Fraud Blocker

NAUGHTY BOY BALL SHAKER

700 ml

Kapacitet

Proizvođač: Naughty Boy

Ako želite da vaša priprema napitaka bude brza, jednostavna i bez greške, Naughty Boy Ball Shaker je pravi izbor za vas. Sa svojim inovativnim kuglicama za mešanje, optimalnom zapreminom i leak-proof dizajnom, ovaj šejker nudi sve što vam je potrebno za uživanje u savršeno izmućkanim suplementima. Uz modernizovani dizajn i prepoznatljiv brending, Naughty Boy Ball Shaker će postati nezamenljiv deo vaše sportske opreme. Investirajte u kvalitetnu opremu koja će trajati i uživajte u svim benefitima koje ovaj šejker nudi.

600,00 RSD

Besplatna dostava

Pri kupovini od 5000 RSD

Brza dostava

1-2 radna dana

Sigurna kupovina

Banca Intesa Secure

Naručite telefonom

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

  • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
  • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
  • Platite karticom ili e bankingom
  • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
  • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
  • Dinarskim računom
  • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.

Sastav

NAUGHTY BOY BALL SHAKER
Karakteristika Detalji
Zapremina 700 ml
Materijal BPA-free plastika
Kuglica za mešanje Da
Leak-proof dizajn Da
Poklopac sa navojem Da
Mogućnost pranja u mašini Da
Dimenzije Praktične za nošenje u torbi

Ako tražite šejker koji kombinuje funkcionalnost, moderan dizajn i pouzdanost, Naughty Boy Ball Shaker je savršen dodatak vašoj sportskoj opremi. Sa kapacitetom od 700 ml i specijalno dizajniranom kuglicom za mešanje, ovaj šejker vam omogućava da uživate u savršeno izmućkanim napicima gde god da se nalazite. Bez obzira na to da li ste profesionalni sportista ili rekreativac, ovaj šejker će postati vaš nezamenjiv saputnik na svakom treningu.

Moderan dizajn sa prepoznatljivim brendingom

Jedna od prvih stvari koja će vam privući pažnju kod Naughty Boy Ball Shaker-a je njegov atraktivan izgled. Ovaj šejker nosi prepoznatljiv Naughty Boy logo, koji mu daje jedinstven i modernizovan izgled. Njegov transparentni dizajn omogućava vam da lako pratite nivo tečnosti dok vežbate, dok istovremeno naglašava minimalistički stil. Bilo da ga nosite u teretanu, na otvorenom treningu ili kod kuće, ovaj šejker će sigurno ostaviti utisak. Uz to, njegova praktičnost i jednostavnost korišćenja čine ga savršenim izborom za svakodnevnu upotrebu.

Savršena zapremina za sve vrste napitaka

Sa zapreminom od 700 ml, Naughty Boy Ball Shaker je idealan za pripremu širokog spektra napitaka, od proteinskih šejkova do pre-workout i hidracionih napitaka. Bez obzira na to da li se pripremate za intenzivan trening ili samo želite da ostanete hidrirani tokom dana, ovaj šejker pruža dovoljno prostora za svaki suplement. Njegova optimalna zapremina je savršena za sportske entuzijaste koji žele da uvek imaju pri ruci savršeno izmešane napitke.

Inovativna kuglica za savršeno mešanje

Jedna od najvećih prednosti Naughty Boy Ball Shaker-a je njegova inovativna kuglica za mešanje, koja osigurava savršeno homogeni napitak bez grudvica. Ova kuglica funkcioniše kao mini opruga koja efikasno razbija sve čestice praha, omogućavajući vam da uživate u glatkom i kremastom šejku. Sa ovom tehnologijom, više nećete imati neprijatnih iznenađenja u vidu grudvica proteina – svaki put ćete dobiti savršeno izmešan napitak, spreman za konzumaciju.

Funkcionalnost i praktičnost na prvom mestu

Naughty Boy Ball Shaker je dizajniran da zadovolji potrebe modernog sportiste. Njegov leak-proof dizajn sa sigurnosnim navojem na poklopcu osigurava da vaš napitak ostane sigurno zatvoren, čak i dok ste u pokretu. Ovaj šejker se lako otvara i zatvara, a dodatni clip cap sistem omogućava da jednim pokretom zatvorite poklopac bez napora. Pored toga, ergonomičan oblik čini ga jednostavnim za nošenje, bilo da ga ubacite u torbu za trening ili ruksak.

Jednostavno održavanje

Održavanje šejkera često može biti naporno, ali Naughty Boy Ball Shaker je dizajniran da vam olakša taj proces. Njegov široki otvor omogućava lako pranje, bilo ručno ili u mašini za pranje posuđa. Izrađen od BPA-free plastike, ovaj šejker je siguran za svakodnevnu upotrebu, ne ostavljajući neželjene mirise ili ukuse u vašim napicima. Sa njegovom izdržljivošću i dugovečnošću, možete biti sigurni da će vas Naughty Boy Ball Shaker dugo pratiti na svim vašim sportskim podvizima.

Za koga je namenjen Naughty Boy Ball Shaker?

Ovaj šejker je dizajniran za sve sportiste, bez obzira na nivo fizičke pripremljenosti. Bilo da ste tek počeli da trenirate ili već imate godine iskustva, Naughty Boy Ball Shaker će vam pomoći da na najefikasniji način pripremite suplemente pre, tokom i nakon treninga. Njegov moderan dizajn i funkcionalne karakteristike čine ga savršenim izborom za svakoga ko želi kvalitetnu i pouzdanu opremu za trening. Sa zapreminom od 700 ml i naprednim sistemom mešanja, ovaj šejker je idealan za svakoga ko ozbiljno shvata svoju suplementaciju i hidrataciju.

Zaključak

Ako želite da vaša priprema napitaka bude brza, jednostavna i bez greške, Naughty Boy Ball Shaker je pravi izbor za vas. Sa svojim inovativnim kuglicama za mešanje, optimalnom zapreminom i leak-proof dizajnom, ovaj šejker nudi sve što vam je potrebno za uživanje u savršeno izmućkanim suplementima. Uz modernizovani dizajn i prepoznatljiv brending, Naughty Boy Ball Shaker će postati nezamenljiv deo vaše sportske opreme. Investirajte u kvalitetnu opremu koja će trajati i uživajte u svim benefitima koje ovaj šejker nudi.

Dodaj recenziju
NAUGHTY BOY BALL SHAKER NAUGHTY BOY BALL SHAKER
Ocena*
0/5
* Rating is required
Vaša recenzija
* Review is required
Ime
* Name is required
Add photos or video to your review
* Please tick the checkbox to proceed
* Molim vas potvrdite da niste robot
0,0
Na osnovu 0 recenzija
5 zvezdica
0%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdice
0%
1 zvezdica
0%
0 of 0 reviews

Nažalost, nema recenzija koje odgovaraju zadatim parametrima.

P & O

Još uvek nema pitanja

Pitajte pitanje

Na vaše pitanje će odgovoriti predstavnik prodavnice ili drugi kupac.

Hvala Vam na postavljenom pitanju!

Vaše pitanje je prihvaćeno i biće odgovoreno uskoro. Molimo Vas da ne predajete ista pitanja više puta.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

Dodajte odgovor

Hvala Vam na odgovoru!

Vaš odgovor je primljen i biće uskoro objavljen. Molimo Vas ne šaljite ponovo isti odgovor.

Greška

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.