Fraud Blocker

Gejneri

Gejneri su specijalno dizanirani dodaci ishrani koji uglavnom sadrže mnogo kalorija, a posebno su osmišljeni da vam pomognu da izgradite mišićnu masu i da povećate telesnu težinu. Gejneri za dobijanje mišićne mase karakteristični su po velikim količinama sastojaka kao što su kvalitetni proteini i ugljeni hidrati. Za razliku od samo proteinskih preparata, gejneri mase mogu pružiti dodatne benefite svima onima koji žele da na kvalitetan i efikasan način povećaju telesnu težinu odnosno broj kilograma kao i da izgrade mišićnu masu. Idealne gramaže nekih od najkvalitetnijih gejnera mase obogaćene su i različitim ukusima i dodacima, uz kvalitetne i hranljive materije za mnoštvo sportskih benefita.

Filter
RATING
Ocenjeno sa 51
CENA
Cena: 490 RSD14705 RSD
PROIZVOĐAČI
ActivLab2
Basic Supplements1
DY Nutrition2
Extrifit1
Maximalium5
The Nutrition1
Ultimate Nutrition4
Yamamoto1
UKUSI
Chocolate2
Chocolate Cookie1
Čokolada4
Jagoda2
Keks I krem1
Milk Chocolate1
Milk Fudge1
Narandža1
Peach1
Salted Caramel1
Strawberry1
Vanila4
Vanilla Cookie and Cream1
Vanilla Whip Cream1

Gejneri mase – veća mišićna masa i telesna težina uz više kalorija 

 

Gejneri mase su dodaci ishrani koji pre svega služe da uz pomoć kvalitetnih sastojaka kao što su ugljeni hidrati i proteini pruže optimalnu izgradnju mišićne mase i dobijanje na telesnoj težini. Gejneri mase su odličan izvor nutrijenata za postizanje različitih sportskih ciljeva koji se tiču mišićne i telesne mase, a slični su i proteinskim preparatima osim što imaju veći procenat ugljenih hidrata u svom sastavu. Proteini često u sastavu imaju minimalne količine masti i ugljenih hidrata, pa se prvenstveno koriste za izgradnju čiste mišićne mase. Iz tog razloga su gejneri mase idealan izbor kada se radi o definisanju mišićavog tela i povećanju broja kilograma. Gejneri se mogu koristiti i kod borilačkih veština i sportova izdržljivosti, a mogu ga koristiti i žene iako ih najčešće koriste muškarci. 

Ovi dodaci ishrani za dobijanje mase posebno se preporučuju bodibilderima, ljubiteljima fitnesa i teretane, kao i osobama sa brzim metabolizmom koje žele da povećaju broj kilograma. U jednoj porciji gejnera mase može se naći i do 1.000 kalorija, pa se posebno preporučuju ukoliko intenzivno vežbate i bavite se napornim disciplinama, a ne stižete da u okviru ishrane unese neophodan broj kalorija za željene rezultate.  

 

Kvalitetan sastav gejnera mase za maksimalne prednosti 

 

Gejneri mase su preparati koji svojim moćnim formulama i velikim brojem kalorija pomažu sportistima i ljubiteljima fitnesa i teretane da povećaju mišićnu masu, mišićnu volumen i broj kilograma. Vaša svakodnevna ishrana može se unaprediti uz pomoć kvalitetnog gejnera mase koji će redovnom upotrebom doprineti ostvarenju vaših ciljeva u teretani. Osim toga gejner mase dizajniran je tako da pruži različite izvore vrhunskih hranljivih materija, pa može obogatiti vaš kalorijski plan na dnevnom nivou. Uz kvalitetan plan treninga i redovno vežbanje u skladu sa ciljevima, gejneri mase mogu dati izuzetne rezultate.

Gejneri mase kao dodaci ishrani mogu sadržati visok procenat proteina, i spadaju među najpopularnije preparate za dobijanje mase i veću kilažu. Kvalitetan sadržaj ovih preparata upotpunjen je često i nutrijentima kao što su vitamini, minerali, masti, i drugi dodaci. Kada se radi o ulozi koju imaju ugljeni hidrati u okviru gejnera mase, to je na prvom mestu pružanje veće količine energije koja može poslužiti treningu. U sastav ovih preparata ulazi često kvalitetan protein kakav je protein surutke, koji je posebno značajan za bodibildere i osobe koje se bave dizanjem tegova. Kod nekih gejnera mase može se naći koncentrat ili izolat proteina, a neki gejneri sadrže i dijetalne masti. Gejneri često sadrže i kreatin, popularan dodatak za oblikovanje mišića i oporavak posle treninga. 

Gejneri se pre svega koriste nakon treninga kako bi se razgradnja mišića eliminisala, a mogu se koristiri i između obroka kada se mešaju sa mlekom. Još jedna opcija uzimanja je odmah nakon buđenja za dobijanje snažnog nutritivnog sastava već ujutru.

 

Popularni gejneri mase za sportske benefite 

 

Među kvalitetnim i popularnim gejnerima mase nalaze se sledeći dodaci ishrani: 

  • Maxler Mega Gainer 
  • Ultimate Nutrition Muscle Juice Revolution 2600
  • Ultimate Nutrition Pure Muscle Carbs
  • ActivLab Deluxe Gainer
  • ActivLab Mass Up
  • Ultimate Nutrition ISO Mass Xtreme Gainer
  • Yamamoto GlycoBOL Performance
  • The Nutrition THE All In One Gainer
  • Maximalium Gainer Mass Standard
  • Maximalium Gainer Mass Plus

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.