Fraud Blocker

ZMA

ZMA je patentirana kombinacija cinka i magnezijuma uz dodatak vitamina B6 za maksimalan anabolički efekat, stimulisanje hormona rasta i veće fizičke performanse.

ZMA je posebna kombinacija važnih nutrijenata: cinka, magnezijuma i vitamina B6. Ovaj patentirani spoj obuhvata minerale u optimalnom odnosu za podsticaj anabolizma u organizmu. Zbog toga je ovo čest preparat koji upotrebljavaju sportisti u svojoj svakodnevnoj rutini.

ZMA vam pomaže da u isto vreme dobijete sve prednosti magnezijuma, cinka i vitamina B6 i tako očuvate zdrav organizam. Ova jedinstvena kombinacija hranljivih materija posebno se preporučuje kod sportova snage i izdržljivosti, a ima veliki značaj i za sve one koji se bave bodibildingom. Ovi nutrijenti u spojenom delovanju mogu da na izuzetno efikasan način stimulišu anaboličko delovanje u organizmu i tako vas približe ostvarenju cilja izgradnje mišićne mase i definisanja mišićavog tela. ZMA je formulacija razvijena od strane SNAC Systems, Inc. i može unaprediti kvalitet i rezultate treninga bez obzira na nivo napretka i vaše ciljeve.

ZMA je formulacija koja sadrži minerale u najboljim oblicima i odnosu za maksimalnu stimulaciju mišićnog rasta. U njegovom sastavu su cink i magnezijum, dok vitamin B6 dodatno pospešuje njihovo apsorbovanje i iskoristljivost u telu. Ovo je prirodan i nesteroidni dodatak ishrani koji prema istraživanjima može da poveća količinu testosterona u telu što ima pozitivan uticaj na celokupno zdravlje. Ovaj dodatak ishrani podstiče mišićni rast i aktiviranje hormona rasta čime se povećava i fizička snaga kao i učinkovitost vežbanja.

ZMA se posebno preporučuje u sportovima izdržljivosti i snage, bodibilderima i svima koji žele da stimulišu hormon rasta. Ovo je prirodan način da se efikasno poveća nivo testosterona, što može takođe dati brojne benefite za organizam. Uz delovanje svojih hranljivih komponenti, ZMA može da unapredi sportske performanse i da utiče na bolje rezultate vežbanja.

U sastavu ovog dodatka ishrani nalaze se pažljivo odabrane komponente koje imaju različite benefite za organizam i vežbanje. Upotreba ZMA donosi delovanje magnezijuma, koji podstiče održanje ravnoteže elektrolita, očuvanje zdravlja zuba, kostiju, nerava i mišića, uz smanjenje umora i iscrpljenosti. Magnezijum utiče na sintetisanje proteina, popravlja raspoloženje i mentalne kapacitete. Cink u ovoj formulaciji je zadužen za poboljšanje kognitivnih sposobnosti, očuvanje kože, kose i noktiju, jačanje imunog sistema i pravilan metabolizam hranljivih materija. Cink takođe štiti ćelije od negativnog spoljnog uticaja. Dodatak u vidu vitamina B6 unapređuje metabolizam glikogena i proteina, jača imunitet i pruža energiju.

ZMA uz kombinaciju cinka, magnezijuma i vitamina B6 pružiće izuzetne benefite vašem organizmu i vežbanju, uz njihova pojedinačna delovanja i zajedničko delovanje. Uz ovaj dodatak ishrani može se prirodno stimulisati očuvanje i rast mišića, uz najbolje rezultate u teretani.

ZMA se može u okviru dodataka ishrani konzumirati na različite načine, prema preporuci iz uputstva. Nije poželjno prekoračiti propisane doze za ove nutrijente u kombinaciji, a za najbolje apsorbovanje odvojite konzumiranje kalcijuma, mleka i mlečnih proizvoda od upotrebe ovog preparata. Možete se pre upotrebe savetovati sa stručnim licem za najbolje delovanje ovog dodatka ishrani. Najčešće vreme upotrebe ZMA je 1 sat pre spavanja na prazan stomak.

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.