Fraud Blocker

Vegan Protein čokolada

108 kcal

Kalorije

24,43g

Proteini

0,79g

Ugljeni hidrati

0,88g

Masti

Proizvođač: Maximalium

Vegan Protein čokolada je savršen izvor proteina za sve koji prate vegansku ishranu. Ovaj proizvod sadrži visokokvalitetne biljne proteine koji pomažu u izgradnji i regeneraciji mišića. Uživajte u bogatom ukusu čokolade dok pružate svom telu potrebne hranljive sastojke. Idealno je rešenje za užinu ili dodatak vašim omiljenim napicima i obrocima.

2.350,00 RSD5.990,00 RSD

BESPLATNA DOSTAVA

Pri kupovini od 5000 RSD

BRZA DOSTAVA

1-2 radna dana

SIGURNA KUPOVINA

Banca Intesa Secure

NARUČITE TELEFONOM

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

  • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
  • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
  • Platite karticom ili e bankingom
  • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
  • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
  • Dinarskim računom
  • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.

Sastav

Vegan Protein čokolada
Tabela sastava proizvoda
Karakteristika Detalji
Sastojci Sojin i graškov izolat, kakao prah, aroma čokolade, zaslađivači
Porcija 30g
Kalorije 108 kcal po porciji
Proteini 24,43g po porciji
Ugljeni hidrati 0,79g po porciji
Masti 0,88g po porciji
So 0,04g po porciji

U savremenom svetu sporta i zdravog života, proteini su neizostavan deo ishrane svakog pojedinca koji vodi računa o svom telu. Za one koji se oslanjaju na biljne izvore, Vegan Protein čokolada je pravi izbor. Ovaj visokokvalitetni protein ne samo da pruža sve esencijalne aminokiseline potrebne za izgradnju mišićne mase, već ima i bogat ukus čokolade koji čini svaki šejk pravim uživanjem.

Zašto odabrati Vegan Protein čokolada?

Biljni proteini, kao što su sojin i graškov izolat, čine osnovu ovog proizvoda, što ga čini savršenim za vegane, vegetarijance, kao i za osobe koje ne podnose laktozu. Vegan Protein čokolada nudi odličnu alternativu klasičnim proteinima na bazi surutke, bez kompromisa u pogledu nutritivnih vrednosti.

Ovaj protein je lak za varenje, ne izaziva nadimanje, što ga čini idealnim za one sa osetljivim digestivnim sistemom. Uz to, čokoladni ukus je izuzetno prijatan, što olakšava svakodnevnu konzumaciju. Minimalni sadržaj šećera osigurava da ovaj proizvod može biti deo i najstrožih dijeta, bez narušavanja ukusa.

Prednosti za izgradnju mišićne mase

Adekvatan unos proteina je ključan za rast mišića i oporavak nakon intenzivnih treninga. Vegan Protein čokolada sadrži bogat izvor esencijalnih aminokiselina, uključujući leucine, koji je poznat po svojoj ulozi u stimulisanju sinteze proteina u mišićima. Ovo ga čini savršenim izborom za sve koji teže povećanju mišićne mase ili jednostavno žele da održavaju svoju trenutnu formu.

Vremenom, telo prirodno gubi mišićnu masu, ali uz pravilnu ishranu i dovoljan unos proteina, ovaj proces se može značajno usporiti. Vegan Protein pomaže u očuvanju i izgradnji mišićnih vlakana, čime se smanjuje rizik od povećanja masnih naslaga i gubitka mišićne mase.

Podrška pri mršavljenju

Jedna od ključnih prednosti konzumiranja Vegan Proteina jeste njegov doprinos mršavljenju. Protein je makronutrijent koji pomaže u postizanju dugotrajnog osećaja sitosti, smanjujući potrebu za nepotrebnim grickalicama između obroka. Ovaj efekat sitosti je naročito koristan za one koji pokušavaju da smanje unos kalorija i uspešno izgube višak kilograma.

Pored toga, istraživanja pokazuju da povećan unos proteina može smanjiti želju za kasnim večernjim grickalicama, olakšavajući održavanje zdrave i uravnotežene ishrane. Vegan Protein čokolada je odličan dodatak svakom planu ishrane koji teži gubitku kilograma, bez narušavanja ukusa ili nutritivnih vrednosti.

Optimalan unos i upotreba

Preporučeni dnevni unos proteina varira u zavisnosti od individualnih potreba, ali za fizički aktivne osobe može biti neophodno unositi veće količine proteina. Vegan Protein čokolada je savršen način da se obezbedi dodatni unos proteina tokom dana, posebno nakon treninga.

Idealno je konzumirati protein nakon fizičke aktivnosti, kada su mišići najviše spremni da apsorbuju nutrijente i započnu proces oporavka. Jedna merica (30g) ovog proteina pomešana sa vodom ili biljnim mlekom brzo će obezbediti potrebne nutrijente vašem telu. U danima bez treninga, preporučuje se uzimanje proteina odmah nakon buđenja, kako bi se podržala sinteza proteina tokom celog dana.

Sastav i nutritivne vrednosti

Vegan Protein čokolada je napravljen od pažljivo odabranih sastojaka, uključujući visokokvalitetne biljne izvore proteina kao što su sojin i graškov izolat. Ovi proteini su bogati esencijalnim aminokiselinama, ključnim za izgradnju mišića i održavanje optimalnog zdravstvenog stanja. Proizvod ne sadrži laktozu, što ga čini idealnim za osobe sa intolerancijom na mlečne proizvode.

Pored toga, ovaj protein sadrži minimalnu količinu šećera, što ga čini lakim za varenje i pogodnim za svakodnevnu upotrebu. Njegova čista formula bez veštačkih zaslađivača i aditiva doprinosi tome da bude pogodan za sve koji teže zdravijem načinu života.

Zaključak

Ako tražite biljni protein koji kombinuje izuzetne nutritivne vrednosti i bogat čokoladni ukus, Vegan Protein čokolada je pravi izbor za vas. Ovaj protein pomaže u izgradnji i oporavku mišića, podržava proces mršavljenja i pruža potrebnu energiju za svakodnevne aktivnosti. Uz visoki sadržaj esencijalnih aminokiselina i lako svarljivu formulu, Vegan Protein je savršen saputnik na vašem putu ka zdravijem načinu života.

Dodaj recenziju
Vegan Protein čokolada Vegan Protein čokolada
Ocena*
0/5
* Rating is required
Vaša recenzija
* Review is required
Ime
* Name is required
Add photos or video to your review
* Please tick the checkbox to proceed
* Molim vas potvrdite da niste robot
0,0
Na osnovu 0 recenzija
5 zvezdica
0%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdice
0%
1 zvezdica
0%
0 of 0 reviews

Nažalost, nema recenzija koje odgovaraju zadatim parametrima.

P & O

Još uvek nema pitanja

Pitajte pitanje

Na vaše pitanje će odgovoriti predstavnik prodavnice ili drugi kupac.

Hvala Vam na postavljenom pitanju!

Vaše pitanje je prihvaćeno i biće odgovoreno uskoro. Molimo Vas da ne predajete ista pitanja više puta.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

Dodajte odgovor

Hvala Vam na odgovoru!

Vaš odgovor je primljen i biće uskoro objavljen. Molimo Vas ne šaljite ponovo isti odgovor.

Greška

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

PROTEINI

Šta doprinose?

“PROTEINI”
10%
Poboljšanje metabolizma
10%
Održavanje zdrave telesne težine
12%
Doprinosi osećaju sitosti
18%
Pomaže u obnovi mišićnog tkiva
20%
Podstiču rast mišića
10%
Očuvanje zdravih kostiju
10%
Regeneracija nakon treninga
10%
Sinteza kolagena

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.