Fraud Blocker

Maximalium

Maximalium je vodeći suplementni brend, prepoznatljiv po visokokvalitetnim proizvodima sa garancijom kvaliteta. Kompanija primenjuje u proizvodnji najviše standarde ISO:9001:2008, primenjujući HACCP sistem upravljanja kvalitetom. Prilikom proizvodnih procesa vrše se neophodne kontrole. Farmaceutski fakultet Novi Sad je dao stručno mišljenje za proizvodni asortiman, dok je Institut za javno zdravlje Kragujevac izvršio zdravstvenu bezbednost proizvoda. Maximalium proizvodi su upisani su u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Suplementacija u svrhu dobrih fizičkih postignuća 

Među Maximalium suplementskim dodacima za ishranu nalaze se različiti proteini, ugljeni hidrati, amino kiseline, vitamini i minerali, odnosno sve što je neophodno za rekreativno ili profesionalno bavljenje sportom, ali i dopunu optimalnoj ishrani. Ponuda ovih proizvoda je odličan izbor za sve koji žele da poboljšaju sportske rezultate ili imaju neizbalansiranu ishranu.

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.