Fraud Blocker

Blend Protein

Blend Protein su dodaci ishrani koji u svom sastavu sadrže dva ili više izvora kvalitetnog proteina. Ovi vrhunski spojevi izvora proteina idealni su za sve fizički aktivne osobe, ljubitelje teretane i sportiste koji traže najbolje sastojke za različite ciljeve. Ukoliko želite izuzetan kvalitet i hranljiv sadržaj u okviru samo jednog preparata, blend proteini su idealna opcija po odličnim cenama.

Blend Protein – vrhunske kombinacije izvora proteina za najbolje performanse 

 

Blend Protein su spojevi nekoliko izvora proteina koji nude vrhunski kvalitet sastojaka uz brojne benefite. U sastave blend proteina najčešće ulaze kvalitetni proteini kao što su protein surutke, izolat proteina surutke, uz kazein ili protein iz jaja, kao i drugi proteini iz mleka. Blend Protein često nudi minimalne količine masti i ugljenih hidrata, pa je odličan za one koji žele proizvode na bazi čistog proteina. Ovi preparati pružaju brojne prednosti kao što su izgradnja mišićne mase, unapređenje fizičke konstitucije i pravilan oporavak nakon završenog vežbanja. U okviru blend proteina nalaze se različite aminokiseline sa drugačijim brzinama apsorbovanja, kao i varenja, pa su blend proteini odličan izbor ukoliko želite da dobijete još kvalitetniji sadržaj u odnosu na samo jedan izvor proteina. 

 

Popularni dodaci ishrani koji spadaju u Blend Proteine  

 

Postoji mnogo vrhunskih preparata koji vam mogu ponuditi kvalitetan Blend Protein, bilo da se sportom bavite rekreativno ili ste profesionalni sportista. Bez obzira na vaše sportske ciljeve i zahteve treninga, blend proteini mogu vam pomoći da unapredite svoje fizičke performanse, oblikujete figuru i izgradite mišiće.

 

MultiPower Protein Complex Formula 80 – odlična kombinacija proteina sa malim procentom masnoća 

 

MultiPower Protein Complex Formula 80 je posebno osmišljen blend proteina koji sadrži koncentrat proteina surutke, belance, kazeinat i izolat mlečnog proteina. Ova preparat odlikuje nizak procenat masti, a obogaćen je i drugim hranljivim materijama – vitaminima B grupe odnosno vitaminom B6. Ovaj dodatak ishrani nudi odličan ukus, brojne benefite u okviru sporta i vežbanja kao i lako varenje. U njegovom sastavu nalaze se sastojci sa različitom brzinom apsorbovanja, ne sadrži gluten i mogu ga konzumirati i vegetarijanci. Neki od benefita ovog suplementa su pružanje hranljivih materija mišićima, izgradnja mišića i oporavak posle vežbanja. 

 

MusclePharm Combat Protein Powder – spoj proteina sa 25 g proteina po dozi 

 

MusclePharm Combat Protein Powder je blend proteina sa 25 g po jednoj dozi, a u njegovom sastavu nalaze se: hidrolizat, izolat i koncentrat proteina surutke, digestivni enzimi, BCAA, albumin jaja, L-glutamin, micelarni kazein. Ovaj suplement dolazi u odličnom ukusu, a idealan je za izgradnju mišićne mase i regeneraciju mišića. Sastojke odlikuje različita brzina apsorbovanja: srednja, postepena i brza. Hranljive materije se uz ovaj preparat mišićima dopremaju i do osam časova.

 

Ostrovit Oats&Whey – 1000 g, 3 ukusa – kvalitetan spoj proteina za nutritivnu dopunu mišićima

 

Ostrovit Oats&Whey je dodatak ishrani koji u svom sastavu ima blend proteina: ovseni protein i protein surutke. Na 100 g proizvoda dobićete uz ovaj preparat 35 % proteina, koji je odličan kao zamena za obrok ili užinu posle vežbanja. Samo neke od prednosti ovog preparata su obnova mišića, rast mišićne mase uz više energije i osećaj sitosti tokom dana. 

 

PurePro Pure 4K Protein Blend – vrhunski sportski rezultati uz kvalitetne proteine 

 

PurePro Pure 4K Protein Blend u svom sastavu ima koncentrat i izolat proteina surutke, koncentrat proteina mleka i peptide glutamina. Uz ovaj suplement dobijate različite benefite kao što su smanjenje upala, zaštita ćelija od oštećenja, rast mišića, oporavak i održanje mišićne mase. Takođe možete sprečiti procese katabolizma. 

 

ActivLab Muscle Up Protein – izgradnja mišićne mase uz blend proteina 

 

ActivLab Muscle Up Protein je preparat koji sadrži koncentrat proteina surutke, uz esencijalne aminokiseline, visok sadržaj BCAA, ali i kreatin monohidrat i taurin. Ovo je idealan preparat za povećanje sportskog učinka, uz mišićni rast, očuvanje telesnih funkcija i zdravlja. Uz ovaj preparat možete umanjiti razgradnju mišića, uz bolje mišićne kontrakcije i veću količinu energije za intenzivno vežbanje. 

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.