Fraud Blocker

ADVANCED WHEY PROTEIN 2010g

21g

Proteini

1 g

Masti

0.5 g

Šećer

<115

Kalorije

Proizvođač: Naughty Boy

6.800,00 RSD

Besplatna dostava

Pri kupovini od 5000 RSD

Brza dostava

1-2 radna dana

Sigurna kupovina

Banca Intesa Secure

Naručite telefonom

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

  • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
  • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
  • Platite karticom ili e bankingom
  • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
  • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
  • Dinarskim računom
  • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.

Sastav

ADVANCED WHEY PROTEIN 2010g
Sastojak Količina (po porciji – 30g)
Proteini 21g
Masti 1g
Šećer 0.5g
Kalorije <115
Ukusi Vanilla Ice Cream, Chocolate Brownie
Pakovanje 2010g

Naughtyboy® Advanced Whey Protein je visokokvalitetan proteinski suplement dizajniran da zadovolji potrebe svih sportista, rekreativaca, i onih koji žele da unaprede svoj fizički izgled i performanse. Sa oko 21g proteina po porciji, ovaj proizvod pruža ključne nutrijente potrebne za rast i oporavak mišića, a ujedno je niskokaloričan, sa manje od 115 kalorija po porciji. Bilo da ste u fazi povećanja mišićne mase ili održavanja forme, ovaj suplement je savršen dodatak vašoj ishrani.

Zašto je Whey Protein važan za vaš napredak?

Whey protein je izuzetno popularan u svetu fitnesa, i to sa dobrim razlogom. Whey, odnosno surutka, je bogat izvor proteina, koji sadrži sve esencijalne aminokiseline neophodne za rast i regeneraciju mišića. Bez obzira na to da li želite da povećate mišićnu masu, poboljšate snagu, sagorite masne naslage, ili jednostavno održavate zdravu telesnu težinu, whey protein je vaš saveznik u postizanju ciljeva.

Naughtyboy® Advanced Whey Protein obezbeđuje vašem telu visokokvalitetne proteine, što doprinosi bržem oporavku nakon intenzivnih treninga, smanjuje osećaj umora i omogućava vašim mišićima da se efikasnije regenerišu.

Nizak sadržaj masti i šećera – optimalan za svakoga

Jedna od ključnih prednosti Naughtyboy® Advanced Whey Proteina je to što je izuzetno niskokaloričan, sa minimalnim sadržajem masti (1g po porciji) i šećera (0,5g po porciji). Ovo ga čini idealnim izborom za sve koji vode računa o unosu kalorija, a istovremeno žele da povećaju unos proteina u ishrani. Zahvaljujući ovom optimalnom sastavu, možete biti sigurni da vaši napori u teretani neće biti uzaludni, jer ćete dobiti sve potrebne nutrijente bez nepotrebnih kalorija.

Izvanredni ukusi – Vanilla Ice Cream i Chocolate Brownie

Pored visokog sadržaja proteina, Naughtyboy® Advanced Whey Protein se ističe i po vrhunskim ukusima koji zadovoljavaju svačiji ukus. Vanilla Ice Cream i Chocolate Brownie su dva dostupna ukusa, pažljivo osmišljena da pruže vrhunski užitak u svakom šejku. Bilo da preferirate slatkasti vanilin ukus ili bogatstvo čokoladne poslastice, Naughtyboy® Whey Protein će vam omogućiti da uživate u svom proteinskom šejku svaki put.

Laka priprema i upotreba

Naughtyboy® Advanced Whey Protein je instantizovan, što znači da se izuzetno lako rastvara u vodi ili mleku, bez grudvica. Samo jedna merica (30g) u 200-250 ml vode ili mleka dovoljno je da dobijete savršen, kremast i ukusan šejk. Ovaj suplement možete koristiti 2-3 puta dnevno, u zavisnosti od vaših ciljeva i potreba za proteinima.

Whey protein je izuzetno svestran i može se koristiti i u različitim receptima, poput smutija, ovsene kaše ili proteinskih palačinki, čime ćete obogatiti svoje obroke proteinima i poboljšati nutritivnu vrednost vaše ishrane.

Podrška imunitetu i oporavku

Osim što pomaže u izgradnji mišića, whey protein ima i pozitivan uticaj na zdravlje vašeg imunološkog sistema. Esencijalne aminokiseline koje se nalaze u ovom proizvodu doprinose sintezi proteina u organizmu, što je od ključnog značaja za održavanje zdravlja mišića i kostiju. Redovnim unosom proteina ne samo da ćete podržati svoje fizičke performanse, već ćete i ojačati imunitet i poboljšati oporavak posle napornih treninga.

Bezbednost i svestranost za sve korisnike

Iako je Naughtyboy® Advanced Whey Protein namenjen širokom spektru korisnika, važno je napomenuti da se proizvodi u fabrici koja obrađuje različite alergene, uključujući mleko, gluten, soju, jaja, i orašaste plodove. Uprkos tome, Naughtyboy® Whey Protein je proizveden po najvišim standardima, što znači da možete biti sigurni u njegovu bezbednost i kvalitet. Ovaj proizvod je savršen izbor za sve, bilo da se bavite profesionalnim sportom, rekreativnim vežbanjem, ili jednostavno želite da poboljšate unos proteina u svakodnevnoj ishrani.

Zaključak

Naughtyboy® Advanced Whey Protein je idealan izbor za sve koji žele da unaprede svoje fizičke performanse, izgrade mišićnu masu i podrže oporavak na zdrav i efikasan način. Sa visokim sadržajem proteina, minimalnim kalorijama i fantastičnim ukusima, ovaj suplement postaje nezaobilazan dodatak u svakodnevnoj ishrani sportista i rekreativaca. Bilo da ga koristite kao šejk posle treninga ili kao dodatak u vašim omiljenim jelima, Naughtyboy® Whey Protein će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve i unapredite svoj životni stil.

Dodaj recenziju
ADVANCED WHEY PROTEIN 2010g ADVANCED WHEY PROTEIN 2010g
Ocena*
0/5
* Rating is required
Vaša recenzija
* Review is required
Ime
* Name is required
Add photos or video to your review
* Please tick the checkbox to proceed
* Molim vas potvrdite da niste robot
0,0
Na osnovu 0 recenzija
5 zvezdica
0%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdice
0%
1 zvezdica
0%
0 of 0 reviews

Nažalost, nema recenzija koje odgovaraju zadatim parametrima.

P & O

Još uvek nema pitanja

Pitajte pitanje

Na vaše pitanje će odgovoriti predstavnik prodavnice ili drugi kupac.

Hvala Vam na postavljenom pitanju!

Vaše pitanje je prihvaćeno i biće odgovoreno uskoro. Molimo Vas da ne predajete ista pitanja više puta.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

Dodajte odgovor

Hvala Vam na odgovoru!

Vaš odgovor je primljen i biće uskoro objavljen. Molimo Vas ne šaljite ponovo isti odgovor.

Greška

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

PROTEINI

Šta doprinose?

“PROTEINI”
10%
Poboljšanje metabolizma
10%
Održavanje zdrave telesne težine
12%
Doprinosi osećaju sitosti
18%
Pomaže u obnovi mišićnog tkiva
20%
Podstiču rast mišića
10%
Očuvanje zdravih kostiju
10%
Regeneracija nakon treninga
10%
Sinteza kolagena

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.