Fraud Blocker

CREA-F7 405gr

2000 mg

HBCD

500 mg

GlycoPump®

100 mg

CocoMineral®

1000 mg

Monohydrate

Proizvođač: Genius Nutrition

CREA-F7 je visokokvalitetan dodatak ishrani koji sadrži kreatin, poznat po svojoj sposobnosti da poboljša fizičku izdržljivost i performanse. Ovaj proizvod je posebno formulisan za sportiste i aktivne pojedince, pomažući u bržem oporavku mišića nakon napornih treninga. Dostupan u praktičnom pakovanju od 405 grama, CREA-F7 se lako meša sa vodom ili napicima po izboru. Idealno je rešenje za sve koji žele da unaprede svoje treninge i postignu bolje rezultate.

4.000,00 RSD

BESPLATNA DOSTAVA

Pri kupovini od 5000 RSD

BRZA DOSTAVA

1-2 radna dana

SIGURNA KUPOVINA

Banca Intesa Secure

NARUČITE TELEFONOM

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

  • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
  • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
  • Platite karticom ili e bankingom
  • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
  • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
  • Dinarskim računom
  • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.

Sastav

CREA-F7 405gr
Tabela sastava proizvoda
Aktivni sastojci Količina po porciji (9g)
HBCD 2000 mg
GlycoPump® 500 mg
CocoMineral® 100 mg
Creatine HCl 1200 mg
Creatine AKG 1200 mg
Tri-Creatine Malate 1000 mg
Creatine Monohydrate 1000 mg
Creatine Citrate 300 mg
Creatine Pyruvate 300 mg

Kreatin je jedan od najefikasnijih i najistraženijih suplemenata za poboljšanje sportskih performansi, snage i mišićnog volumena. Genius Nutrition CREA-F7 405g predstavlja vrhunski suplement koji kombinuje šest različitih oblika kreatina, zajedno sa naprednim sastojcima kao što su GlycoPump®, CocoMineral® i HBCD, kako bi se obezbedila maksimalna mišićna pumpa, brži oporavak i optimalna hidratacija tokom treninga. Ova inovativna formula stvorena je za sportiste i rekreativce koji žele da podignu svoje treninge na viši nivo.

Šest vrsta kreatina za optimalne rezultate

Jedinstvena kombinacija šest oblika kreatina u CREA-F7 nudi superiorne rezultate u pogledu snage, izdržljivosti i volumena mišića. Ova CREA-Fusion+ mešavina osigurava bolju apsorpciju i efikasnost svakog oblika kreatina, pružajući sinergijski efekat na mišićnu funkciju.

Creatine HCl je poznat po svojoj visokoj bioraspoloživosti i brzini apsorpcije, omogućavajući mišićima da bolje koriste energiju tokom napornih treninga. Ovaj oblik kreatina doprinosi povećanju volumena mišićnih ćelija, stvarajući anaboličko okruženje koje podstiče rast mišićne mase.

Creatine AKG je vezan za alfa-ketoglutarat, spoj koji poboljšava regeneraciju energije kroz Krebsov ciklus, što je ključno za izdržljivost i snagu tokom intenzivnih treninga.

Tri-Creatine Malate pomaže u povećanju nivoa energije i boljoj apsorpciji kreatina, čineći ga savršenim za sportiste koji se bave dugotrajnim fizičkim aktivnostima.

Creatine Monohydrate, najistraženiji i najpoznatiji oblik kreatina, obezbeđuje energiju neophodnu za kratke i eksplozivne pokrete poput sprintova ili dizanja tegova, poboljšavajući performanse i izdržljivost.

Creatine Citrate i Creatine Pyruvate dodatno poboljšavaju apsorpciju kreatina i pomažu u stvaranju većih zaliha energije, čime se optimizuju rezultati treninga uz minimalne doze.

Napredni sastojci za bolju hidrataciju i pumpu

Osim što sadrži šest oblika kreatina, CREA-F7 je obogaćen i naprednim sastojcima kao što su GlycoPump®, CocoMineral® i HBCD, koji pružaju dodatne prednosti za sportiste.

GlycoPump® je ultra-koncentrovani oblik glicerola koji poboljšava hidriranost mišićnih ćelija, omogućavajući bolju mišićnu pumpu tokom treninga. Ovaj sastojak pomaže u zadržavanju tečnosti unutar mišića, što direktno utiče na povećanje snage i izdržljivosti, sprečavajući dehidrataciju tokom intenzivnih treninga.

CocoMineral® je instantizovana kokosova voda, bogata esencijalnim elektrolitima kao što su natrijum i kalijum, koji su neophodni za pravilno funkcionisanje mišića i prevenciju grčeva. Tokom intenzivnih treninga, ovi elektroliti pomažu u održavanju optimalne hidratacije, što omogućava bolju mišićnu funkciju.

HBCD (Highly Branched Cyclic Dextrin) je složeni ugljeni hidrat koji brzo obezbeđuje energiju mišićima bez izazivanja naglih skokova u nivou šećera u krvi. Ovaj sastojak je od posebne koristi za sportiste koji treniraju visoko intenzivne discipline, jer pomaže u očuvanju glikogenskih rezervi i sprečava pad energije tokom dugotrajnih treninga.

Kako koristiti CREA-F7?

Za postizanje maksimalnih rezultata, preporučuje se konzumacija jedne merice CREA-F7 (9g) pomešane sa 250-300ml hladne vode, 10-20 minuta pre i/ili tokom treninga. Ovaj suplement se može koristiti u kombinaciji sa drugim Genius Nutrition proizvodima kao što su Warcry, Whisper ili AAKG, kako bi se postigao još bolji učinak.

Važno je napomenuti da se treba pridržavati preporučene dnevne doze i ne prekoračivati je, kako biste izbegli potencijalne neželjene efekte. CREA-F7 je siguran za upotrebu kod zdravih osoba, ali kao i sa svim suplementima, trudnice, dojilje i osobe sa zdravstvenim problemima treba da se konsultuju sa lekarom pre nego što počnu da koriste ovaj proizvod.

Prednosti za sportiste

Genius Nutrition CREA-F7 je idealan suplement za sve one koji žele da poboljšaju svoje performanse, snagu i izdržljivost, kao i da smanje vreme oporavka nakon napornih treninga. Zbog visoke bioraspoloživosti i jedinstvene kombinacije sastojaka, CREA-F7 omogućava brzu i efikasnu suplementaciju, bez potrebe za velikim dozama kreatina.

Osim toga, napredni sastojci kao što su GlycoPump®, CocoMineral® i HBCD obezbeđuju optimalnu hidrataciju i zalihe energije, što je ključno za dugotrajne i intenzivne treninge.

Zaključak

Genius Nutrition CREA-F7 405g predstavlja revolucionarni kreatinski suplement koji kombinuje šest različitih oblika kreatina sa naprednim sastojcima za maksimalne rezultate u pogledu snage, izdržljivosti i mišićnog volumena. Zahvaljujući jedinstvenoj formuli, ovaj suplement pruža optimalnu mišićnu pumpu, bolji oporavak i superiornu hidrataciju tokom treninga. CREA-F7 je savršen izbor za sportiste koji žele da unaprede svoje performanse i postignu bolje rezultate na treningu.

Dodaj recenziju
CREA-F7 405gr CREA-F7 405gr
Ocena*
0/5
* Rating is required
Vaša recenzija
* Review is required
Ime
* Name is required
Add photos or video to your review
* Please tick the checkbox to proceed
* Molim vas potvrdite da niste robot
0,0
Na osnovu 0 recenzija
5 zvezdica
0%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdice
0%
1 zvezdica
0%
0 of 0 reviews

Nažalost, nema recenzija koje odgovaraju zadatim parametrima.

P & O

Još uvek nema pitanja

Pitajte pitanje

Na vaše pitanje će odgovoriti predstavnik prodavnice ili drugi kupac.

Hvala Vam na postavljenom pitanju!

Vaše pitanje je prihvaćeno i biće odgovoreno uskoro. Molimo Vas da ne predajete ista pitanja više puta.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

Dodajte odgovor

Hvala Vam na odgovoru!

Vaš odgovor je primljen i biće uskoro objavljen. Molimo Vas ne šaljite ponovo isti odgovor.

Greška

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

KREATIN

Šta doprinosi?

“KREATIN”
10%
Povećanje brzine regeneracije kreatina i fosfata
9%
Povećavanje sportske performanse
8%
Smanjenje mišićnog katabolizma
8%
Povećanje mišićne punoće i izgleda
15%
Poboljsanje anaerobnog kapaciteta
12%
Povećanje ATP (Adenozin trifosfat)
18%
Povećanje mišićne mase
20%
Povećanje snage i izdržljivosti

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.