Fraud Blocker

KREATIN MONOHIDRAT 400gr GENIUS NUTRITON

3000 mg

Kreatin Monohidrat

Proizvođač: Genius Nutrition

Kreatin monohidrat 400g Genius Nutrition je dodatak ishrani koji poboljšava energiju i izdržljivost tokom fizičkih aktivnosti. Ovaj proizvod je idealan za sportiste i one koji žele da unaprede svoje performanse. Kreatin pomaže u povećanju mišićne mase i snage, čineći ga popularnim izborom među rekreativcima i profesionalcima. Lako se rastvara i može se kombinovati sa drugim suplementima.

3.000,00 RSD

BESPLATNA DOSTAVA

Pri kupovini od 5000 RSD

BRZA DOSTAVA

1-2 radna dana

SIGURNA KUPOVINA

Banca Intesa Secure

NARUČITE TELEFONOM

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

  • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
  • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
  • Platite karticom ili e bankingom
  • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
  • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
  • Dinarskim računom
  • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.

Sastav

KREATIN MONOHIDRAT 400gr GENIUS NUTRITON
Tabela sastava proizvoda
Sastojak Količina po porciji (3g)
Mikronizovani Kreatin Monohidrat 3000 mg

Kreatin monohidrat se smatra jednim od najefikasnijih dodataka ishrani za sportiste i rekreativce koji žele da povećaju snagu, izdržljivost i mišićnu masu. Genius Nutrition Kreatin Monohidrat 400g donosi visokokvalitetni mikronizovani kreatin monohidrat koji omogućava brzu apsorpciju i efikasno dopunjavanje energetskih rezervi u mišićima. Ovaj suplement je savršen za sve koji žele da poboljšaju svoje performanse u treningu i ubrzaju proces oporavka mišića nakon intenzivnih fizičkih napora.

Šta je kreatin i zašto je važan?

Kreatin je prirodna supstanca koju telo proizvodi iz tri esencijalne aminokiseline – arginina, glicina i metionina. Njegova glavna uloga je proizvodnja adenozin trifosfata (ATP), jedinjenja koje snabdeva mišiće energijom potrebnom za kratkotrajne i intenzivne aktivnosti, kao što su sprint, dizanje tegova i druge vrste eksplozivnih vežbi. Iako telo proizvodi određenu količinu kreatina, sportisti i osobe koje treniraju visokim intenzitetom često imaju potrebe za većim unosom.

Kreatin monohidrat kao suplement pomaže u dopunjavanju rezervi kreatina u mišićima, povećavajući kapacitet za vežbanje, snagu i oporavak. Genius Nutrition Kreatin Monohidrat osigurava čist i efikasan unos kreatina, pružajući neophodnu energiju za postizanje boljih rezultata.

Kako funkcioniše kreatin monohidrat?

Kada se unese, kreatin monohidrat se pretvara u kreatin fosfat, koji se skladišti u mišićima. Tokom vežbanja visokog intenziteta, kreatin fosfat se koristi za brzo generisanje ATP-a, jedinjenja koje je ključno za mišićne kontrakcije. Ovo omogućava duže trajanje treninga, veću snagu i bolji oporavak između serija. Povećanje zaliha kreatina pomaže u smanjenju umora, omogućavajući vam da trenirate duže i sa većim intenzitetom.

Kreatin takođe poboljšava hidrataciju mišićnih ćelija, čineći mišiće “punijim”, što ne samo da poboljšava estetski izgled, već i pomaže u njihovoj snazi i izdržljivosti.

Povećanje mišićne mase i snage

Jedna od glavnih prednosti kreatina je njegova sposobnost da povećava snagu i mišićnu masu. Redovnim korišćenjem Genius Nutrition Kreatin Monohidrata, sportisti mogu povećati mišićnu zapreminu zbog boljeg unosa tečnosti u mišićne ćelije, ali i zbog poboljšane sinteze proteina.

Pored toga, kreatin omogućava sportistima da izdrže veći broj serija i ponavljanja tokom treninga, što direktno doprinosi bržem napretku u mišićnoj snazi i masi. Ovo ga čini savršenim suplementom za one koji se bave anaerobnim vežbama kao što su dizanje tegova, sprint i trening snage.

Fenomen punjenja kreatinom

Mnogi sportisti koriste metod “punjenja kreatinom” kako bi brže postigli maksimalne rezerve kreatina u mišićima. Ovaj proces uključuje konzumaciju većih doza kreatina (20g dnevno podeljeno u nekoliko doza) tokom prvih pet do sedam dana. Nakon toga, prelazi se na održavajuću dozu od 3-5g dnevno, što omogućava optimalnu iskoristivost kreatina u mišićima.

Genius Nutrition Kreatin Monohidrat je idealan za ovaj pristup, jer je njegova mikronizovana forma brzo rastvorljiva i lako se apsorbuje u telu, čineći ga efikasnim u postizanju željenih rezultata u kraćem vremenskom periodu.

Kako koristiti Genius Nutrition Kreatin Monohidrat?

Za najbolje rezultate, preporučuje se konzumacija jedne merice (3g) Genius Nutrition Kreatin Monohidrata pomešane sa 250 ml vode pre treninga. U danima bez treninga, preporučuje se uzimanje jedne merice između obroka kako bi se održale visoke rezerve kreatina u mišićima.

Ako se odlučite za punjenje kreatinom, uzimajte 20g dnevno (podeljeno u četiri doze od po 5g) tokom pet dana, a zatim nastavite sa održavajućom dozom od 3-5g dnevno.

Zaključak

Genius Nutrition Kreatin Monohidrat 400g je idealan suplement za svakoga ko želi da poveća snagu, izdržljivost i mišićnu masu. Njegova mikronizovana formula osigurava brzu apsorpciju i efikasnu iskoristivost kreatina u mišićima, što ga čini savršenim za sportiste i rekreativce svih nivoa. Redovnim korišćenjem ovog suplementa, vaši mišići će dobiti potrebnu energiju za poboljšane performanse, brži oporavak i veće rezultate u izgradnji mišićne mase.

Dodaj recenziju
KREATIN MONOHIDRAT 400gr GENIUS NUTRITON KREATIN MONOHIDRAT 400gr GENIUS NUTRITON
Ocena*
0/5
* Rating is required
Vaša recenzija
* Review is required
Ime
* Name is required
Add photos or video to your review
* Please tick the checkbox to proceed
* Molim vas potvrdite da niste robot
0,0
Na osnovu 0 recenzija
5 zvezdica
0%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdice
0%
1 zvezdica
0%
0 of 0 reviews

Nažalost, nema recenzija koje odgovaraju zadatim parametrima.

P & O

Još uvek nema pitanja

Pitajte pitanje

Na vaše pitanje će odgovoriti predstavnik prodavnice ili drugi kupac.

Hvala Vam na postavljenom pitanju!

Vaše pitanje je prihvaćeno i biće odgovoreno uskoro. Molimo Vas da ne predajete ista pitanja više puta.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

Dodajte odgovor

Hvala Vam na odgovoru!

Vaš odgovor je primljen i biće uskoro objavljen. Molimo Vas ne šaljite ponovo isti odgovor.

Greška

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

KREATIN

Šta doprinosi?

“KREATIN”
10%
Povećanje brzine regeneracije kreatina i fosfata
9%
Povećavanje sportske performanse
8%
Smanjenje mišićnog katabolizma
8%
Povećanje mišićne punoće i izgleda
15%
Poboljsanje anaerobnog kapaciteta
12%
Povećanje ATP (Adenozin trifosfat)
18%
Povećanje mišićne mase
20%
Povećanje snage i izdržljivosti

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.