Fraud Blocker

GENIUS NUTRITION EAA CORE 400gr American Cola

4000 mg

L-Leucine malate

2000 mg

Glycine

1950 mg

L-Lysine

1570 mg

L-Threonine

Proizvođač: Genius Nutrition

GENIUS NUTRITION EAA CORE 400gr American Cola je dodatak ishrani koji sadrži esencijalne aminokiseline. Ovaj proizvod je dizajniran da podrži mišićni rast i oporavak nakon treninga. Uživajte u jedinstvenom ukusu američke kole, dok poboljšavate svoje performanse. Idealna je opcija za sportiste i sve koji žele da unaprede svoju ishranu.

3.400,00 RSD

Nema na zalihama

BESPLATNA DOSTAVA

Pri kupovini od 5000 RSD

BRZA DOSTAVA

1-2 radna dana

SIGURNA KUPOVINA

Banca Intesa Secure

NARUČITE TELEFONOM

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

  • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
  • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
  • Platite karticom ili e bankingom
  • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
  • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
  • Dinarskim računom
  • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.

Sastav

GENIUS NUTRITION EAA CORE 400gr American Cola
Tabela sastava proizvoda
Sastojak Količina po porciji (16g)
L-Leucine malate 4000 mg
Glycine 2000 mg
L-Lysine 1950 mg
L-Threonine 1570 mg
L-Alanine 1000 mg
Taurine 1000 mg
L-Methionine 1000 mg
L-Histidine 950 mg
L-Phenylalanine 600 mg
L-Valine malate 500 mg
L-Isoleucine malate 500 mg
L-Tryptophan 300 mg

Esencijalne aminokiseline (EAA) su od suštinskog značaja za oporavak mišića i sintezu proteina, jer ih telo ne može samostalno proizvesti. Genius Nutrition EAA Core 400g je napredni suplement koji sadrži svih devet esencijalnih aminokiselina u optimalnim proporcijama, čineći ga savršenim dodatkom za sportiste i rekreativce. Ovaj proizvod pomaže u povećanju performansi tokom treninga i ubrzava proces oporavka nakon intenzivnih fizičkih aktivnosti.

Potpuna EAA formula za brži oporavak

Genius Nutrition EAA Core sadrži devet esencijalnih aminokiselina, uključujući i BCAA (leucin, izoleucin, valin), koje čine osnovu mišićnog tkiva. Ove aminokiseline igraju ključnu ulogu u sintezi proteina, pomažući mišićima da se brže oporave nakon napornih treninga. Osim što smanjuju mišićni umor, esencijalne aminokiseline ubrzavaju rast mišićnih vlakana, što rezultira boljim performansama i većim mišićnim volumenom.

Leucin, izoleucin i valin – osnovne BCAA

BCAA (leucin, izoleucin i valin) su ključne za izgradnju mišićne mase i oporavak. Leucin direktno stimuliše sintezu proteina, što dovodi do povećanja mišićne mase i smanjenja mišićnog razlaganja tokom treninga. Izoleucin pomaže u održavanju energije i izdržljivosti, omogućavajući duže i intenzivnije treninge, dok valin obezbeđuje stabilan izvor energije, smanjujući osećaj iscrpljenosti. Zajedno, ove tri aminokiseline čine više od 70% aminokiselinskog profila u mišićima, što ih čini neophodnim za svakog sportistu koji teži napretku u snazi i izdržljivosti.

Uloga ostalih esencijalnih aminokiselina

Pored BCAA, Genius Nutrition EAA Core sadrži i ostale esencijalne aminokiseline kao što su histidin, lizin, treonin, fenilalanin i triptofan, koje imaju važnu ulogu u oporavku, jačanju imunog sistema i metabolizmu.

  • Histidin je važan za pravilno funkcionisanje tkiva i imunološki sistem. Ova aminokiselina poboljšava zdravlje zglobova i tkiva, što je posebno korisno za sportiste koji često treniraju.
  • Lizin je esencijalna aminokiselina koja podržava sintezu kolagena, što je važno za zdravlje kože, ligamenata i tetiva. Takođe, lizin igra značajnu ulogu u jačanju imunološkog sistema.
  • Treonin učestvuje u sintezi proteina, kolagena i elastina, koji su ključni za zdravlje zglobova i kože. Pored toga, treonin pomaže u radu nervnog sistema, pružajući podršku funkcijama mozga.
  • Fenilalanin pomaže u sintezi neurotransmitera, kao što su dopamin i norepinefrin, što poboljšava raspoloženje i koncentraciju tokom treninga.
  • Triptofan je poznat po svojoj ulozi u proizvodnji serotonina, hormona koji reguliše san, raspoloženje i osećaj sreće, omogućavajući bolje mentalno stanje tokom i nakon treninga.

Prednosti korišćenja Genius Nutrition EAA Core

Korišćenjem Genius Nutrition EAA Core, sportisti mogu značajno poboljšati oporavak nakon intenzivnih treninga. Esencijalne aminokiseline smanjuju mišićni umor i ubrzavaju proces obnove mišićnog tkiva, omogućavajući brži povratak u formu. Takođe, ovaj suplement sprečava katabolizam – proces razgradnje mišića, što je ključno za sportiste koji se nalaze u fazi mršavljenja ili u kalorijskom deficitu.

Još jedna važna prednost ovog suplementa je brza apsorpcija. EAA Core se lako rastvara i brzo apsorbuje u organizmu, što omogućava trenutnu isporuku potrebnih aminokiselina za oporavak i izgradnju mišića. Ovaj suplement je posebno koristan za sportiste koji traže efikasan i brzo delujući proizvod za oporavak.

Kako koristiti EAA Core?

Za najbolje rezultate, preporučuje se konzumacija jedne merice (16g) Genius Nutrition EAA Core pomešane sa 300 ml hladne vode. Suplement možete uzimati 10 minuta pre treninga ili tokom treninga, kako biste osigurali konstantan dotok esencijalnih aminokiselina vašem telu. U danima kada ne trenirate, preporučuje se uzimanje jedne merice ujutru i jedne između obroka, čime ćete održavati visoke nivoe aminokiselina u organizmu.

Zaključak

Genius Nutrition EAA Core 400g je sveobuhvatan dodatak ishrani koji obezbeđuje esencijalne aminokiseline potrebne za oporavak, izgradnju mišića i poboljšanje performansi. Sa optimalnim aminokiselinskim profilom, uključujući BCAA i ostale esencijalne aminokiseline, ovaj suplement omogućava brži oporavak, smanjenje mišićnog umora i povećanje mišićne mase. Njegova brza apsorpcija i izuzetno prijatan ukus čine ga savršenim izborom za svakog sportistu koji želi da unapredi svoje treninge i oporavak.

Dodaj recenziju
GENIUS NUTRITION EAA CORE 400gr American Cola GENIUS NUTRITION EAA CORE 400gr American Cola
Ocena*
0/5
* Rating is required
Vaša recenzija
* Review is required
Ime
* Name is required
Add photos or video to your review
* Please tick the checkbox to proceed
* Molim vas potvrdite da niste robot
0,0
Na osnovu 0 recenzija
5 zvezdica
0%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdice
0%
1 zvezdica
0%
0 of 0 reviews

Nažalost, nema recenzija koje odgovaraju zadatim parametrima.

P & O

Još uvek nema pitanja

Pitajte pitanje

Na vaše pitanje će odgovoriti predstavnik prodavnice ili drugi kupac.

Hvala Vam na postavljenom pitanju!

Vaše pitanje je prihvaćeno i biće odgovoreno uskoro. Molimo Vas da ne predajete ista pitanja više puta.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

Dodajte odgovor

Hvala Vam na odgovoru!

Vaš odgovor je primljen i biće uskoro objavljen. Molimo Vas ne šaljite ponovo isti odgovor.

Greška

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

BCAA

Šta doprinosi?

BCAA
10%
Održavanje zdrave telesne težine
10%
Sinteza proteina
7%
Povećanje izdržljivosti
8%
Smanjenje mišićnog katabolizma
15%
Smanjenje umora i iscrpljenosti
12%
Regulacija hormona
18%
Brži oporavak mišića
20%
Očuvanje mišićne mase

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.