Fraud Blocker

Zinc Picolinate Professional Vitamins Line

15mg

Cink

Proizvođač: Ostrovit

Cink je esencijalni mineral koji je neophodan za zdravlje i vitalnost organizma. Njegova uloga u jačanju imuniteta, sintezi proteina, održavanju zdrave kože i sintezi hormona čini ga ključnim suplementom za svakog pojedinca. Zinc Picolinate Professional Vitamins Line je visoko biodostupna forma cinka koja omogućava maksimalnu apsorpciju, pružajući vam sve benefite ovog esencijalnog minerala.

1.600,00 RSD

Besplatna dostava

Pri kupovini od 5000 RSD

Brza dostava

1-2 radna dana

Sigurna kupovina

Banca Intesa Secure

Naručite telefonom

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

  • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
  • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
  • Platite karticom ili e bankingom
  • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
  • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
  • Dinarskim računom
  • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.

Sastav

Zinc Picolinate Professional Vitamins Line
Komponenta Količina po dozi (1 tableta) % PDU*
Cink (cink-pikolinat) 15 mg 150%
Sredstvo za povećanje zapremine Mikrokristalna celuloza
Skrob
Sredstvo protiv zgrudvavanja Kalcijum-fosfati
Silicijum-dioksid
Magnezijumove soli masnih kiselina

*PDU – preporučeni dnevni unos.

Cink je esencijalan mineral koji igra ključnu ulogu u brojnim biološkim funkcijama organizma. Od jačanja imuniteta do podrške zdravlju kože i hormona, cink je nezamenljiv za održavanje optimalnog zdravlja. Zinc Picolinate Professional Vitamins Line predstavlja efikasnu i lako apsorbujuću formu ovog minerala, pružajući vam pouzdanu podršku za svakodnevno funkcionisanje organizma.

Zašto je cink ključan za zdravlje?

Cink se ubraja u esencijalne minerale, što znači da organizam ne može da ga proizvede samostalno, već se mora unositi putem ishrane ili suplemenata. On se nalazi u malim količinama u mnogim namirnicama, uključujući meso, ribu, mlečne proizvode i integralne žitarice. Međutim, termička obrada hrane često dovodi do gubitka cinka, zbog čega mnogi ljudi, a posebno sportisti, imaju potrebu za dodatnom suplementacijom.

Glavne uloge cinka u organizmu

Cink je mineral koji ima širok spektar funkcija. Njegova prisutnost je od vitalne važnosti za mnoge sisteme u telu:

  1. Podrška imunološkom sistemu – Cink je ključan za održavanje jakog imuniteta, pomažući organizmu da se bori protiv infekcija i upalnih stanja. Njegov deficit može smanjiti efikasnost imunološkog sistema.
  2. Održavanje zdravlja kože i kose – Cink je poznat po svojim regenerativnim svojstvima. Njegova prisutnost doprinosi zaceljivanju rana, održavanju zdrave kože, kose i noktiju.
  3. Sinteza proteina i DNK – Ovaj mineral učestvuje u sintezi proteina i DNK, što je od ključne važnosti za rast i regeneraciju ćelija, posebno kod sportista i osoba koje se bave fizičkim aktivnostima.
  4. Proizvodnja hormona – Cink je esencijalan za sintezu hormona poput insulina i testosterona. Održavanje zdravih nivoa ovih hormona važno je za metabolizam, rast mišića i ukupnu vitalnost organizma.

Prednosti Zinc Picolinate Professional Vitamins Line

Zinc Picolinate Professional Vitamins Line koristi visoko biodostupnu formu cinka – cink pikolinat. Ova forma omogućava brzu i efikasnu apsorpciju minerala u organizmu, čineći je idealnim izborom za osobe koje traže maksimalan efekat suplementacije.

Zašto odabrati cink pikolinat?

Cink pikolinat se smatra superiornim oblikom cinka zbog svoje visoke biodostupnosti. Ovo znači da se cink u ovom obliku lako apsorbuje i brzo postaje dostupan vašem organizmu. Suplementacija ovim oblikom cinka preporučuje se osobama koje imaju probleme sa apsorpcijom minerala, ali i sportistima i osobama koje žele da poboljšaju svoju opštu vitalnost i imunitet.

Cink i sportisti

Sportisti imaju povećane potrebe za cinkom zbog gubitka ovog minerala putem znoja tokom intenzivnih treninga. Cink pomaže u održavanju optimalnog nivoa hormona, poput testosterona, koji je ključan za rast i oporavak mišićnog tkiva. Nedostatak cinka kod sportista može dovesti do smanjenih performansi, umora i oslabljenog imunološkog sistema. Zinc Picolinate Professional Vitamins Line omogućava sportistima da održe optimalan nivo ovog esencijalnog minerala, poboljšavajući snagu, izdržljivost i ukupne rezultate treninga.

Cink i imunitet

Jedna od najpoznatijih uloga cinka je podrška imunološkom sistemu. Redovan unos cinka pomaže organizmu da se efikasno bori protiv prehlada, virusa i bakterija. Cink je važan za proizvodnju belih krvnih zrnaca, koje su prva linija odbrane protiv infekcija. Osobe koje unose dovoljno cinka imaju manji rizik od infekcija i brže se oporavljaju.

Cink i starenje

Kako starimo, naše telo postaje sklonije raznim oboljenjima, uključujući bolesti prostate kod muškaraca, reumatoidni artritis i opadanje kognitivnih funkcija. Suplementacija cinkom može pomoći u smanjenju rizika od ovih stanja. Cink igra ključnu ulogu u očuvanju zdravlja kostiju, očiju i imunološkog sistema, čineći ga neophodnim dodatkom za stariju populaciju.

Preporučena upotreba

Za optimalne rezultate, preporučuje se uzimanje jedne tablete dnevno, najbolje nakon obroka. Redovna suplementacija Zinc Picolinate Professional Vitamins Line osiguraće vam potrebne količine cinka za podršku vitalnim funkcijama organizma.

Zaključak

Cink je esencijalni mineral koji je neophodan za zdravlje i vitalnost organizma. Njegova uloga u jačanju imuniteta, sintezi proteina, održavanju zdrave kože i sintezi hormona čini ga ključnim suplementom za svakog pojedinca. Zinc Picolinate Professional Vitamins Line je visoko biodostupna forma cinka koja omogućava maksimalnu apsorpciju, pružajući vam sve benefite ovog esencijalnog minerala.

Dodaj recenziju
Zinc Picolinate Professional Vitamins Line Zinc Picolinate Professional Vitamins Line
Ocena*
0/5
* Rating is required
Vaša recenzija
* Review is required
Ime
* Name is required
Add photos or video to your review
* Please tick the checkbox to proceed
* Molim vas potvrdite da niste robot
0,0
Na osnovu 0 recenzija
5 zvezdica
0%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdice
0%
1 zvezdica
0%
0 of 0 reviews

Nažalost, nema recenzija koje odgovaraju zadatim parametrima.

P & O

Još uvek nema pitanja

Pitajte pitanje

Na vaše pitanje će odgovoriti predstavnik prodavnice ili drugi kupac.

Hvala Vam na postavljenom pitanju!

Vaše pitanje je prihvaćeno i biće odgovoreno uskoro. Molimo Vas da ne predajete ista pitanja više puta.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

Dodajte odgovor

Hvala Vam na odgovoru!

Vaš odgovor je primljen i biće uskoro objavljen. Molimo Vas ne šaljite ponovo isti odgovor.

Greška

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

MULTIVITAMINI

Šta doprinose?

Multivitamin
20%
Esencijalne hranljive materije i vitamini
18%
Jačanje imunog sistema
8%
Održavanje zdravih kostiju
9%
Normalan rad sistema za varenje
15%
Poboljšava energiju i raspoloženje
8%
Zdravlje srca i krvnih sudova
10%
Zdrava funkcija mozga
12%
Očuvanje kože, kose i noktiju

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.