Fraud Blocker

DY Weightlifting Power Pojas

M, L i XL

Dostupne veličine

Proizvođač: DY Nutrition

DY Weightlifting Power Pojas je idealan dodatak za sve koji se ozbiljno bave dizanjem tegova. Ovaj pojas pruža dodatnu podršku i stabilnost tokom teških treninga, pomažući vam da postignete bolje rezultate. Izrađen je od kvalitetnih materijala, što osigurava dugotrajnost i udobnost tokom korišćenja. Savršen je za podizanje težina i intenzivne vežbe.

2.400,00 RSD

BESPLATNA DOSTAVA

Pri kupovini od 5000 RSD

BRZA DOSTAVA

1-2 radna dana

SIGURNA KUPOVINA

Banca Intesa Secure

NARUČITE TELEFONOM

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

  • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
  • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
  • Platite karticom ili e bankingom
  • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
  • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
  • Dinarskim računom
  • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.

Sastav

DY Weightlifting Power Pojas
Specifikacija Detalji
Brend DY Nutrition
Model Weightlifting Power Pojas
Dostupne veličine M, L, XL
Boja Crna
Materijal Visokokvalitetni izdržljivi materijali
Namenjena za Dizanje tegova, stabilizaciju trupa

DY Weightlifting Power Pojas je dizajniran za sportiste i entuzijaste koji žele poboljšati svoje performanse tokom dizanja tegova uz maksimalnu zaštitu. Ovaj pojas pruža izuzetnu stabilnost donjem delu leđa i trupu, smanjujući rizik od povreda tokom složenih vežbi kao što su mrtvo dizanje i čučnjevi. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni dizač, ovaj pojas će vam omogućiti da podižete veće težine s lakoćom i sigurnošću.

Ergonomski dizajn za savršeno pristajanje

Jedna od ključnih karakteristika DY Weightlifting Power Pojasa je njegov ergonomski dizajn. Oblikovan je tako da se prilagođava vašem struku i donjem delu leđa, pružajući podršku tamo gde je najpotrebnija. Ovaj dizajn omogućava ravnomernu raspodelu pritiska, sprečavajući prekomerno opterećenje na kičmu. Širok pojas doprinosi stabilnosti, čineći treninge sigurnijim i efikasnijim, bez ometanja slobode pokreta.

Čvrsta izrada za dugotrajnost

DY Weightlifting Power Pojas je napravljen od izuzetno izdržljivih materijala, koji garantuju dugotrajnu upotrebu i otpornost na habanje, čak i tokom najintenzivnijih treninga. Čvrsta metalna kopča omogućava sigurno pričvršćivanje, dok višestruki otvori omogućavaju lako podešavanje zatezanja prema vašim potrebama. Njegova snažna konstrukcija osigurava da će pojas ostati u savršenom stanju tokom mnogih godina vežbanja.

Podrška za dizanje većih težina

Korišćenjem DY Weightlifting Power Pojasa, značajno ćete poboljšati stabilnost tokom vežbi s tegovima. Pojas pomaže u održavanju pravilnog držanja, smanjujući pritisak na kičmu i donji deo leđa. To vam omogućava da sa sigurnošću povećavate težine s kojima radite, smanjujući rizik od povreda i omogućavajući vam da se fokusirate na povećanje snage i izdržljivosti. Bilo da radite na snazi ili izdržljivosti, ovaj pojas pruža neophodnu podršku.

Prilagodljiv dizajn za sve sportiste

DY Weightlifting Power Pojas je dostupan u veličinama M, L i XL, što ga čini pogodnim za različite tipove građe. Zahvaljujući prilagodljivom dizajnu, pojas se lako podešava prema vašim potrebama, pružajući optimalnu podršku i sigurnost bez obzira na vašu građu. Ovaj pojas je idealan za različite vrste dizačkih vežbi i funkcionalnih treninga, osiguravajući stabilnost tokom celog treninga.

Moderan dizajn i prepoznatljiv brend

DY Weightlifting Power Pojas nije samo funkcionalan, već se odlikuje i modernim dizajnom. Crna boja sa upečatljivim DY Nutrition logotipom daje ovom pojasu profesionalan izgled koji se savršeno uklapa u svaku sportsku opremu. Ovaj pojas je savršen izbor za svakog sportistu koji želi vrhunsku opremu koja kombinuje funkcionalnost, dugotrajnost i stil.

Dodaj recenziju
DY Weightlifting Power Pojas DY Weightlifting Power Pojas
Ocena*
0/5
* Rating is required
Vaša recenzija
* Review is required
Ime
* Name is required
Add photos or video to your review
* Please tick the checkbox to proceed
* Molim vas potvrdite da niste robot
0,0
Na osnovu 0 recenzija
5 zvezdica
0%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdice
0%
1 zvezdica
0%
0 of 0 reviews

Nažalost, nema recenzija koje odgovaraju zadatim parametrima.

P & O

Još uvek nema pitanja

Pitajte pitanje

Na vaše pitanje će odgovoriti predstavnik prodavnice ili drugi kupac.

Hvala Vam na postavljenom pitanju!

Vaše pitanje je prihvaćeno i biće odgovoreno uskoro. Molimo Vas da ne predajete ista pitanja više puta.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

Dodajte odgovor

Hvala Vam na odgovoru!

Vaš odgovor je primljen i biće uskoro objavljen. Molimo Vas ne šaljite ponovo isti odgovor.

Greška

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.