Fraud Blocker

GENIUS NUTRITION BCAA-X5 360gr

7g

BCCA

1g

Citrulline

500mg

Glutamin

2mg

Vitamin B6

Proizvođač: Genius Nutrition

GENIUS NUTRITION BCAA-X5 je dodatak ishrani koji sadrži ključne aminokiseline razgranatog lanca (BCAA) u optimalnim proporcijama. Ovaj proizvod pomaže u oporavku mišića i smanjenju umora tokom vežbanja. Dostupan je u različitim ukusima, što ga čini prijatnim za konzumaciju. Idealna je opcija za sportiste i sve koji žele da unaprede svoje performanse.

3.900,00 RSD

BESPLATNA DOSTAVA

Pri kupovini od 5000 RSD

BRZA DOSTAVA

1-2 radna dana

SIGURNA KUPOVINA

Banca Intesa Secure

NARUČITE TELEFONOM

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

  • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
  • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
  • Platite karticom ili e bankingom
  • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
  • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
  • Dinarskim računom
  • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.

Sastav

GENIUS NUTRITION BCAA-X5 360gr
Tabela sastava proizvoda
Sastojak Količina po porciji (12g)
BCAA (Leucin, Izoleucin, Valin) 7g
Citrulline 1g
Glutamin 500mg
CocoMineral® 200mg
Vitamin B6 2mg

Za svakog sportistu ili rekreativca, pravilna suplementacija je ključ za postizanje boljih rezultata i efikasniji oporavak nakon treninga. Genius Nutrition BCAA-X5 360g je napredna formula koja sadrži esencijalne amino-kiseline neophodne za sintezu proteina, očuvanje mišićne mase i poboljšanje fizičkih performansi. Ovaj dodatak ishrani pruža podršku telu pre, tokom i nakon treninga, pomažući vam da ostvarite maksimalne rezultate.

Šta je BCAA-X5?

BCAA-X5 je formulisan sa ključnim amino-kiselinama – leucinom, izoleucinom i valinom – poznatim kao BCAA (razgranate amino-kiseline), koje su neophodne za oporavak i izgradnju mišića. Ove esencijalne amino-kiseline telo ne može proizvesti samostalno, pa ih je potrebno unositi kroz ishranu ili suplementaciju. Svaka porcija od 12g Genius Nutrition BCAA-X5 sadrži 7g BCAA u idealnom odnosu 2:1:1, pružajući optimalnu podršku za mišićni oporavak i rast.

Pored BCAA, ovaj suplement je dodatno obogaćen CocoMineral®, prirodnim izvorom elektrolita, kao i citrulinom i vitaminom B6, koji pomažu u smanjenju zamora i održavanju energije tokom treninga.

Prednosti BCAA-X5 za mišićnu masu i performanse

Glavna prednost BCAA-X5 leži u njegovoj sposobnosti da stimuliše sintezu proteina u mišićima. Leucin, jedan od najvažnijih BCAA, pokreće sintezu miofibrilarnih proteina kao što su aktin i miozin, koji su odgovorni za strukturu i funkciju mišića. Adekvatan unos leucina povećava sintezu proteina, što doprinosi izgradnji novih mišićnih vlakana i povećanju mišićne mase.

Osim što podstiče rast mišića, BCAA-X5 pomaže i u očuvanju postojećeg mišićnog tkiva, sprečavajući njegovu razgradnju tokom intenzivnih fizičkih aktivnosti. Na taj način, vaše telo može efikasnije koristiti dostupne proteine za izgradnju, umesto da troši postojeće mišićne zalihe.

Podrška oporavku i smanjenje zamora

Suplementacija BCAA, posebno sa formulom kao što je BCAA-X5, značajno doprinosi bržem oporavku nakon treninga. Tokom intenzivnih treninga dolazi do mikrooštećenja mišićnog tkiva, što može izazvati upale i bol. BCAA-X5 pomaže u smanjenju markera oštećenja mišića, omogućavajući vam brži oporavak i povratak optimalnoj formi.

Pored toga, BCAA smanjuje osećaj zamora koji se javlja tokom dužih treninga. Triptofan, amino-kiselina odgovorna za sintezu serotonina, može doprineti osećaju umora. BCAA ometa transport triptofana u mozak, čime se smanjuje sinteza serotonina, omogućavajući vam da vežbate duže i intenzivnije.

Podrška sagorevanju masti i očuvanju mišićne mase

Za sportiste i rekreativce koji se nalaze u kalorijskom deficitu, održavanje mišićne mase dok gube masti može biti izazovno. BCAA-X5 pomaže u očuvanju mišićne mase čak i tokom perioda mršavljenja, sprečavajući razgradnju mišića dok podržava efikasnije sagorevanje masti.

Jedna od ključnih funkcija BCAA je očuvanje glikogena tokom treninga, što je ključno za održavanje energije i performansi. Ovo je posebno važno za sportiste koji treniraju intenzivno, jer očuvanje glikogena direktno utiče na izdržljivost i rezultate.

Kako koristiti Genius Nutrition BCAA-X5?

Preporučena doza Genius Nutrition BCAA-X5 je jedna merica (12g) pomešana sa 250ml vode. Ovaj suplement je najbolje konzumirati pre treninga kako biste obezbedili optimalnu podršku mišićima tokom fizičkih aktivnosti. U danima kada ne trenirate, preporučuje se uzimanje jedne merice između obroka kako bi telo nastavilo da dobija potrebne aminokiseline za oporavak i izgradnju mišića.

Važno je napomenuti da je BCAA-X5 namenjen zdravim osobama i ne treba ga koristiti kao zamenu za uravnoteženu ishranu. Pridržavajte se preporučenih doza i čuvajte proizvod na hladnom i suvom mestu, van domašaja dece.

Zaključak

Genius Nutrition BCAA-X5 360g je dodatak ishrani koji pruža sve što je potrebno za efikasnu izgradnju mišićne mase, brži oporavak i poboljšanje performansi. Njegova formula sa fermentisanim BCAA, dodatnim citrulinom, vitaminom B6 i prirodnim elektrolitima iz CocoMineral® osigurava da vašem telu nikada ne nedostaju ključni nutrijenti potrebni za postizanje vrhunskih rezultata. Sa redovnom upotrebom BCAA-X5, vaši mišići će imati podršku koja im je potrebna da ostanu snažni, oporavljeni i spremni za nove izazove.

Dodaj recenziju
GENIUS NUTRITION BCAA-X5 360gr GENIUS NUTRITION BCAA-X5 360gr
Ocena*
0/5
* Rating is required
Vaša recenzija
* Review is required
Ime
* Name is required
Add photos or video to your review
* Please tick the checkbox to proceed
* Molim vas potvrdite da niste robot
0,0
Na osnovu 0 recenzija
5 zvezdica
0%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdice
0%
1 zvezdica
0%
0 of 0 reviews

Nažalost, nema recenzija koje odgovaraju zadatim parametrima.

P & O

Još uvek nema pitanja

Pitajte pitanje

Na vaše pitanje će odgovoriti predstavnik prodavnice ili drugi kupac.

Hvala Vam na postavljenom pitanju!

Vaše pitanje je prihvaćeno i biće odgovoreno uskoro. Molimo Vas da ne predajete ista pitanja više puta.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

Dodajte odgovor

Hvala Vam na odgovoru!

Vaš odgovor je primljen i biće uskoro objavljen. Molimo Vas ne šaljite ponovo isti odgovor.

Greška

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

BCAA

Šta doprinosi?

BCAA
10%
Održavanje zdrave telesne težine
10%
Sinteza proteina
7%
Povećanje izdržljivosti
8%
Smanjenje mišićnog katabolizma
15%
Smanjenje umora i iscrpljenosti
12%
Regulacija hormona
18%
Brži oporavak mišića
20%
Očuvanje mišićne mase

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.