Fraud Blocker

Šejkeri

Šejker je jedan od obaveznih fitnes rekvizita ukoliko se bavite sportom i ljubitelj ste aktivnog i zdravog načina života. Uz kvalitetan šejker možete uživati u pripremi omiljenih napitaka na bazi proteina, kreatina i drugih suplemenata za bolje sportske rezultate, a možete takođe i upotpuniti režim ishrane, uz različite smutije i voćne napitke. Inovativan dizajn šejkera obezbeđuje i pripremanje napitaka bez grudvica, sa kremastom strukturom.

Šejker – obavezan sportski rekvizit za ljubitelje zdravog načina života

 

Jedan od neizostavnih rekvizita za ljubitelje sporta je šejker, koji je idealan način da se svakodnevna ishrana obogati zdravim i hranljivim sastojcima, ili suplementnih napitaka kao što su proteini, kreatin i drugi. Ukoliko želite da se zdravije hranite i da svom telu u toku dana pružite veću količinu nutrijenata, šejker je prava fitnes oprema za to. Veliki broj sportista već ima svoj omiljeni šejker u kojem priprema kvalitetne i ukusne napitke za veće sportkse performanse i rezultate. Ono što je važno kada se radi o upotrebi šejkera je da vam nude praktičnost, jednostavnost, uz izuzetno kvalitetne materijale od kojih su napravljeni, kao i lagan i izdržljiv dizajn. U različitim bojama i stilovima, šejkeri nude i privlačne, moderne dizajne koji će se odlično uklopiti u svačiji sportski stajling. 

Šejkeri zbog svoje visoke funkcionalnosti i praktičnosti mogu da se koriste za različite namene, bilo da se radi o pripremi šejkova ili smutija, ili prenostu obične vode, soka ili drugog napitka. Uz lagane materijale možete omiljeni šejker poneti sa sobom i pripremati vrhunske napitke bilo kada u pokretu. Tako je konzumiranje zdravih i ukusnih suplemenata dodatno olakšano, uz druge praktične i inovativne osobine. Jedna od njih je prošireni otvor na vrhu šejkera, za udobnije konzumiranje napitaka, kao i sistem koji nudi 100 % zaštitu od curenja i prosipanja tečnosti. Uz posebne mrežice unutar šejkera moguće je pripremiti izuzetno kremaste i glatke napitke, bez grudvica, sa odličnom stopom rastvaranja i mešanja. Šejkeri se mogu pronaći u različitim zapreminama, koje su idealne za svačije potrebe. Još jedan od benefita upotrebe šejkera je što su jednostavni za održavanje i čišćenje, a napravljeni su od bezbednih materijala izuzetnog kvaliteta. 

 

Laka i brza priprema omiljenih sportskih šejkova i smutija  

 

Šejker se u okviru svakodnevne sportske rutine može koristiti u bilo koje doba dana, i bilo gde, zahvaljujući visokom stepenu praktičnosti upotrebe. Uz pomoć šejkera mogu se pripremiti raznorazni napici, na bazi proteinskih suplemenata, aminokiselina, kreatina, i drugih preparata koji služe da povećaju performanse, utiču na bolji oporavak tela posle vežbanja ili nude energetsko gorivo. Kako biste izgradili mišićnu masu i očuvali je, neohpodno je obezbediti važne nutrijente telu i mišićima kako bi se svi propratni procesi savršeno odvijali tako da ostvarite sve svoje ciljeve. Upravo uz pomoć šejkera možete za samo nekoliko sekundi napraviti odličan šejk ili smuti. Postoje i posebni šejkeri i nerđaljućeg čelika. 

Kako biste napravili svoj zdravi, a ukusni šejk, najpre u sam šejker spustite željeni suplement u preporučenoj dozi. Nakon toga dodajte tečnost po želji, vodu ili mleko (što zavisi od preporuke za korišćenje preparata i saveta stručog lica). Promešajte šejker nakon što ga dobro i čvrsto zatvorite. Kada se prah potpuno rastopi i dobije se kremasta strukture napitak je spremam za konzumiranje. Šejkovi se mogu u zavisnosti od vaših potreba uzimati u određeno doba dana, kao što je period re treninga. Atkraktivne boje i dizajni šejkera obezbeđuju moderan izgled u teretani uz sve izuzetne prednosti. pre nego što se odlučine za neki od šejkera, pročitajte informacije o zapremini kao i specifične odlike svakog od njih.

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.