Fraud Blocker

ARGININ AAKG 200gr

2000 mg

Arginin AAKG

1000 mg

Citrulline malate

50 mg

Vitamin C

5 mg

Vitamin B6

Proizvođač: Genius Nutrition

ARGININ AAKG je dodatak ishrani koji sadrži arginin u obliku AAKG (alkil-aminokiselinski alfa-ketoglutarat). Ovaj proizvod je namenjen sportistima i aktivnim ljudima koji žele da poboljšaju svoj fizički učinak i oporavak. Arginin je važan za proizvodnju azotnog oksida, što može doprineti boljem protoku krvi i povećanju snage. Praktično pakovanje od 200 grama omogućava jednostavno doziranje i korišćenje.

2.850,00 RSD

BESPLATNA DOSTAVA

Pri kupovini od 5000 RSD

BRZA DOSTAVA

1-2 radna dana

SIGURNA KUPOVINA

Banca Intesa Secure

NARUČITE TELEFONOM

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

  • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
  • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
  • Platite karticom ili e bankingom
  • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
  • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
  • Dinarskim računom
  • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.

Sastav

ARGININ AAKG 200gr
Tabela sastava proizvoda
Sastojak Količina po porciji (1 merica)
Arginin AAKG 2000 mg
Citrulline malate 1000 mg
Vitamin C 50 mg
Vitamin B6 5 mg

Aminokiseline su od suštinskog značaja za pravilno funkcionisanje organizma, a arginin se izdvaja kao ključna aminokiselina sa brojnim korisnim efektima na telo. ARGININ AAKG 200g je dodatak ishrani formulisan da podrži poboljšanje fizičkih performansi, ubrza oporavak, pomogne u sagorevanju masti i unapredi opšte zdravlje. Ovaj proizvod je idealan za sportiste, ali i za sve osobe koje žele da održe zdravlje na optimalnom nivou.

Poboljšana cirkulacija i dotok kiseonika

Jedan od glavnih razloga zbog kojih je ARGININ AAKG toliko popularan među sportistima jeste njegova sposobnost da stimuliše proizvodnju azot-oksida u organizmu. Azot-oksid pomaže u širenju krvnih sudova, čime se poboljšava protok krvi do mišića i drugih tkiva. To rezultira boljom oksigenacijom tkiva, što je ključno za oporavak nakon treninga i za povećanje izdržljivosti tokom fizičkih aktivnosti.

Ova sposobnost povećanja protoka krvi je od posebnog značaja za sportiste, jer omogućava mišićima da prime više hranljivih materija i kiseonika, što ubrzava regeneraciju i smanjuje osećaj zamora. Takođe, ARGININ AAKG može doprineti održavanju zdravog krvnog pritiska, što je važno za dugoročno zdravlje kardiovaskularnog sistema.

Podrška sagorevanju masti i regulaciji težine

Još jedan značajan efekat ARGININ AAKG jeste njegova uloga u stimulisanju metabolizma masti. Ovaj suplement podržava aktivaciju braon masnog tkiva, koje je poznato po svojoj ulozi u sagorevanju kalorija i regulaciji telesne težine. Redovnim unosom ovog suplementa, organizam efikasnije koristi energiju i smanjuje nakupljanje belog masnog tkiva, koje se često koncentriše u predelu stomaka.

Za osobe koje se bore sa viškom kilograma ili žele da poboljšaju svoj fizički izgled, ARGININ AAKG može biti koristan saveznik u postizanju željenih ciljeva. Povećana oksidacija masti i poboljšanje metabolizma pomažu u smanjenju masnih naslaga, dok se istovremeno podstiče rast mišićne mase.

Jačanje imunološkog sistema i detoksikacija

Pored pozitivnog uticaja na fizičke performanse i sagorevanje masti, ARGININ AAKG igra ključnu ulogu u jačanju imunološkog sistema. Arginin je neophodan za sintezu proteina, što je od suštinskog značaja za rast i obnovu tkiva, kao i za održavanje snažnog imunog odgovora. Ovaj suplement pomaže u regeneraciji oštećenih tkiva, što je posebno korisno za sportiste koji se suočavaju sa mikrotraumama mišića nakon intenzivnih treninga.

Takođe, ARGININ AAKG podržava detoksikaciju organizma, jer stimuliše izbacivanje toksina i sprečava nakupljanje štetnih materija. Ovo ga čini korisnim ne samo za sportiste, već i za osobe koje žele da održe optimalno zdravlje i smanje rizik od različitih bolesti.

Pozitivan efekat na libido i seksualno zdravlje

Pored svoje uloge u poboljšanju fizičkih performansi, ARGININ AAKG ima značajan uticaj i na seksualno zdravlje. Zbog svog efekta na poboljšanje cirkulacije i protoka krvi, arginin može doprineti boljoj erektilnoj funkciji kod muškaraca. Povećan protok krvi u genitalijama doprinosi boljoj seksualnoj funkciji, što čini ovaj suplement korisnim za sve koji žele da unaprede svoj libido i seksualno zdravlje.

Preporučena upotreba i doziranje

Za postizanje optimalnih rezultata, preporučuje se uzimanje 1 do 2 merice ARGININ AAKG dnevno, pomešanih sa 200 ml vode. Najbolje je uzimati suplement između obroka ili pre treninga, kako bi se postigla maksimalna apsorpcija i efekti tokom fizičke aktivnosti.

Važno je pridržavati se preporučenih doza i ne prekoračivati ih. Kao i kod svakog suplementa, ARGININ AAKG ne treba da bude zamena za uravnoteženu i raznovrsnu ishranu, već dodatak koji može unaprediti vašu ishranu i podržati vašu fizičku aktivnost.

Bezbednost i upozorenja

ARGININ AAKG je siguran za upotrebu kod zdravih odraslih osoba, ali se ne preporučuje trudnicama, dojiljama ili osobama sa specifičnim zdravstvenim problemima bez prethodne konsultacije sa lekarom. Ovaj suplement treba čuvati van domašaja dece, na hladnom i suvom mestu, kako bi se očuvala njegova efikasnost.

Takođe, važno je konzumirati ARGININ AAKG pre isteka roka trajanja naznačenog na pakovanju i izbegavati prekoračivanje preporučenih dnevnih doza. Ukoliko imate zdravstvene probleme ili uzimate lekove, preporučuje se da se posavetujete sa lekarom pre nego što počnete sa upotrebom ovog suplementa.

Zaključak

ARGININ AAKG 200g je dodatak ishrani koji nudi širok spektar benefita, od poboljšanja cirkulacije i sagorevanja masti do jačanja imunološkog sistema i podrške seksualnom zdravlju. Bilo da ste profesionalni sportista ili rekreativac, ovaj suplement može vam pomoći da postignete bolje rezultate u teretani, ubrzate oporavak i održite opšte zdravlje. Redovnom upotrebom ARGININ AAKG, vaše telo će dobiti podršku koja mu je potrebna za postizanje vrhunskih performansi.

Dodaj recenziju
ARGININ AAKG 200gr ARGININ AAKG 200gr
Ocena*
0/5
* Rating is required
Vaša recenzija
* Review is required
Ime
* Name is required
Add photos or video to your review
* Please tick the checkbox to proceed
* Molim vas potvrdite da niste robot
0,0
Na osnovu 0 recenzija
5 zvezdica
0%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdice
0%
1 zvezdica
0%
0 of 0 reviews

Nažalost, nema recenzija koje odgovaraju zadatim parametrima.

P & O

Još uvek nema pitanja

Pitajte pitanje

Na vaše pitanje će odgovoriti predstavnik prodavnice ili drugi kupac.

Hvala Vam na postavljenom pitanju!

Vaše pitanje je prihvaćeno i biće odgovoreno uskoro. Molimo Vas da ne predajete ista pitanja više puta.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

Dodajte odgovor

Hvala Vam na odgovoru!

Vaš odgovor je primljen i biće uskoro objavljen. Molimo Vas ne šaljite ponovo isti odgovor.

Greška

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

PRE WORKOUT

Šta doprinosi?

PREWORKOUT
20%
Dotok hranljivih materija u mišiće
15%
Povećanje protoka krvi u mušićima
12%
Povećanje snage
10%
Smanjenje umora i iscrpljenosti
8%
Povećanje mišićne pumpe
8%
Povećanje metnalne budnosti
9%
Poboljšanje reakcija i refleksa
18%
Povećanje energije i fokusa

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.