Fraud Blocker

Fat Burner for Women – 60 kapsula

200 mg

Ekstrakt afričkog manga

150 mg

Ekstrakt zelene kafe

100 mg

L-karnitin

50 mg

Ekstrakt đumbira

Proizvođač: Ostrovit

2.400,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava

Pri kupovini od 5000 RSD

Brza dostava

1-2 radna dana

Sigurna kupovina

Banca Intesa Secure

Naručite telefonom

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

  • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
  • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
  • Platite karticom ili e bankingom
  • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
  • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
  • Dinarskim računom
  • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.

Sastav

Fat Burner for Women – 60 kapsula
Sastojak Količina po kapsuli
Ekstrakt afričkog manga 200 mg
Ekstrakt zelene kafe 150 mg
L-karnitin 100 mg
Ekstrakt đumbira 50 mg
Ekstrakt zelenog čaja 50 mg
Kofein 30 mg
Hrom 40 mcg

OstroVit Fat Burner for Women je dodatak ishrani specijalno kreiran za žene koje žele da postignu optimalne rezultate u smanjenju telesne masnoće, povećaju nivo energije i unaprede fizičku izdržljivost. Sastavljen od pažljivo odabranih prirodnih sastojaka, ovaj sagorevač masti pruža sveobuhvatnu podršku ženama u procesu mršavljenja, dok istovremeno pomaže u održavanju vitalnosti i energije.

Sa svojom jedinstvenom formulacijom koja uključuje afrički mango, zeleni čaj, zelenu kafu, đumbir, hrom, karnitin i kofein, ovaj proizvod deluje sinergijski kako bi ubrzao metabolizam, smanjio apetit i podstakao sagorevanje masti.

Biljni Ekstrakti i Esencijalni Nutrijenti za Optimalno Sagorevanje Masti

Ono što OstroVit Fat Burner for Women čini izuzetno efikasnim jeste kombinacija biljnih ekstrakata koji pospešuju termogenezu i ubrzavaju metabolizam. Afrički mango, jedan od glavnih sastojaka, poznat je po tome što pomaže u kontroli apetita i podržava metabolizam ugljenih hidrata. Njegov efekat smanjenja gladi ključan je za žene koje se bore sa prejedanjem ili osećajem stalne gladi.

Pored toga, zeleni čaj i zelena kafa bogati su antioksidansima koji ne samo da podstiču sagorevanje masti već i pružaju zaštitu ćelijama od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima. Đumbir dodatno povećava termogenezu, što znači da telo troši više kalorija tokom dana, čak i u stanju mirovanja.

Karnitin – Važan Partner u Pretvaranju Masti u Energiju

Jedan od ključnih sastojaka ovog sagorevača masti je L-karnitin, koji ima ključnu ulogu u transportu masnih kiselina do mitohondrija, gde se one sagorevaju za energiju. Ova funkcija karnitina posebno je važna za žene koje treniraju, jer omogućava telu da koristi masne rezerve kao izvor energije tokom fizičke aktivnosti.

Karnitin ne samo da pospešuje sagorevanje masti već i poboljšava oporavak mišića nakon treninga, smanjujući umor i omogućavajući brži povratak u teretanu. Ovaj sastojak je posebno koristan za žene koje žele da izgrade mišićnu masu dok istovremeno redukuju telesne masne naslage.

Zeleni Čaj – Snažni Antioksidans i Sagorevač Masti

Zeleni čaj je još jedan od ključnih sastojaka OstroVit Fat Burner for Women. Bogat je polifenolima, koji su moćni antioksidansi poznati po svojoj sposobnosti da podrže sagorevanje masti. Glavni aktivni sastojak zelenog čaja, epigalokatehin galat (EGCG), pospešuje termogenezu i podstiče smanjenje telesne težine.

EGCG takođe pomaže u poboljšanju kardiovaskularnog zdravlja, što ga čini korisnim dodatkom za žene koje ne samo da žele da smanje telesnu težinu, već i da održe zdravlje srca i krvnih sudova.

Kofein – Energija i Fokus za Bolje Rezultate u Treningu

Kofein, koji je prisutan u zelenoj kafi i zelenom čaju, dodatno povećava nivo energije, pomažući ženama da se osećaju budnije i fokusiranije tokom dana. Njegovo stimulativno dejstvo podstiče veći intenzitet treninga, omogućavajući duže vežbanje bez osećaja iscrpljenosti.

Kombinovan sa ostalim sastojcima ovog proizvoda, kofein ubrzava metabolizam, omogućavajući brže sagorevanje kalorija i masti. Ovaj dodatak je posebno koristan za žene koje žele da postignu vrhunske rezultate u teretani, bez osećaja zamora ili pada energije.

Preporučena Upotreba i Efekti OstroVit Fat Burner for Women

Ovaj sagorevač masti je dizajniran tako da bude jednostavan za upotrebu – preporučuje se uzimanje jedne kapsule dnevno, najbolje nakon obroka. Redovnom upotrebom, žene mogu očekivati smanjenje telesne masnoće, povećanje energije, kao i bolju definiciju mišića.

OstroVit Fat Burner for Women je idealan izbor za žene koje žele da efikasno sagore masti, unaprede fizičku kondiciju i osećaju se energičnije tokom celog dana. Kombinacija biljnih ekstrakata i esencijalnih nutrijenata pruža podršku za optimalne rezultate, bez štetnih efekata po zdravlje.

Dodaj recenziju
Fat Burner for Women - 60 kapsula Fat Burner for Women - 60 kapsula
Ocena*
0/5
* Rating is required
Vaša recenzija
* Review is required
Ime
* Name is required
Add photos or video to your review
* Please tick the checkbox to proceed
* Molim vas potvrdite da niste robot
0,0
Na osnovu 0 recenzija
5 zvezdica
0%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdice
0%
1 zvezdica
0%
0 of 0 reviews

Nažalost, nema recenzija koje odgovaraju zadatim parametrima.

P & O

Još uvek nema pitanja

Pitajte pitanje

Na vaše pitanje će odgovoriti predstavnik prodavnice ili drugi kupac.

Hvala Vam na postavljenom pitanju!

Vaše pitanje je prihvaćeno i biće odgovoreno uskoro. Molimo Vas da ne predajete ista pitanja više puta.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

Dodajte odgovor

Hvala Vam na odgovoru!

Vaš odgovor je primljen i biće uskoro objavljen. Molimo Vas ne šaljite ponovo isti odgovor.

Greška

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

MULTIVITAMINI

Šta doprinose?

Multivitamin
20%
Esencijalne hranljive materije i vitamini
18%
Jačanje imunog sistema
8%
Održavanje zdravih kostiju
9%
Normalan rad sistema za varenje
15%
Poboljšava energiju i raspoloženje
8%
Zdravlje srca i krvnih sudova
10%
Zdrava funkcija mozga
12%
Očuvanje kože, kose i noktiju

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.