Fraud Blocker

DY rukavice PREMIUM

S, M i L

Ženske veličine

M, L i XL

Muške veličine

Proizvođač: DY Nutrition

DY rukavice PREMIUM su vrhunski proizvod namenjen za različite vrste rada. Izrađene su od kvalitetnih materijala koji pružaju udobnost i dobar grip. Ove rukavice su idealne za zaštitu ruku prilikom obavljanja fizičkih poslova. Njihov moderan dizajn omogućava lako oblačenje i sklanjanje.

1.750,00 RSD

BESPLATNA DOSTAVA

Pri kupovini od 5000 RSD

BRZA DOSTAVA

1-2 radna dana

SIGURNA KUPOVINA

Banca Intesa Secure

NARUČITE TELEFONOM

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

  • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
  • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
  • Platite karticom ili e bankingom
  • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
  • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
  • Dinarskim računom
  • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.

Sastav

DY rukavice PREMIUM
Specifikacija Detalji
Brend DY Nutrition
Model Rukavice PREMIUM
Dostupne veličine S, M, L (ženske), M, L, XL (muške)
Boja Crna sa belim detaljima
Materijal Gel pojačanja, prozračni materijali
Namenjena za Trening sa tegovima, funkcionalni treninzi

DY Rukavice PREMIUM su osmišljene za ozbiljne sportiste i rekreativce koji traže najbolju zaštitu i podršku tokom vežbanja. Ove rukavice su savršen izbor za sve koji se bave dizanjem tegova, crossfitom ili funkcionalnim vežbama, jer pružaju stabilan i siguran hvat, kao i optimalnu zaštitu ruku i zglobova. Njihov napredni dizajn osigurava dugotrajnu upotrebu i otpornost na habanje, dok pojačanja na dlanovima poboljšavaju performanse i izdržljivost.

Maksimalna udobnost i sigurnost

Jedna od ključnih prednosti DY Rukavica PREMIUM je visok nivo udobnosti koji pružaju tokom treninga. Unutrašnjost rukavica je obložena mekim materijalima koji sprečavaju trenje i iritacije, čak i tokom najintenzivnijih vežbi. Prozračni materijali omogućavaju optimalnu ventilaciju, smanjujući znojenje i pružajući osećaj svežine, čak i tokom dugotrajnih treninga. Ove rukavice su pravi izbor za one koji žele potpunu udobnost bez kompromisa na performansama.

Pojačana podrška za zglobove

DY Rukavice PREMIUM nude dodatnu podršku za zglobove, što je posebno važno za sportiste koji rade sa velikim opterećenjima. Rukavice su opremljene širokim trakama za zatezanje, koje obezbeđuju stabilnost i smanjuju rizik od povreda. Ova karakteristika je posebno korisna kod dizanja tegova, jer omogućava vežbačima da sa sigurnošću povećaju težine sa kojima rade, uz potpunu zaštitu zglobova.

Precizan dizajn za savršen hvat

Ove rukavice su dizajnirane da obezbede savršen hvat, zahvaljujući pojačanjima na dlanovima i prstima. Gel pojačanja pružaju dodatnu sigurnost prilikom rukovanja tegovima, šipkama ili spravama, smanjujući mogućnost proklizavanja. Bez obzira na to da li radite sa opremom u teretani ili izvodite funkcionalne vežbe, DY Rukavice PREMIUM garantuju stabilan kontakt sa opremom, omogućavajući vam da se fokusirate na pravilno izvođenje vežbi.

Praktičan i moderan dizajn

Pored vrhunske funkcionalnosti, DY Rukavice PREMIUM se ističu i svojim modernim dizajnom. Crna boja sa belim detaljima čini ove rukavice estetski privlačnim, dok jednostavan sistem zatvaranja na čičak omogućava brzo oblačenje i skidanje. Prilagodljivi dizajn osigurava da rukavice savršeno pristaju vašim rukama, pružajući dodatnu udobnost i stabilnost. Ove rukavice su idealne za sve koji traže kvalitetnu opremu koja kombinuje stil i performanse.

Različite veličine za savršeno pristajanje

DY Rukavice PREMIUM dolaze u širokom spektru veličina, kako za muškarce, tako i za žene. Ženske rukavice dostupne su u veličinama S, M i L, dok su muške veličine M, L i XL. Ovaj raspon veličina osigurava da će svako pronaći odgovarajuću varijantu, pružajući maksimalnu udobnost i zaštitu tokom treninga.

Dodaj recenziju
DY rukavice PREMIUM DY rukavice PREMIUM
Ocena*
0/5
* Rating is required
Vaša recenzija
* Review is required
Ime
* Name is required
Add photos or video to your review
* Please tick the checkbox to proceed
* Molim vas potvrdite da niste robot
0,0
Na osnovu 0 recenzija
5 zvezdica
0%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdice
0%
1 zvezdica
0%
0 of 0 reviews

Nažalost, nema recenzija koje odgovaraju zadatim parametrima.

P & O

Još uvek nema pitanja

Pitajte pitanje

Na vaše pitanje će odgovoriti predstavnik prodavnice ili drugi kupac.

Hvala Vam na postavljenom pitanju!

Vaše pitanje je prihvaćeno i biće odgovoreno uskoro. Molimo Vas da ne predajete ista pitanja više puta.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

Dodajte odgovor

Hvala Vam na odgovoru!

Vaš odgovor je primljen i biće uskoro objavljen. Molimo Vas ne šaljite ponovo isti odgovor.

Greška

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.