Fraud Blocker

WHEY-X5 900gr

123 kcal

Energija

25 g

Proteini

Proizvođač: Genius Nutrition

WHEY-X5 900gr je visokokvalitetni proteinski prašak koji sadrži pet različitih vrsta proteina. Idealna je opcija za sportiste i sve koji žele da povećaju unos proteina u ishrani. Ovaj proizvod se lako meša i ima prijatan ukus, što ga čini savršenim dodatkom vašim napicima ili obrocima. WHEY-X5 pomaže u oporavku mišića i podržava rast mišićne mase.

4.350,00 RSD

BESPLATNA DOSTAVA

Pri kupovini od 5000 RSD

BRZA DOSTAVA

1-2 radna dana

SIGURNA KUPOVINA

Banca Intesa Secure

NARUČITE TELEFONOM

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

  • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
  • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
  • Platite karticom ili e bankingom
  • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
  • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
  • Dinarskim računom
  • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.

Sastav

WHEY-X5 900gr
Tabela sastava proizvoda
Nutritivne vrednosti Po porciji (33g)
Energija 123 kcal
Proteini 25 g

Genius Nutrition WHEY-X5 900g je protein koji kombinuje visoko kvalitetan whey protein koncentrat i izolat kako bi obezbedio optimalnu podršku za izgradnju mišićne mase i brz oporavak nakon treninga. Sa minimalnim sadržajem masti i ugljenih hidrata, ovaj dodatak je idealan za sportiste i rekreativce koji žele da ostvare maksimalne rezultate bez suvišnih kalorija.

Šta čini WHEY-X5 vrhunskim izborom?

WHEY-X5 je pažljivo formulisan kako bi odgovorio na potrebe svakog korisnika, bilo da se radi o početnicima ili profesionalcima. Ključna komponenta ovog proizvoda je visok sadržaj proteina – 25 grama po porciji. Ovaj protein je bogat esencijalnim aminokiselinama, uključujući 5,3 grama BCAA (razgranatih lančanih aminokiselina) po porciji, što ga čini izuzetno efikasnim u procesu mišićne sinteze i regeneracije.

Kombinacija whey koncentrata i izolata je proizvedena uz pomoć napredne CWF® tehnologije ultrafiltracije, koja omogućava zadržavanje visokog nivoa esencijalnih aminokiselina dok eliminiše višak masti i ugljenih hidrata. Ova tehnologija obezbeđuje da svaki unos proteina bude maksimalno efikasan i bez nepoželjnih sastojaka.

Brza apsorpcija i dodaci za bolju iskoristivost

Jedna od ključnih prednosti WHEY-X5 je njegova sposobnost brze apsorpcije zahvaljujući dodatku Digezyme® probavnih enzima. Ovi enzimi pomažu u razgradnji proteina, omogućavajući bržu apsorpciju aminokiselina u mišiće. To znači da vaši mišići brzo dobijaju hranljive materije koje su im potrebne za oporavak i izgradnju, čime se smanjuje rizik od nadutosti ili drugih problema sa varenjem koje neki korisnici mogu iskusiti kod proteina nižeg kvaliteta.

Digezyme® razlaže proteine na manje peptide i aminokiseline, čime se poboljšava iskoristivost proteina i omogućava maksimalna apsorpcija svakog grama unetog proteina.

Prirodni ukusi i odsustvo veštačkih aditiva

Kada je u pitanju kvalitet, Genius Nutrition se brine o svakom detalju. WHEY-X5 je oslobođen veštačkih boja i koristi samo prirodne ukuse. Ova pažnja posvećena detaljima osigurava da dobijate čist, prirodan protein bez štetnih dodataka. Ukusi poput Biscottie Cookies, Vanilla-Honey, i Choco-Hazelnut ne samo da zadovoljavaju vaše nepce, već pružaju i nutritivnu podršku vašim mišićima.

Zašto je WHEY-X5 pravi izbor za vas?

Genius Nutrition WHEY-X5 pruža sve što je vašem telu potrebno za postizanje optimalnih rezultata u izgradnji mišićne mase, povećanju snage i ubrzavanju oporavka. Sa dodatkom probavnih enzima i prirodnim ukusima, ovaj protein je pogodan za svakodnevnu upotrebu, bez osećaja težine ili nelagodnosti.

Neke od glavnih prednosti WHEY-X5 uključuju:

  • 25g proteina po porciji koji podržava rast mišićne mase
  • 5,3g BCAA za poboljšanje oporavka i smanjenje umora
  • Digezyme® probavni enzimi za bržu apsorpciju i bolju iskoristivost proteina
  • Bez dodatih šećera i masti, idealan za čist mišićni rast
  • Prirodni ukusi bez veštačkih boja i aditiva, za prijatno iskustvo uz svaku porciju

Kako koristiti WHEY-X5?

Upotreba WHEY-X5 je jednostavna i fleksibilna. U zavisnosti od vaših ciljeva i nivoa aktivnosti, možete ga konzumirati u različitim periodima dana kako biste postigli najbolje rezultate:

  • Dani treninga: Preporučuje se jedna merica (33g) 60 minuta pre treninga i još jedna merica odmah nakon treninga kako biste podstakli brzu regeneraciju mišića i mišićni rast.
  • Dani bez treninga: Uzimajte jednu mericu ujutru i još jednu između obroka kako biste održali stalni unos proteina i podržali oporavak mišića.

U zavisnosti od vaših specifičnih potreba za proteinima, količina WHEY-X5 može se prilagoditi, ali ne treba prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

Zaključak

Genius Nutrition WHEY-X5 900g je idealan izbor za sve one koji ozbiljno shvataju svoje ciljeve u fitnesu. Sa visokim sadržajem proteina, optimalnim aminokiselinskim profilom i dodatkom probavnih enzima, WHEY-X5 osigurava brze rezultate i efikasnu apsorpciju. Bilo da želite da povećate mišićnu masu, ubrzate oporavak ili jednostavno obogatite svoju ishranu kvalitetnim izvorom proteina, WHEY-X5 je vaš pouzdan saveznik u postizanju ciljeva.

Dodaj recenziju
WHEY-X5 900gr WHEY-X5 900gr
Ocena*
0/5
* Rating is required
Vaša recenzija
* Review is required
Ime
* Name is required
Add photos or video to your review
* Please tick the checkbox to proceed
* Molim vas potvrdite da niste robot
0,0
Na osnovu 0 recenzija
5 zvezdica
0%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdice
0%
1 zvezdica
0%
0 of 0 reviews

Nažalost, nema recenzija koje odgovaraju zadatim parametrima.

P & O

Još uvek nema pitanja

Pitajte pitanje

Na vaše pitanje će odgovoriti predstavnik prodavnice ili drugi kupac.

Hvala Vam na postavljenom pitanju!

Vaše pitanje je prihvaćeno i biće odgovoreno uskoro. Molimo Vas da ne predajete ista pitanja više puta.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

Dodajte odgovor

Hvala Vam na odgovoru!

Vaš odgovor je primljen i biće uskoro objavljen. Molimo Vas ne šaljite ponovo isti odgovor.

Greška

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

PROTEINI

Šta doprinose?

“PROTEINI”
10%
Poboljšanje metabolizma
10%
Održavanje zdrave telesne težine
12%
Doprinosi osećaju sitosti
18%
Pomaže u obnovi mišićnog tkiva
20%
Podstiču rast mišića
10%
Očuvanje zdravih kostiju
10%
Regeneracija nakon treninga
10%
Sinteza kolagena

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.