Fraud Blocker

Rukavice za Teretanu

Rukavice za trening su važan komad sportske opreme, koji je specijalno dizajniran za intenzivno treniranje, vežbanje, a posebno za dizanje tegova. Uz inovativan dizajn, rukavice za trening mogu povećati učinke vašeg vežbanja, tako što vam pružaju veću i efikasniju zaštitu zglobova, uz dodatnu stabilnost i sigurnost tokom izvođenja vežbi. Rukavice za dizanje tegova dizajnirane su i u stilu za muškarce i žene koji su ljubitelji intenzivnog vežbanja u teretani.

Rukavice za trening – efikasnije, bezbednije i udobnije dizanje tegova 

 

Rukavice za trening su obavezna sportska oprema za sve one koji se bave dizanjem tegova, napornim vežbama u teretani i drugim aktivnostima koje zahtevaju snažan hvat i visok stepen stabilnosti. Uz rukavice za trening dobijate efikasnije vežbanje, uz bolje performanse za vrhunske rezultate. Ono što odlikuje ovu sportsku opremu su izdržljivi i lagani materijali, za maksimalnu udobnost i podršku. Rukavice obezbeđuju idealnu podršku telu i zglobovima kada je reč o treningu snage i napornim vežbama sa šipkom, gde je potrebno imati jak hvat kako šipka ne bi klizila. Uz unapređen način izrade rukavica za vežbanje dobija se i izuzetno kvalitetan materijal koji pruža dugotrajnost, ali i regulisanje vlage tokom vežbanja za siguran hvat koji ne popušta. 

Rukavice za trening odlikuje osim vrhunskog, laganog i proizračnog materijala, čičak traka koja dodatno pruža stabilnost tokom vežbanja, uz druge odlične karakteristike. Moderan ergonomski dizajn na taj način obezbeđuje lakše podešavanje, dok u isto vreme dobijate veliku fleksibilnost i raspon pokreta. Modeli ovih rukavica izrađeni su od AirTech materijala za zadnje strane, pa tako ovaj sistem pruža odličnu regulaciju znojenja i vlage, zahvaljujući laganoj plastici. Na ovaj način je trening još efikasniji, a fleksibilnost pokreta je povećana uz dizajne bez prstiju koji ne narušava hvat. Silikonska unutrašnjost rukavica pruža bolji hvat i veću sigurnost držanja šipke, a uz pomoć čičak trake možete podesiti položaj zgloba tako da imate dodatnu stabilnost. Uz to, može se podešavati pritisak tako da vam najbolje odgovara, a da vaš zglob bude u položaju koji je pravialan, što je posebno značajno za intenzivno vežbanje i dizanje tegova. Rukavice za trening su idealni sportski rekviziti za postizanje vrhunskih rezultata ukoliko ste ljubitelji vežbi sa šipkom. 

 

Zbog čega je važno da imate rukavice za trening? 

 

Rukavice za trening su prava oprema za vašu svakodnevnu sportsku rutinu ukoliko želite da unapredite svoje fizičke performanse tokom dizanja teških tegova, ili drugih vežbi sa šipkom. Ono što odlikuje ove fitnes rekvizite je da mogu biti odlična podrška tokom različitih aktivnosti: fitnes, bodibilding, crossfit, powerlifting, i druge slične discipline. Ove rukavice za dizanje tegova idealne su i kod drugih intenzivnih vežbi, kao što su čučnjevi, deadlift i druge. Glavna namena ruakvica je da pruže odlično prianjanje, uz izuzetan osećaj udobnosti, visok stepen zaštite i sigurnosti u toku upotrebe spara u teretani i druge opreme za trening. U okviru modela rukavica za trening postoje i posebni modeli za žene i muškarce, a zajedničko im je to što su izrađene u atraktivnim dizajnima, sa privlačnim bojama, uz kvalitetne lagane i dugotrajne materijale. Uz to dobijate vrhunsku funkcionalnost, sa mekanim delovima i posebnim sistemima za regulaciju vlage, tako da u svakom trenutku osećate bezbednost tokom držanja šipke. 

 

Neke od najboljih rukavica za trening u našoj ponudi obuhvataju sledeće modele koji će se dopasti i ženama i muškarcima: 

  • Power System MAN’S POWER
  • Power System CROSSFIT GRIPS
  • Power System CROSS POWER
  • Power System WOMAN’S POWER
  • Power System REBEL GIRL
  • Power System POWER GRIP
  • Power System ULTRA GRIP

 

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.