažnijih sportskih rekvizita za ljubitelje teretane, a može se uklopiti u vašu rutinu bilo da ste žena ili muškarac, kao i prema ciljevima i zahtevima treninga. Ovo je specijalno dizajniran komad sportske opreme koji se posebno preporučuje u oblastima kao što su intenzivne vežbe u teretani, gde vam pruža svojom upotrebom sigurnost i udobnost tokom trneinga. Pojasevi za teretanu osmišljeni su tako da vam nezavisno od tipa treninga i nivoa vežbi pruže fokus prilikom izvođenja vežbe, a cilj je da unaprede vaš položaj tela. Na taj način održava pravilan položaj tela, uz podršku leđima, a odličan je i u slučaju da želite da se oporavite od povrede. Ovaj sportski rekvizit unapređuje tehniku disanja, uz veću pokretljivost i stabilnost. 

Ukoliko želite da izgradite mišićnu masu, povećate efikasnost treninga, koncentraciju i performanse, pojas za teretanu je pravi rekvizit za vašu fitnes rutinu. Preporučuje se svima koji se bave bodibildingom i dizanjem tegova, a dostupno je mnogo kvalitetnih pojasa sa modernim dizajnom, od laganih i dugotrajnim materijala. Postoje i posebni pojasevi za mršavljenje.

Rukavice za trening se svojim inovativnim dizajnom uklapaju i uz rutinu žena i muškaraca u teretani, sa mnoštvom različitih modela. Ova posebne rukavice koriste se u slučaju da naporno trenirate, a želite da unapredite efikasnost i bezbednost vežbanja tokom vežbi sa šipkom. Uz jači hvat, čvrsto držanje šipke bez klizanja, dobijate i kvalitetne materijale, za apsolutnu bezbednost upotrebe i maksimalnu udobnost. Dizajn rukavica za trening je privlačan i funkcionalan, i uz njih ćete postići sve ciljeve. 

Posebni fitnes rekviziti obuhvataju i: bandažere za kolena i zglobove, uz steznike za kolena, zaštitnu opremu tokom vežbanja mišića vrata, različite pojaseve za mršavljenje, sunđe za šipku, valjak za opuštanje mišića, konopce za preskakanje, elasnične trake za trening i druge.

Osim ovih fitnes rekvizita, obavezan je i šejker, koji na jednostavan način pruža veće uživanje u pripremi i konzumiranju omiljenih proteinskih šejkova, kreatina, drugih suplementnih napitaka i smutija. 

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.