Fraud Blocker

Vitamin C 500 mg – 100 kapsula

500 mg

Vitamin C

50 mg

Rosa canina

Proizvođač: Haya

Vitamin C 500 mg dolazi u pakovanju od 100 kapsula, pružajući odličan izvor ovog važnog vitamina. Ovaj proizvod može pomoći u jačanju imunološkog sistema i podržavanju opšteg zdravlja. Kapsule su jednostavne za konzumaciju i pogodne za svakodnevnu upotrebu. Idealne su za sve koji žele da obogate svoju ishranu vitaminom C.

960,00 RSD

BESPLATNA DOSTAVA

Pri kupovini od 5000 RSD

BRZA DOSTAVA

1-2 radna dana

SIGURNA KUPOVINA

Banca Intesa Secure

NARUČITE TELEFONOM

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

  • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
  • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
  • Platite karticom ili e bankingom
  • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
  • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
  • Dinarskim računom
  • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.

Sastav

Vitamin C 500 mg – 100 kapsula
Aktivna komponenta 1 kapsula % NRV*
Vitamin C 500 mg 625%
Sprašeni plod divlje ruže (Rosa canina) 50 mg

Vitamin C 500 mg – Vaša Dnevna Doza Energije i Zaštite

Vitamin C je jedan od najvažnijih mikronutrijenata u našoj ishrani, poznat po svojoj sposobnosti da podržava imunitet, poboljšava apsorpciju drugih hranljivih materija i doprinosi ukupnom zdravlju. Iako ga nalazimo u različitim vrstama voća i povrća, kao što su agrumi i šipak, mnogi ljudi se odlučuju za dodatke ishrani kako bi osigurali dovoljan unos ovog vitalnog vitamina. Vitamin C 500 mg u obliku kapsula je idealno rešenje za sve koji žele da zadrže svoje telo u vrhunskoj formi.

Ključna Uloga Vitamina C u Vašem Telu

Vitamin C je esencijalan za brojne biološke procese u telu. Jedna od njegovih najvažnijih uloga je u proizvodnji kolagena, proteina koji je ključan za zdravlje kože, kostiju, hrskavice, zubnih desni i krvnih sudova. Kolagen omogućava telu da se regeneriše i održi snagu, čineći vitamin C neophodnim za svakodnevnu funkciju tkiva i organa.

Ovaj vitamin takođe igra važnu ulogu u apsorpciji gvožđa iz biljne hrane, što je posebno važno za osobe koje su na veganskoj ili vegetarijanskoj ishrani. Nedostatak gvožđa može dovesti do anemije, stoga je dovoljan unos vitamina C ključan za prevenciju ovog stanja.

Antioksidativna Svojstva i Imunološka Podrška

Vitamin C je poznat po svojoj ulozi snažnog antioksidansa. Kao takav, pomaže u neutralisanju slobodnih radikala, molekula koje mogu oštetiti ćelije i ubrzati proces starenja. Ovo svojstvo vitamina C takođe ga čini važnim za zaštitu organizma od štetnih efekata stresa, zagađenja i drugih spoljašnjih faktora.

Podrška imunološkom sistemu je još jedna značajna funkcija vitamina C. Redovno uzimanje ovog vitamina može smanjiti trajanje i težinu prehlada i respiratornih infekcija, posebno tokom hladnijih meseci kada je telo podložnije bolestima. Osim toga, vitamin C je pokazao pozitivan uticaj na smanjenje upala i poboljšanje oporavka nakon intenzivnih fizičkih aktivnosti, što je ključno za sportiste i aktivne pojedince.

Podrška Za Srce i Krvne Sudove

Vitamin C nije samo ključan za imunitet i regeneraciju tkiva; on ima i značajnu ulogu u održavanju zdravlja srca i krvnih sudova. Redovan unos vitamina C može pomoći u snižavanju nivoa lošeg holesterola (LDL) i triglicerida, što smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti. Vitamin C takođe podržava proizvodnju azotnog oksida, molekula koji opušta krvne sudove i poboljšava cirkulaciju, čime se smanjuje rizik od hipertenzije i drugih problema sa krvnim pritiskom.

Vitamin C kao Deo Svakodnevne Ishrane

Zbog svoje hidrosolubilnosti, vitamin C se brzo izlučuje iz tela, što znači da je važno unositi ga svakodnevno kroz ishranu ili suplemente. Nažalost, mnogi faktori mogu smanjiti nivo vitamina C u telu, uključujući pušenje, konzumaciju alkohola, stres i izloženost visokim temperaturama. Zato je uzimanje dodataka ishrani kao što je Vitamin C 500 mg ključno za održavanje optimalnog nivoa ovog vitamina u organizmu.

Preporučena Upotreba i Upozorenja

Vitamin C 500 mg kapsule su jednostavne za korišćenje i idealne za svakodnevni unos. Preporučena doza je jedna kapsula dnevno, najbolje uz obrok kako bi se smanjio rizik od mogućih gastrointestinalnih tegoba. Za one koji su skloni alergijama ili koji koriste određene lekove, preporučuje se konsultacija sa lekarom pre početka suplementacije.

Jedna od važnih stvari koje treba napomenuti je tzv. “rebound efekat”, koji se može javiti nakon naglog prekida unosa vitamina C. Ovaj efekat može dovesti do privremenog pada imuniteta, pa se preporučuje postepeno smanjenje doze ukoliko se odlučite da prekinete uzimanje suplemenata.

Sastojci i Nutritivne Vrednosti

Vitamin C 500 mg kapsule sadrže pažljivo odabrane sastojke koji podržavaju njegovu maksimalnu apsorpciju i efikasnost. Uz L-askorbinsku kiselinu, kapsule sadrže i prah divlje ruže, koji dodatno pojačava dejstvo vitamina C. Ostali sastojci uključuju mikrokristalnu celulozu kao sredstvo za povećanje zapremine, magnezijum-stearat i magnezijum-silikat kao sredstva protiv zgrudvavanja.

Dodaj recenziju
Vitamin C 500 mg - 100 kapsula Vitamin C 500 mg - 100 kapsula
Ocena*
0/5
* Rating is required
Vaša recenzija
* Review is required
Ime
* Name is required
Add photos or video to your review
* Please tick the checkbox to proceed
* Molim vas potvrdite da niste robot
0,0
Na osnovu 0 recenzija
5 zvezdica
0%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdice
0%
1 zvezdica
0%
0 of 0 reviews

Nažalost, nema recenzija koje odgovaraju zadatim parametrima.

P & O

Još uvek nema pitanja

Pitajte pitanje

Na vaše pitanje će odgovoriti predstavnik prodavnice ili drugi kupac.

Hvala Vam na postavljenom pitanju!

Vaše pitanje je prihvaćeno i biće odgovoreno uskoro. Molimo Vas da ne predajete ista pitanja više puta.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

Dodajte odgovor

Hvala Vam na odgovoru!

Vaš odgovor je primljen i biće uskoro objavljen. Molimo Vas ne šaljite ponovo isti odgovor.

Greška

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

MULTIVITAMINI

Šta doprinose?

Multivitamin
20%
Esencijalne hranljive materije i vitamini
18%
Jačanje imunog sistema
8%
Održavanje zdravih kostiju
9%
Normalan rad sistema za varenje
15%
Poboljšava energiju i raspoloženje
8%
Zdravlje srca i krvnih sudova
10%
Zdrava funkcija mozga
12%
Očuvanje kože, kose i noktiju

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.