Fraud Blocker

DY Rukavice Soft Touch Roze

1 recenzija

S, M i L

Dostupne veličine

Proizvođač: DY Nutrition

DY Rukavice Soft Touch Roze su savršene za svakodnevnu upotrebu. Izrađene su od mekanog materijala koji pruža udobnost i fleksibilnost. Njihova nežna roze boja dodaje dašak stila, dok su dizajnirane da se lako uklapaju uz razne odevne kombinacije. Idealne su za aktivnosti u zatvorenom i na otvorenom.

1.550,00 RSD

BESPLATNA DOSTAVA

Pri kupovini od 5000 RSD

BRZA DOSTAVA

1-2 radna dana

SIGURNA KUPOVINA

Banca Intesa Secure

NARUČITE TELEFONOM

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

  • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
  • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
  • Platite karticom ili e bankingom
  • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
  • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
  • Dinarskim računom
  • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.

Sastav

DY Rukavice Soft Touch Roze
Specifikacija Detalji
Brend DY Nutrition
Model Rukavice Soft Touch Ženske
Dostupne veličine S, M, L
Boja Crna sa rozim detaljima
Materijal Prozračni materijali, pojačanja na dlanovima
Namenjena za Trening sa tegovima, funkcionalni treninzi

DY Rukavice Soft Touch Roze su stvorene za žene koje žele da kombinuju moderni dizajn i visok nivo funkcionalnosti tokom treninga. Ove rukavice pružaju optimalnu zaštitu ruku i zglobova, bilo da se bavite dizanjem tegova, funkcionalnim treninzima ili radite na spravama. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i pažljivo odabranim materijalima, vaši treninzi će biti udobni, sigurni i efikasni.

Udobnost kao prioritet

DY Rukavice Soft Touch Roze donose vrhunsku udobnost tokom svakog treninga. Napravljene su od materijala koji se savršeno prilagođava obliku vaših ruku, pružajući osećaj mekoće i podrške, čak i tokom dugotrajnih vežbi. Prozračni materijali omogućavaju da vaše ruke ostanu suve, smanjujući prekomerno znojenje, dok unutrašnji mekani slojevi štite kožu od iritacija. Ove rukavice omogućavaju vam da se potpuno fokusirate na svoj trening, bez nelagodnosti.

Čvrst hvat za maksimalnu kontrolu

Dlanovi DY Rukavica Soft Touch Roze su pojačani specijalnim materijalom koji osigurava čvrst i siguran hvat. Bez obzira na to da li radite sa tegovima, šipkama ili na spravama, ove rukavice obezbeđuju stabilnost i kontrolu, smanjujući rizik od proklizavanja. Ovo ih čini savršenim za intenzivne treninge, gde je svaki pokret od presudne važnosti za pravilno izvođenje vežbi.

Podrška zglobovima za veću sigurnost

Za dodatnu stabilnost, DY Rukavice Soft Touch Roze dolaze sa trakama za zatezanje koje pružaju podršku zglobovima tokom vežbanja. Ove trake smanjuju opterećenje na zglobovima, što je posebno važno prilikom dizanja težih opterećenja. Mogućnost prilagođavanja traka obezbeđuje da svaki korisnik može personalizovati rukavice prema svojim potrebama, pružajući maksimalnu sigurnost tokom vežbi.

Moderan dizajn sa stilom

Pored vrhunske funkcionalnosti, DY Rukavice Soft Touch Roze odlikuju se i atraktivnim dizajnom. Sa kombinacijom crne boje i rozih detalja, ove rukavice dodaju dozu stila vašoj sportskoj opremi. Moderan dizajn ih čini savršenim izborom za sve žene koje žele da se osećaju i izgledaju odlično tokom treninga. Brend DY Nutrition, sa prepoznatljivim logotipom, garantuje kvalitet i izdržljivost ovih rukavica.

Veličine prilagođene svakoj korisnici

DY Rukavice Soft Touch Roze su dostupne u veličinama S, M i L, što omogućava svakoj korisnici da pronađe savršeno pristajanje. Bez obzira na veličinu vaših ruku, ove rukavice će se prilagoditi vašim potrebama, pružajući optimalnu udobnost i funkcionalnost tokom treninga. Izbor različitih veličina garantuje savršeno pristajanje za maksimalnu udobnost i sigurnost.

Dodaj recenziju
DY Rukavice Soft Touch Roze DY Rukavice Soft Touch Roze
Ocena*
0/5
* Rating is required
Vaša recenzija
* Review is required
Ime
* Name is required
Add photos or video to your review
* Please tick the checkbox to proceed
* Molim vas potvrdite da niste robot
5,0
Na osnovu 1 recenzije
5 zvezdica
100
100%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdice
0%
1 zvezdica
0%
1-1 of 1 review
  1. IZ

    Super su rukavice, udobne i prijatne za ruku

    (0) (0)

P & O

Još uvek nema pitanja

Pitajte pitanje

Na vaše pitanje će odgovoriti predstavnik prodavnice ili drugi kupac.

Hvala Vam na postavljenom pitanju!

Vaše pitanje je prihvaćeno i biće odgovoreno uskoro. Molimo Vas da ne predajete ista pitanja više puta.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

Dodajte odgovor

Hvala Vam na odgovoru!

Vaš odgovor je primljen i biće uskoro objavljen. Molimo Vas ne šaljite ponovo isti odgovor.

Greška

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.