Fraud Blocker

DY crni šejker 500ml

500 ml

Kapacitet

Proizvođač: DY Nutrition

DY crni šejker od 500ml je idealan za sve koji žele da lako pripreme i ponesu svoje napitke. Njegov moderan dizajn i praktična veličina čine ga savršenim za teretanu, kancelariju ili put. Šejker je napravljen od kvalitetnog materijala, što omogućava jednostavno mešanje i lako čišćenje. Uz to, dolazi sa integrisanim dodatkom za ravnomerno mešanje sastojaka.

450,00 RSD

BESPLATNA DOSTAVA

Pri kupovini od 5000 RSD

BRZA DOSTAVA

1-2 radna dana

SIGURNA KUPOVINA

Banca Intesa Secure

NARUČITE TELEFONOM

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

  • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
  • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
  • Platite karticom ili e bankingom
  • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
  • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
  • Dinarskim računom
  • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.

Sastav

DY crni šejker 500ml
Specifikacija Detalji
Brend DY Nutrition
Model Crni šejker 500ml
Zapremina 500 ml
Boja Crna
Materijal Bez BPA
Namenjena za Trening i svakodnevnu upotrebu

DY crni šejker 500ml je nezaobilazan dodatak za sve koji žele da spoje eleganciju i praktičnost. Sa modernim crnim dizajnom i prepoznatljivim belim logotipom DY Nutrition, ovaj šejker ne samo da olakšava pripremu proteinskih napitaka, već i doprinosi vašem stilu tokom svakodnevnih aktivnosti. Bilo da ste u teretani, na poslu ili u pokretu, ovaj šejker nudi optimalnu kombinaciju funkcionalnosti i estetike.

Optimalna zapremina za svakodnevnu upotrebu

DY crni šejker ima zapreminu od 500 ml, što ga čini savršenim za različite vrste napitaka. Bez obzira da li pripremate proteinski šejk, pre-workout napitak ili samo vodu za hidrataciju, ova zapremina pruža dovoljno prostora za mešanje svih sastojaka. Kompaktan je i lako staje u torbu ili ranac, što ga čini praktičnim za nošenje u svim prilikama, bilo da ste na treningu, putu ili u kancelariji.

Jednostavna upotreba za maksimalnu efikasnost

Jedna od ključnih karakteristika DY crnog šejkera je njegova jednostavnost korišćenja. Zahvaljujući sigurnom poklopcu koji čvrsto prianja, možete biti sigurni da nema curenja tečnosti dok ga nosite. Veliki otvor omogućava lako sipanje praha i tečnosti, dok njegov unutrašnji dizajn osigurava brzo i ravnomerno mućkanje napitaka, bez stvaranja grudvica. Ovaj šejker je idealan za brzu pripremu proteinskih napitaka ili suplemenata, gde god da se nalazite.

Izdržljivost koja traje

DY crni šejker izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji garantuju dugotrajnost. Njegova izdržljivost omogućava svakodnevnu upotrebu bez brige o oštećenjima. Materijal je takođe siguran za zdravlje, jer ne sadrži BPA, što osigurava da vaši napici budu bezbedni za konzumaciju. Lako se održava, bilo ručno ili u mašini za pranje sudova, što dodatno doprinosi njegovoj funkcionalnosti.

Kompaktna i moderna funkcionalnost

Pored funkcionalnosti, DY crni šejker 500ml se izdvaja i po svom elegantnom i modernom dizajnu. Crna boja sa suptilnim belim logotipom daje mu sofisticiran izgled, što ga čini savršenim dodatkom vašoj sportskoj opremi. Njegova kompaktna veličina omogućava da ga ponesete gde god idete, a univerzalni dizajn čini ga pogodnim za korišćenje u različitim prilikama – bilo da vežbate, putujete ili obavljate svakodnevne obaveze.

Jednostavno održavanje za svakodnevnu upotrebu

DY crni šejker nije samo praktičan, već i lako održiv. Materijali od kojih je napravljen omogućavaju lako čišćenje, bilo ručno ili u mašini za sudove. Zahvaljujući tome, ovaj šejker će vam dugo trajati i zadržati svoj prvobitni izgled i funkcionalnost, čak i nakon učestale upotrebe.

Dodaj recenziju
DY crni šejker 500ml DY crni šejker 500ml
Ocena*
0/5
* Rating is required
Vaša recenzija
* Review is required
Ime
* Name is required
Add photos or video to your review
* Please tick the checkbox to proceed
* Molim vas potvrdite da niste robot
0,0
Na osnovu 0 recenzija
5 zvezdica
0%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdice
0%
1 zvezdica
0%
0 of 0 reviews

Nažalost, nema recenzija koje odgovaraju zadatim parametrima.

P & O

Još uvek nema pitanja

Pitajte pitanje

Na vaše pitanje će odgovoriti predstavnik prodavnice ili drugi kupac.

Hvala Vam na postavljenom pitanju!

Vaše pitanje je prihvaćeno i biće odgovoreno uskoro. Molimo Vas da ne predajete ista pitanja više puta.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

Dodajte odgovor

Hvala Vam na odgovoru!

Vaš odgovor je primljen i biće uskoro objavljen. Molimo Vas ne šaljite ponovo isti odgovor.

Greška

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.