Fraud Blocker

ISOLATE-X5 2kg VANILA-ICE CREAM

120 kcal

Energija

1.8 g

Ugljeni hidrati

6.2 g

BCAA

27 g

Proteini

Proizvođač: Genius Nutrition

ISOLATE-X5 2kg VANILA-ICE CREAM je visokokvalitetan proteinski prah sa ukusom sladoleda od vanile. Idealna je opcija za sve koji žele da povećaju unos proteina u ishrani, posebno nakon treninga. Ovaj proizvod se lako meša i može se koristiti u raznim receptima, od napitaka do slastica. Sadrži minimalno šećera i masti, pružajući ukusnu i hranljivu podršku vašim ciljevima.

9.100,00 RSD

Nema na zalihama

BESPLATNA DOSTAVA

Pri kupovini od 5000 RSD

BRZA DOSTAVA

1-2 radna dana

SIGURNA KUPOVINA

Banca Intesa Secure

NARUČITE TELEFONOM

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

  • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
  • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
  • Platite karticom ili e bankingom
  • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
  • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
  • Dinarskim računom
  • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.

Sastav

ISOLATE-X5 2kg VANILA-ICE CREAM
Tabela sastava proizvoda
Sastojak Količina po porciji (33g)
Energija 120 kcal
Masti 0.5 g
Ugljeni hidrati 1.8 g
Šećeri 0.5 g
Proteini 27 g
So 0.1 g
BCAA (Leucin, Izoleucin, Valin) 6.2 g

Proteinski dodaci ishrani su ključan deo svakodnevne rutine svakog ozbiljnog sportiste ili rekreativca. Jedan od najkvalitetnijih proizvoda na tržištu je Genius Nutrition Isolate-X5, koji kombinuje vrhunski whey protein izolat sa naprednim metodama filtracije. Ovaj protein ne sadrži masti, šećere ni laktozu, što ga čini savršenim izborom za sve koji žele da izgrade mišićnu masu bez dodatnih kalorija i štetnih sastojaka.

27g Proteina po Porciji – Podrška Rast Mišića

Svaka merica Isolate-X5 sadrži čak 27g visokokvalitetnog proteina, što pruža idealan izvor za izgradnju i regeneraciju mišića. Zahvaljujući brzoj apsorpciji proteina u krvotok, ovaj suplement omogućava mišićima da se brže oporave i rastu nakon intenzivnih treninga. Whey protein izolat je prepoznat kao najefikasniji izvor proteina zbog visokog nivoa esencijalnih aminokiselina, uključujući BCAA, koje igraju ključnu ulogu u sintezi proteina.

Brza apsorpcija proteina je od suštinskog značaja za sve koji žele da postignu vrhunske rezultate u teretani ili na treningu. Isolate-X5 pruža mišićima neophodnu podršku za brži oporavak i optimalan rast, čineći ga nezamenljivim delom ishrane svakog sportiste.

Bez Masti, Šećera i Laktoze

Ono što Genius Nutrition Isolate-X5 izdvaja od mnogih drugih proteina na tržištu je činjenica da ne sadrži masti, šećere niti laktozu. Ova karakteristika ga čini idealnim za sve koji žele da izbegnu unos nepotrebnih kalorija, a da istovremeno obezbede visok unos proteina. Zbog odsustva laktoze, ovaj protein je pogodan i za osobe sa intolerancijom na mlečne proizvode, čineći ga lako svarljivim i bezbednim za svakodnevnu upotrebu.

Osobe koje su na restriktivnoj ishrani, u fazi mršavljenja, ili jednostavno žele da održavaju vitku liniju, mogu se osloniti na Isolate-X5 kao čistu i kvalitetnu opciju bez dodatnih kalorija koje donose masti i šećeri.

Prirodni Ukusi i Zaslađivači – Bez Osećaja Krivice

Vanila-Ice Cream ukus Genius Nutrition Isolate-X5 nudi fantastično iskustvo svakom ljubitelju vanile. Ovaj proizvod koristi prirodne zaslađivače i ukuse, pružajući odličan balans ukusa bez dodatka veštačkih boja i hemikalija. To znači da možete uživati u svom proteinskom šejku bez osećaja krivice, znajući da unosite samo najkvalitetnije sastojke u svoj organizam.

6.2g BCAA po Porciji – Podrška Oporavku i Izgradnji Mišića

Isolate-X5 se takođe izdvaja po bogatom sadržaju BCAA (razgranatih lančanih aminokiselina). Sa 6.2g BCAA po porciji, ovaj protein pruža ključne aminokiseline – leucin, izoleucin i valin – koje direktno podržavaju sintezu proteina u mišićima, smanjuju njihovu razgradnju i ubrzavaju proces oporavka nakon napornih treninga.

BCAA su esencijalne aminokiseline koje telo ne može samostalno da proizvede, te je važno unositi ih putem ishrane ili suplemenata. Kombinacija BCAA u Isolate-X5 pomaže u smanjenju upale, bolova i mišićnog zamora nakon intenzivnih vežbi, omogućavajući vam brži povratak u optimalnu formu.

Kako Koristiti Isolate-X5?

Korišćenje Isolate-X5 je izuzetno jednostavno. Preporučuje se konzumacija jedne merice (33g) pomešane sa 250-300ml vode. Možete ga uzeti pre treninga kako biste obezbedili telu dovoljno proteina za snagu i izdržljivost, kao i nakon treninga, kada je telu najpotrebniji protein za oporavak i izgradnju mišićne mase.

Preporučeno doziranje:

  • Dani treninga: Uzeti jednu mericu 60 minuta pre treninga i još jednu odmah nakon treninga.
  • Dani bez treninga: Konzumirajte jednu mericu ujutru i još jednu između obroka kako biste održali visok nivo proteina u telu.

Zašto Odabrati Genius Nutrition Isolate-X5?

Isolate-X5 je savršen izbor za sve sportiste, rekreativce, kao i osobe koje žele da obogate svoju ishranu visokokvalitetnim proteinima. Njegova napredna CFW® tehnologija garantuje čistu i brzu apsorpciju proteina, dok odsustvo masti, šećera i laktoze čini ovaj protein idealnim za sve koji paze na ishranu i žele da unesu čistu energiju bez nepotrebnih kalorija.

Ovaj proteinski izolat je formulisan sa ciljem da zadovolji sve potrebe modernih sportista i rekreativaca. Pored toga, bogat sadržaj BCAA, prirodni ukusi i zaslađivači dodatno podižu kvalitet proizvoda, čineći ga idealnim za svakodnevnu upotrebu.

Zaključak

Ako tražite visokokvalitetan protein bez suvišnih sastojaka, Genius Nutrition Isolate-X5 Vanila-Ice Cream je pravi izbor za vas. Sa 27g proteina po porciji, 6.2g BCAA, bez masti, šećera i laktoze, ovaj protein pruža sve što je potrebno za rast mišićne mase, brži oporavak i poboljšanje performansi.

Isprobajte Isolate-X5 i osetite razliku već nakon prvih nekoliko treninga.

Dodaj recenziju
ISOLATE-X5 2kg VANILA-ICE CREAM ISOLATE-X5 2kg VANILA-ICE CREAM
Ocena*
0/5
* Rating is required
Vaša recenzija
* Review is required
Ime
* Name is required
Add photos or video to your review
* Please tick the checkbox to proceed
* Molim vas potvrdite da niste robot
0,0
Na osnovu 0 recenzija
5 zvezdica
0%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdice
0%
1 zvezdica
0%
0 of 0 reviews

Nažalost, nema recenzija koje odgovaraju zadatim parametrima.

P & O

Još uvek nema pitanja

Pitajte pitanje

Na vaše pitanje će odgovoriti predstavnik prodavnice ili drugi kupac.

Hvala Vam na postavljenom pitanju!

Vaše pitanje je prihvaćeno i biće odgovoreno uskoro. Molimo Vas da ne predajete ista pitanja više puta.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

Dodajte odgovor

Hvala Vam na odgovoru!

Vaš odgovor je primljen i biće uskoro objavljen. Molimo Vas ne šaljite ponovo isti odgovor.

Greška

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

PROTEINI

Šta doprinose?

“PROTEINI”
10%
Poboljšanje metabolizma
10%
Održavanje zdrave telesne težine
12%
Doprinosi osećaju sitosti
18%
Pomaže u obnovi mišićnog tkiva
20%
Podstiču rast mišića
10%
Očuvanje zdravih kostiju
10%
Regeneracija nakon treninga
10%
Sinteza kolagena

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.