Fraud Blocker

Isolate Protein

Isolate Protein je protein koji se zasniva na proteinu surutke koji je prošao kroz poseban proces mikrofiltracije tako da u svom sastavu nema laktozu, masti i holesterol. Pri čemu se filtracijom ne gube u izolatu proteina surutke ostale hranljive materije, pa tako on sadrži veliki procenat značajnih aminokiselina kao što su BCAA – aminokiseline razgranatog lanca. Izolat proteina može ponuditi mnoge benefite kada je reč o vežbanju i bavljenju sportom, upravo jer aminokiseline u njegovom sastavu obezbeđuju očuvanje i regeneraciju mišićne mase.

Filter
RATING
Ocenjeno sa 51
CENA
Cena: 1790 RSD14705 RSD
PROIZVOĐAČI
DY Nutrition2
Extrifit1
Maximalium2
PurePro2
Qnt1
Ultimate Nutrition2
Yamamoto1
UKUSI
Banana Split1
Bela čokolada1
Blueberry1
Bounty / Čoko - kokos1
Chocolate Coconut1
Chocolate Hazelnut1
Čokolada7
Jagoda2
Jagoda-banana1
Kafa1
Keks I krem2
Neutral2
Pistachio1
Sour Cherry Yogurt1
Šumsko Voće-jogurt1
Tiramisu1
Vanila5
White Chocolate1

Isolate Protein – minimalna količina masti i do čak 90 % proteina

 

Isolate Protein rezultat je posebnog procesa proizvodnje u kojem se protein surutke filtrira tako da se dobije čist protein sa visokim sadržajem ovih hranljivih materija. Tada se otklanjaju masti, pa je na taj način Izolat proteina veoma kvalitetan izvor proteina, bez laktoze i holesterola. Na kraju ovako čist protein može imati i do preko 90 % proteina u svom sastavu. Izolat proteina karakteriše osobina da pozitivno utiče na zdravlje kao i na sportske rezultate kada se radi o različitim ciljevima. 

Izolat proteina je idealan za osobe koje imaju za cilj da održe telesnu težinu, jer ima u svom sastavu malu količinu kalorija uz minimalno ugljenih hidrata. Tako je ovaj tip proteina surutke pogodan ukoliko želite da konzumirate kvalitetan protein, a da održite i telesnu težinu. Izolat proteina se lako vari i lako se apsorbuje. Može takođe soprineti izgradnji i definiciji mišićne mase, uz bolji oporavak nakon vežbanja.

 

Kvalitetan izvor proteina za najbolje rezultate

 

Isolate Protein odlikuje pre svega vrhunska formula koja je dobijena procesom ultrafiltracije pri čemu se sve hranljive materije zadržavaju u njegovom sastavu, dok on ne sadrži masti, holesterol i laktozu. Ima jako malo kalorija i ugljenih hidrata, pa nudi najvećim delom čist protein. Ovim načinom proizvodnje zadržava se sav kvalitet, kako nutritivni tako i anabolički, pa je tako pogodan za stimulisanje izgradnje mišića. U njegovom kvalitetnom sastavu nalaze se i važne aminokiseline, kao i ostali hranljivi sastojci koji su zaduženi za mnoštvo benfita. Dodaci ishrani na bazi izolata proteina surutke preporučuju se sportistima i fizički aktivnim osobama kao i u slučaju da želite da unosite veći procenat čistog proteina sa malo masti, ugljenih hidrata i kalorija. 

Izolat proteina u svom sastavu ima veliku količinu aminokiselina koje su važne za optimalno odvijanje funkcija u telu. Ovaj tip proteina je značajan u ishrani osoba koje su osetljive na laktozu jer je ne sadrži u svom sastavu. Uz to, jedna od važnih odlika Izolat proteina je da se brzo i lako apsorbuje, pa na taj način sve hranljive materije mogu odmah biti dostupne mišićima i telu za oporavak i očuvanje. Ovo je značajno nakon napornog vežbanja kako bi se sprečila razgradnja mišićnih vlakana. 

 

Prednosti upotrebe izolata proteina u sportskoj rutini 

 

Isolate Protein ima mnogo prednosti kada se radi o njegovoj upotrebi bilo da ste ljubitelj sporta ili profesionalni sportista. Po jednoj porciji ovaj tip proteina može pružiti u proseku 25 % veću količinu proteina od drugih izvora proteina pa je odlična dopuna svakodnevnoj ishrani. Osim toga, odlikuju ga izuzetni ukusi koji se uklapaju u svačije nutritivne potrebe i ukus, a može se koristiti na različite načinu. Izolat proteina može se dodati raznim receptima, od njega se prave zdravi i ukusni šejkovi, smutiji i ostale proteinske užine i obroci. Može se konzumirati pre i posle vežbanja, prema preporuci, a način upotrebe zavisi i od ishrane, telesne konstitucije, potreba treninga i ciljevima. 

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.