Fraud Blocker

DY sivi šejker 500ml

500 ml

Kapacitet

Proizvođač: DY Nutrition

DY sivi šejker od 500 ml je idealan alat za pripremu i mešanje napitaka. Njegov moderni dizajn i praktična zapremina omogućavaju lako korišćenje kod kuće ili u teretani. Šejker je napravljen od kvalitetnih materijala, što ga čini izdržljivim i jednostavnim za čišćenje. Uz njega, uživanje u omiljenim napicima postaje jednostavno i brzo.

450,00 RSD

Nema na zalihama

BESPLATNA DOSTAVA

Pri kupovini od 5000 RSD

BRZA DOSTAVA

1-2 radna dana

SIGURNA KUPOVINA

Banca Intesa Secure

NARUČITE TELEFONOM

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

  • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
  • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
  • Platite karticom ili e bankingom
  • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
  • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
  • Dinarskim računom
  • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.

Sastav

DY sivi šejker 500ml
Specifikacija Detalji
Brend DY Nutrition
Model Sivi šejker 500ml
Zapremina 500 ml
Boja Siva
Materijal Bez BPA
Namenjena za Trening, svakodnevnu upotrebu

DY sivi šejker 500ml je savršen izbor za sve koji traže funkcionalan, moderan i praktičan proizvod. Ovaj šejker, u elegantnoj sivoj boji i sa inspirativnim sloganom “Be the shadow that others follow”, savršeno odražava filozofiju brenda DY Nutrition, koja se temelji na postizanju vrhunskih rezultata kroz posvećenost i trud. Bilo da ste u teretani, na poslu ili u pokretu, ovaj šejker je vaš idealan partner za mešanje proteinskih napitaka, suplemenata ili hidrataciju.

Savršena zapremina za sve vaše potrebe

Sa zapreminom od 500 ml, DY sivi šejker nudi optimalan kapacitet za sve vaše omiljene napitke. Kompaktan je i lagan, što ga čini jednostavnim za nošenje u teretanskoj torbi, rancu ili čak automobilu. Ova veličina je idealna za unos tečnosti pre, tokom i nakon treninga, pružajući vam potrebnu hidrataciju i nutrijente bez potrebe za dodatnim bocama ili posudama. Bilo da pripremate proteinski šejk ili pre-workout napitak, ovaj šejker zadovoljava sve vaše potrebe.

Jednostavan za korišćenje i održavanje

Dizajniran s fokusom na funkcionalnost, DY sivi šejker je izuzetno jednostavan za korišćenje. Poklopac se čvrsto zatvara, čime se sprečava prosipanje tečnosti, što je ključno kada šejker nosite u torbi. Njegov široki otvor omogućava lako sipanje praha i tečnosti, dok unutrašnji dizajn omogućava brzo i efikasno mućkanje bez stvaranja grudvica. Šejker se lako pere ručno ili u mašini za pranje sudova, što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu i dugotrajnu funkcionalnost.

Kvalitet i izdržljivost na prvom mestu

DY sivi šejker napravljen je od visokokvalitetnih materijala koji su bezbedni za svakodnevnu upotrebu. Bez BPA, ovaj šejker obezbeđuje da vaši napici ostanu zdravi i bez štetnih materija. Pored toga, materijali su izuzetno izdržljivi, što znači da će šejker izdržati dugotrajan period korišćenja, čak i uz često pranje i upotrebu. Ovaj šejker je dizajniran da izdrži svakodnevne izazove aktivnog životnog stila.

Praktičnost i estetika u jednom

DY sivi šejker nije samo funkcionalan, već i estetski privlačan. Njegov moderni sivi dizajn sa inspirativnim sloganom dodaje dašak sofisticiranosti vašoj opremi. Elegantan, ali jednostavan dizajn čini ga idealnim za nošenje bilo gde – u teretani, na poslu ili tokom svakodnevnih obaveza. Ovaj šejker će se lako uklopiti u vašu rutinu, pružajući vam praktičnost i stil u svakom trenutku.

Ekološki prihvatljiv i zdrav izbor

DY sivi šejker 500ml nije samo praktičan, već i ekološki odgovoran izbor. Napravljen od materijala koji ne sadrže BPA, šejker je bezbedan za vaše zdravlje i doprinosi smanjenju upotrebe plastičnih boca. Korišćenjem ovog šejkera, ne samo da osiguravate kvalitetan proizvod za vaše napitke, već i pomažete u očuvanju okoline smanjenjem otpada.

Dodaj recenziju
DY sivi šejker 500ml DY sivi šejker 500ml
Ocena*
0/5
* Rating is required
Vaša recenzija
* Review is required
Ime
* Name is required
Add photos or video to your review
* Please tick the checkbox to proceed
* Molim vas potvrdite da niste robot
0,0
Na osnovu 0 recenzija
5 zvezdica
0%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdice
0%
1 zvezdica
0%
0 of 0 reviews

Nažalost, nema recenzija koje odgovaraju zadatim parametrima.

P & O

Još uvek nema pitanja

Pitajte pitanje

Na vaše pitanje će odgovoriti predstavnik prodavnice ili drugi kupac.

Hvala Vam na postavljenom pitanju!

Vaše pitanje je prihvaćeno i biće odgovoreno uskoro. Molimo Vas da ne predajete ista pitanja više puta.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

Dodajte odgovor

Hvala Vam na odgovoru!

Vaš odgovor je primljen i biće uskoro objavljen. Molimo Vas ne šaljite ponovo isti odgovor.

Greška

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.