Fraud Blocker

ŠEJKER – NERĐAJUĆI ČELIK 900ml – SUPERGIRL

900 ml

Kapacitet

Šejker Supergirl od nerđajućeg čelika kapaciteta 900ml idealan je za pripremu omiljenih napitaka. Njegov moderni dizajn omogućava lako korišćenje i prenošenje, dok čelik obezbeđuje dugotrajnost. Ovaj šejker je savršen za sportiste i sve koji žele brzo i jednostavno mešanje. Uz njega, vaši napici će uvek biti savršeno sjedinjeni.

2.100,00 RSD

BESPLATNA DOSTAVA

Pri kupovini od 5000 RSD

BRZA DOSTAVA

1-2 radna dana

SIGURNA KUPOVINA

Banca Intesa Secure

NARUČITE TELEFONOM

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

  • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
  • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
  • Platite karticom ili e bankingom
  • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
  • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
  • Dinarskim računom
  • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.

Sastav

ŠEJKER – NERĐAJUĆI ČELIK 900ml – SUPERGIRL
Tabela sastava proizvoda
Karakteristika Detalji
Kapacitet 900ml
Materijal Nerđajući čelik
Poklopac Sigurno zatvaranje
Dizajn Batman motiv
Održavanje Lako za čišćenje

Svaki ozbiljan sportista zna koliko je važno imati kvalitetnu opremu koja olakšava svakodnevne aktivnosti i pripreme za trening. Šejker – Nerđajući čelik 900ml – Supergirl nudi savršenu kombinaciju funkcionalnosti, izdržljivosti i jedinstvenog dizajna koji inspiriše. Bilo da vam je potreban za teretanu, posao ili svakodnevnu upotrebu, ovaj šejker zadovoljava sve vaše zahteve.

Trajnost i higijena nerđajućeg čelika

Jedan od najvećih kvaliteta ovog šejkera je materijal od kog je napravljen – nerđajući čelik. Za razliku od plastičnih šejkera, ovaj šejker ne zadržava mirise, ne menja ukus napitaka i izuzetno je lak za održavanje. Nerđajući čelik je jedan od najhigijenskijih materijala, zbog čega je pogodan za svakodnevnu upotrebu, čak i za one koji često koriste različite suplemente i napitke. Uz to, ovaj materijal je otporan na habanje i koroziju, što šejkeru obezbeđuje dugotrajnost.

Kapacitet od 900ml idealan je za pripremu većih količina napitaka, bilo da se radi o proteinskom šejku, hidratacionom napitku ili vitaminskoj vodi. Sa ovim šejkerom nećete morati da brinete da li imate dovoljno prostora za svoje napitke tokom dana, jer će vas uvek podržavati, bilo da ste na treningu ili u pokretu.

Funkcionalnost i praktičan dizajn

Pored toga što je izuzetno izdržljiv, šejker je dizajniran i sa praktičnošću na umu. Njegov široki otvor omogućava lako sipanje praškastih suplemenata i tečnosti, bez prosipanja. Meki uglovi dizajna omogućavaju jednostavno čišćenje, sprečavajući nakupljanje ostataka napitaka u uglovima šejkera. Ove karakteristike čine ovaj šejker savršenim za svakodnevnu upotrebu – brzo ćete ga oprati i spremiti za sledeću upotrebu, bez gubljenja vremena.

Poklopac šejkera je sigurno zatvoren, što sprečava curenje tečnosti, čak i kada ste u pokretu. Bilo da nosite šejker u torbi, u automobilu, ili tokom trčanja, možete biti sigurni da će vaš napitak ostati na sigurnom. Osim toga, nerđajući čelik zadržava temperaturu tečnosti, što znači da će vaši napici duže ostati hladni ili topli, u zavisnosti od vaših potreba.

Dizajn inspirisan Supergirl

Ono što ovaj šejker posebno izdvaja je njegov jedinstveni dizajn inspirisan Supergirl. Ovaj motiv dodaje dozu stila i motivacije svakoj vašoj fitnes rutini. Supergirl simbolizuje snagu, odlučnost i hrabrost, što ga čini savršenim za sve one koji žele da izraze svoju unutrašnju snagu dok treniraju. Ovaj vizuelni detalj čini šejker prepoznatljivim i drugačijim, a za ljubitelje superheroja to je pravi način da pokažu svoju posvećenost treninzima i zdravom životnom stilu.

Zdraviji izbor – bez BPA i dugotrajnost

Jedna od ključnih prednosti šejkera od nerđajućeg čelika u odnosu na plastične varijante je ta što ne sadrži štetne hemikalije poput BPA. BPA je često prisutan u plastičnim proizvodima, a nerđajući čelik je bezbedna i dugoročna opcija. Osim toga, šejker je otporan na udarce, ogrebotine i habanje, tako da će trajati godinama, bez gubitka na funkcionalnosti ili izgledu.

Ekološki je prihvatljiv jer se može reciklirati, što ga čini dobrim izborom za sve one koji vode računa o životnoj sredini. Kada birate šejker od nerđajućeg čelika, ne samo da birate dugotrajnost, već i proizvod koji je manje štetan za planetu.

Savršen za svaki dan

Bez obzira da li ste sportista, rekreativac, ili jednostavno neko ko vodi računa o unosu proteina i suplemenata, Šejker – Nerđajući čelik 900ml – Supergirl je savršen dodatak vašem svakodnevnom režimu. Veliki kapacitet, lako održavanje i bezbedno zatvaranje čine ga pouzdanim partnerom u svakodnevnim izazovima, bilo da ste na treningu, poslu ili jednostavno u pokretu. Uz to, njegov atraktivan dizajn inspiriše i dodatno motiviše da svaki trening izgurate do kraja.

Zaključak

Šejker – Nerđajući čelik 900ml – Supergirl je savršen spoj funkcionalnosti, izdržljivosti i dizajna. Uz motiv Supergirl, ovaj šejker nije samo praktičan, već i vizuelno atraktivan, donoseći dodatnu motivaciju u vašu svakodnevicu. Njegov kapacitet, izdržljiv materijal i sigurno zatvaranje čine ga savršenim za sve one koji traže pouzdan šejker za svakodnevnu upotrebu. Ulaganje u kvalitetan šejker, poput ovog, osigurava da ćete dugo uživati u njegovim prednostima, bez brige o curenju, oštećenjima ili neprijatnim mirisima.

Dodaj recenziju
ŠEJKER – NERĐAJUĆI ČELIK 900ml – SUPERGIRL ŠEJKER – NERĐAJUĆI ČELIK 900ml – SUPERGIRL
Ocena*
0/5
* Rating is required
Vaša recenzija
* Review is required
Ime
* Name is required
Add photos or video to your review
* Please tick the checkbox to proceed
* Molim vas potvrdite da niste robot
0,0
Na osnovu 0 recenzija
5 zvezdica
0%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdice
0%
1 zvezdica
0%
0 of 0 reviews

Nažalost, nema recenzija koje odgovaraju zadatim parametrima.

P & O

Još uvek nema pitanja

Pitajte pitanje

Na vaše pitanje će odgovoriti predstavnik prodavnice ili drugi kupac.

Hvala Vam na postavljenom pitanju!

Vaše pitanje je prihvaćeno i biće odgovoreno uskoro. Molimo Vas da ne predajete ista pitanja više puta.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

Dodajte odgovor

Hvala Vam na odgovoru!

Vaš odgovor je primljen i biće uskoro objavljen. Molimo Vas ne šaljite ponovo isti odgovor.

Greška

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.