Fraud Blocker

Kreatin Monohidrat

Kreatin Monohidrat je oblik kreatina, popularnog dodatka ishrani za povećanje mišićne mase i bolje sportske rezultate. Kreatin Monohidrat je jedan od najstarijih, najistraženijih i najpoznatijih suplemenata za rast mišića i njihov veći volumen. Ovaj dodatak ishrani predstavlja kvalitetan i čist oblik kreatina koji se pre svega koristi za povećanje sportskih rezultata uz definisanje čiste mišićne mase, bilo da ste profesionalni sportista ili rekreativno vežbate.

Filter
RATING
Ocenjeno sa 51
CENA
Cena: 2140 RSD5840 RSD
PROIZVOĐAČI
Basic Supplements1
DY Nutrition1
Extrifit1
Maximalium1
Naughty Boy2
Nutriversum1
Ostrovit1
Qnt1
Skull Labs1
The Nutrition1
Ultimate Nutrition1
Yamamoto2

Kreatin Monohidrat – jedan od najtraženijih preparata za izgradnju mišićne mase 

 

Kreatin Monohidrat spada u najpoznatije oblike kreatina koji je ujedno među najtraženijim među sportistima svih nivoa, a nudi bolji stepen apsorbovanja uz mnoge benefite. Kreatin Monohidrat obezbeđuje potrebnu energiju mišićima i ostatku tela, pruža vam poboljšanje fizičkih performansi, smanjenje osećaja umora i povećanje mišićne snage, izdržljivosti i volumena. Kreatin Monohidrat je supstanca koja u osnovi utiče na povećanje zaliha kreatin fostata u mišićima, čime nastaje ATP odnosno adenozin trifosfat, koji je zapravo osnovni i ključni molekul za pružanje energije telu i mišićima. ATP se u toku napornog vežbanja i treniranja razdvaja kako bi se pružila veća količina energije, i zbog toga je potrebno ponovo stvoriti njegove molekule. Upravo tu je važan kreatin koji pomaže da se rezerve ATP-a u organizmu drže u normalnim vrednostima kako biste imali dovoljno snage za intenzivno vežbanje. 

 

Šta je kreatin monohidrat i kada se upotrebljava?

 

Kreatin Monohidrat spada među najstarije suplemente, o kojem postoje brojne studije o bezbednosti upotrebe kao i o njegovoj učinkovitosti. Iz tog razloga je jedan od najtraženijih i najpopularnijih preparata za poboljšanje sportskog učinka i izgradnju mišića. Kreatin Monohidrat je rezultat kvalitetne prerade kreatina, tako da se dobijeni oblik još bolje apsorbuje u organizmu, a poznat je po tome što ima brojne sportske i zdravstvene benefite.

Kreatin Monohidrat se uzima na različite načine u odnosu na vaše ciljeve i individulane potrebe. Ukoliko želite da unapredite mišićni rast upotrebom kreatina, preporuka o načinu uzimanja je nekoliko puta tokom dana: ujutru pre obroka, pre vežbanja i neposredno posle treninga. Uglavnom se konzumira u vidu šejka, a može biti i neutralnog ukusa kao i u nekoj privlačnoj aromi. Kreatin Monohidrat se može idealno kombinovati sa proteinom, posebno u slučaju konzumiranja posle treninga. 

 

Popularni benefiti upotrebe kreatin monohidrata 

 

Kreatin Monohidrat je popularan u svetu sportske suplementacije zbog svih benefita koje može pružiti za veće sportske rezultate. Upotreba kreatina može značajno da poveća sportske rezultate, kao i efikasnost treninga i vežbanja. Ukoliko se bavite sprintom, dizanjem tegova, bodibildingom i drugim intenzivnim vežbama i discipcinama, Kreatin Monohidrat daće vam bolje funkcionisanje mišića i brojnih sistema i funkcija u organizmu. Kreatin Monohidrat može smanjiti osećaj umora i iscrpljenosti tokom treninga, dok ujedno obezbeđuje odličan oporavak i regeneraciju mišića posle završetka vežbanja. Uz to, još jedan od benefita upotrebe Kreatin Monohidrata u rutini sportista je poboljšanje mišićnih kontrakcija i bolja celokupna mišićna funkcija. 

Kreatin Monohidrat uspešno smanjuje stvaranje rezervi mlečne kiseline koja je glavni uzrok nastanka umora i osećaja slabosti u mišićima. Na ovaj način se smanjuje bol u mišića posle treninga, a Kreatin Monohidrat može uticati i na smanjenje upale mišića. Kreatin Monohidrat purža i intenzivniji i dugotrajniji trening, sa većim brojem ponavljanja po seriji vežbi. Kreatinski preparati se mogu koristiti bez obzira na nivo vašeg vežbanja, bilo da ste profesionalni atleta ili početnik.

 

Neki od najboljih preparata na bazi kreatin monohidrata 

 

Kreatin Monohidrat preparati koji se nalaze na samom vrhu sportske suplementacije, a nude vam odličan kvalitet po izuzetnim cenama su između ostalog sledeći:

  • Yamamoto Kre-ALKALYN PERFORMANCE 
  • Maximalium 100% Creatine Monohidrate 
  • QNT Creatine Monohydrate
  • Extrifit Crea Pure Micronized
  • QNT Creatine Monohydrate
  • Ostrovit Creatine Monohydrate Supreme Pure 
  • DY Creatine monohydrate 

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.