Fraud Blocker

WARCRY ŠEJKER 500ML ŽUTI

500ml

Kapacitet

Tritan

Materijal

Proizvođač: Genius Nutrition

WARCRY šeiker kapaciteta 500ml u žutoj boji je idealan dodatak za sve sportiste i aktivne ljude. Njegov praktičan dizajn omogućava lako mešanje praškastih suplemenata, dok čvrsta konstrukcija osigurava dugotrajnu upotrebu. Sa širokim otvorom, lako se puni i čisti, što ga čini savršenim izborom za treninge i putovanja. Svestran je i može se koristiti za različite napitke.

1.200,00 RSD

BESPLATNA DOSTAVA

Pri kupovini od 5000 RSD

BRZA DOSTAVA

1-2 radna dana

SIGURNA KUPOVINA

Banca Intesa Secure

NARUČITE TELEFONOM

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

  • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
  • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
  • Platite karticom ili e bankingom
  • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
  • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
  • Dinarskim računom
  • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.

Sastav

WARCRY ŠEJKER 500ML ŽUTI
Tabela sastava proizvoda
Karakteristike Opis
Kapacitet 500ml
Materijal Tritan (bez BPA)
Pogodno za pranje u mašini Da
Mogućnost čuvanja u frižideru Da
Sistem zatvaranja Siguran, otporan na curenje

WARCRY šejker 500ml iz linije Genius Nutrition savršen je izbor za sportiste i fitness entuzijaste koji traže pouzdan, funkcionalan i kvalitetan šejker za svakodnevnu upotrebu. Napravljen od izdržljivog Tritan materijala, ovaj šejker je osmišljen tako da pruži maksimalnu funkcionalnost tokom pripreme napitaka pre, tokom ili posle treninga. Njegov kapacitet od 500ml idealan je za različite vrste napitaka, bilo da su u pitanju proteinski šejkovi, pre-workout napici ili osvežavajuća voda.

Izdržljiv materijal bez BPA

Jedna od ključnih karakteristika WARCRY šejkera je upotreba Tritan materijala, poznatog po svojoj otpornosti na udarce i dugotrajnosti. Ovaj materijal ne sadrži BPA, što ga čini sigurnim za svakodnevnu upotrebu. BPA je hemikalija koja se često koristi u plastici i može biti štetna po zdravlje, posebno kada se plastika zagreva. Zahvaljujući odsustvu ove hemikalije, možete biti sigurni da vaši napici ostaju bezbedni za konzumaciju, čak i tokom dugotrajne upotrebe.

Funkcionalan dizajn za svakodnevnu upotrebu

WARCRY šejker dolazi sa pametnim dizajnom koji olakšava upotrebu i čini proces pripreme napitaka jednostavnim. Poklopac sa sigurnosnim zatvaračem sprečava prosipanje, što je idealno za one koji šejker nose sa sobom u torbi. Zatvarač se lako otvara i zatvara, a pruža sigurnost da će tečnost ostati unutar šejkera, bez neprijatnog curenja.

Širok otvor šejkera omogućava lako sipanje praha i vode, dok je mešanje brzo i efikasno, bez stvaranja grudvica. Ovaj dizajn olakšava pripremu napitaka različite konzistencije, bilo da su u pitanju proteinski prahovi ili tečnosti.

Jednostavno održavanje i skladištenje

WARCRY šejker je izuzetno jednostavan za održavanje. Pogodan je za pranje u mašini za sudove, čime je proces čišćenja olakšan i brži. Ovo osigurava da šejker ostaje higijenski i spreman za upotrebu u svakom trenutku. Takođe, zahvaljujući Tritan materijalu, šejker se može čuvati u frižideru, što omogućava pripremu osvežavajućih napitaka unapred, idealno za tople letnje dane.

Idealna zapremina za sve vrste napitaka

Sa kapacitetom od 500ml, WARCRY šejker je savršen za različite napitke. Ova zapremina je idealna za pripremu proteinskih šejkova, pre-workout napitaka, ali i za svakodnevnu hidrataciju. Ovaj šejker omogućava da uvek imate dovoljno tečnosti pri ruci tokom treninga, bez potrebe za stalnim dopunjavanjem.

Ekološki prihvatljiv proizvod

WARCRY šejker je izrađen od ekološki prihvatljivih materijala, bez štetnih hemikalija. Njegov dizajn i dugotrajnost smanjuju potrebu za čestim zamenama, što ga čini održivim izborom za sportiste koji brinu o očuvanju životne sredine. Tritan materijal se ne lomi lako, što doprinosi dugovečnosti proizvoda i smanjenju plastičnog otpada.

Kako koristiti WARCRY šejker?

Pre svake upotrebe, preporučuje se da dobro promešate napitak i osigurate da je poklopac pravilno zatvoren kako biste izbegli prosipanje. Nakon upotrebe, šejker je lako oprati, a preporučljivo je prati ga pre i posle svake upotrebe kako biste osigurali optimalnu higijenu.

Zaključak

WARCRY šejker 500ml iz Genius Nutrition linije pruža savršenu kombinaciju funkcionalnosti, izdržljivosti i praktičnosti. Bilo da ste profesionalni sportista ili rekreativac, ovaj šejker će vam omogućiti jednostavnu pripremu napitaka, pouzdano čuvanje tečnosti i lako održavanje. Njegov moderan dizajn i visok kvalitet izrade čine ga nezamenjivim dodatkom vašoj sportskoj opremi.

Dodaj recenziju
WARCRY ŠEJKER 500ML ŽUTI WARCRY ŠEJKER 500ML ŽUTI
Ocena*
0/5
* Rating is required
Vaša recenzija
* Review is required
Ime
* Name is required
Add photos or video to your review
* Please tick the checkbox to proceed
* Molim vas potvrdite da niste robot
0,0
Na osnovu 0 recenzija
5 zvezdica
0%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdice
0%
1 zvezdica
0%
0 of 0 reviews

Nažalost, nema recenzija koje odgovaraju zadatim parametrima.

P & O

Još uvek nema pitanja

Pitajte pitanje

Na vaše pitanje će odgovoriti predstavnik prodavnice ili drugi kupac.

Hvala Vam na postavljenom pitanju!

Vaše pitanje je prihvaćeno i biće odgovoreno uskoro. Molimo Vas da ne predajete ista pitanja više puta.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

Dodajte odgovor

Hvala Vam na odgovoru!

Vaš odgovor je primljen i biće uskoro objavljen. Molimo Vas ne šaljite ponovo isti odgovor.

Greška

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.