Fraud Blocker

DY beli šejker 500ml

500 ml

Kapacitet

Proizvođač: DY Nutrition

DY beli šejker od 500ml je savršen pratilac za sve koji žele da pripreme svoje omiljene napitke. Sa jednostavnim dizajnom i praktičnom zapreminom, olakšava mešanje proteina, koktela ili smoothie-ja. Njegova čvrsta konstrukcija obezbeđuje dugotrajnu upotrebu, dok poklopac sprečava prosipanje. Idealno je rešenje za aktivne osobe koje su u pokretu.

450,00 RSD

BESPLATNA DOSTAVA

Pri kupovini od 5000 RSD

BRZA DOSTAVA

1-2 radna dana

SIGURNA KUPOVINA

Banca Intesa Secure

NARUČITE TELEFONOM

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

  • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
  • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
  • Platite karticom ili e bankingom
  • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
  • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
  • Dinarskim računom
  • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.

Sastav

DY beli šejker 500ml
Specifikacija Detalji
Brend DY Nutrition
Model Beli šejker 500ml
Zapremina 500 ml
Boja Bela
Materijal Bez BPA
Namenjena za Trening i svakodnevnu upotrebu

DY beli šejker 500ml predstavlja idealan dodatak za svakog sportistu ili entuzijastu u oblasti fitnessa. Sa svojim minimalističkim dizajnom u beloj boji i prepoznatljivim crnim logotipom DY Nutrition, ovaj šejker kombinuje funkcionalnost i stil. Bilo da vam je potreban za proteinske napitke, suplemente ili osvežavajuću vodu, ovaj šejker će biti vaš verni saputnik tokom svakodnevnih aktivnosti ili intenzivnih treninga.

Optimalna zapremina za vašu hidrataciju

DY beli šejker sa svojih 500 ml zapremine pruža idealnu količinu tečnosti za razne potrebe. Bez obzira da li pripremate proteinski šejk posle treninga, napitak pre vežbanja, ili jednostavno želite osveženje tokom dana, ovaj šejker zadovoljava sve zahteve. Njegova kompaktna veličina omogućava lako nošenje u torbi, rancu ili automobilu, a istovremeno pruža dovoljno prostora za vaš omiljeni napitak.

Jednostavna i brza upotreba

Šejker je dizajniran da olakša pripremu vaših napitaka. Njegov poklopac se čvrsto zatvara, čime se sprečava bilo kakvo prosipanje tečnosti, čak i kada je u torbi. Veliki otvor omogućava lako dodavanje praha i tečnosti, a dizajniran je tako da prilikom mućkanja smanjuje stvaranje grudvica. Bilo da ste kod kuće ili u pokretu, napitak je spreman u samo nekoliko trenutaka, bez dodatnog napora.

Dugotrajan i bezbedan materijal

DY beli šejker izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i otpornost na svakodnevno korišćenje. Bezbednost je takođe prioritet, pa je šejker napravljen od materijala bez BPA, što ga čini sigurnim za vaše zdravlje. Njegova površina je otporna na habanje, a jednostavno održavanje omogućava lako pranje, bilo ručno ili u mašini za pranje sudova.

Kompaktan dizajn za sve prilike

Pored svoje funkcionalnosti, DY beli šejker 500ml se ističe i svojom praktičnošću. Kompaktna veličina olakšava njegovo skladištenje, dok elegantan beli dizajn sa suptilnim crnim logotipom dodaje dozu profesionalizma svakom stilu. Bilo da ga koristite za trening, posao ili putovanja, ovaj šejker se savršeno uklapa u sve prilike, osiguravajući da uvek imate odgovarajući napitak pri ruci.

Jednostavan za nošenje i održavanje

Lakoća nošenja i održavanja čini ovaj šejker savršenim izborom za svakodnevnu upotrebu. Njegova kompaktna veličina omogućava vam da ga nosite svuda sa sobom, dok jednostavno održavanje znači da ga možete lako oprati i pripremiti za naredni trening. Bez obzira na to koliko često ga koristite, ovaj šejker će uvek biti spreman za vašu sledeću hidrataciju ili nutritivni napitak.

Dodaj recenziju
DY beli šejker 500ml DY beli šejker 500ml
Ocena*
0/5
* Rating is required
Vaša recenzija
* Review is required
Ime
* Name is required
Add photos or video to your review
* Please tick the checkbox to proceed
* Molim vas potvrdite da niste robot
0,0
Na osnovu 0 recenzija
5 zvezdica
0%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdice
0%
1 zvezdica
0%
0 of 0 reviews

Nažalost, nema recenzija koje odgovaraju zadatim parametrima.

P & O

Još uvek nema pitanja

Pitajte pitanje

Na vaše pitanje će odgovoriti predstavnik prodavnice ili drugi kupac.

Hvala Vam na postavljenom pitanju!

Vaše pitanje je prihvaćeno i biće odgovoreno uskoro. Molimo Vas da ne predajete ista pitanja više puta.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

Dodajte odgovor

Hvala Vam na odgovoru!

Vaš odgovor je primljen i biće uskoro objavljen. Molimo Vas ne šaljite ponovo isti odgovor.

Greška

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.