Fraud Blocker

The Nutrition THE Creatine

5 g

Kreatina

Podstiče

Anabolizam

Povećava

Mišićnu energiju

Povećava

Mišićni volumen

The Nutrition THE Creatine

Proizvođač: The Nutrition

2.490,00 RSD3.190,00 RSD

BESPLATNA DOSTAVA

Pri kupovini od 5000 RSD

BRZA DOSTAVA

1-2 radna dana

SIGURNA KUPOVINA

Banca Intesa Secure

NARUČITE TELEFONOM

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

 • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
 • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
 • Platite karticom ili e bankingom
 • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
 • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
 • Dinarskim računom
 • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.
Često Kupljeni Zajedno
16.300,00 RSD
16.300,00 RSD

5% popusta za 2 proizvoda
10% popusta za 3 proizvoda
Popust se obračunava na kasi

Sastav

The Nutrition THE Creatine

NUTRITIVNE VREDNOSTI

Neto količina:   500 g

Doziranje:             5 g (2 merice)

 

                                                                    Po doziranju (5 g):

Kreatin monohidrat                                                               5 g

Način upotrebe:

Konzumirajte jednu dozu (dve merice) 30 minuta pre treninga i 30 minuta nakon treninga sa vodom ili drugim napitkom.

PAKOVANJE: 500 gr

The Nutrition THE Creatine za viši nivo treninga

Azotno jedinjenje – kreatin, je jedan od telesnih proizvoda koji nastaje od amino kiselina: arginina, glicina i metionina. Kreatin ima poseban doprinos kod energetskog metabolizma telesnih ćelija kao što su ćelije srca, mozga i mišića, u kojima se metaboliše veliki broj ovog azotnog jedinjenja. Telo na dnevnom nivou proizvede oko 3 gr kreatina što je nedovoljno za dobar sportski učinak i upravo zato je pogodno nadomestiti ga suplementacijom kreatina.

 

Upotrebom ovog suplementa postiže se veća snaga i izdržljivost, a stimulisanje proizvodnje molekula ATP-a odnosno adenozin trifostafa, za rezultat ima izgradnju mišićne mase. Zapremina mišića se povećava uz povećanje snage i energije kod treninga snage i opterećenja, a kreatin deluje na ćelijske procese koji podstiču anaboličke procese u mišićima što vodi izgradnji mišićne mase.

 

Mikronizacija i njeni pozitivni efekti na kreatin monohidrat

Postoje različite vrste kreatina. Neke se prodaju samostalno, a postoji i višekomponentni kreatin pri čemu je najispitivaniji oblik kreatin monohidrat.

THE Creatine je nastao mikronizacijom, procesom prerade koji je zaslužan za optimalno dopremanje kreatina u mišiće, odnosno na ovaj način se postiže najbolji procenat apsorbovanja. Još jedna od prednosti upotrebe ovakvog kreatina jeste što za razliku od kristaliziranog kreatina, korišćenjem našeg kreatinskog suplementa nećete osetiti stomačne probleme. Količina od 5 od 10 g kreatina monohidrata je dovoljna da poboljša sportski učinak, mišićnu izdržljivost kao i obim mišića.

 

U najkraćem, učinak THE Creatine je sledeći:

 

 1. Povećanje mišićne energije

Molekul ATP ili adenozin-tri-fosfat je glavna energetska jedinica organizma, što je više ATP-a u mišićima, potrebno je više energije za rad mišića, a kada dođe do potrošnje ovih molekula dolazi do izražaja kreatin-fosfat koji ima ulogu da obnovi molekule ATP-a u mišićima.

 

 1. Povećanje mišićnog volumena

Ovakva vrsta volumenizacije nastaje iz razloga što kreatin povlači vodu te povećava mišićni volumen. Način njegovog rastvaranja u tečnosti  je podjedanko važan jer ako nije rastvoren u odgovarajućoj količini i pod odgovarajućom temperaturom mogu se javiti stomačni problemi (grčevi, nadutost i slično).

 

 1. pH mišića i sinteza mišićnih proteina

Voda koja se stvara u mišićima je zaslužna za bolju regulaciju pH mišića koja nastaje kao posledica mišićnog napora. Upotreba kreatinskog suplementa sprečava pojavu mlečne kiseline pri visokointenzivnom treningu. Na ovaj način se ubrzava odmor između vežbi i povećava izdržljivost mišića. Broj ponavljanja vežbi je veći vežbi čime se dobija veća mišićna masa.

 

Pravi izbor za profesionalne ili rekreativne sportiste

Ukoliko se bavite intenzivnim serijama vežbi, The Nutrition THE Creatine je odličan izbor, jer će ciljano uticati na povećanje volumena mišića, mišićne mase i brz mišićni oporavak. Kod sportova snage i izdržljivosti, omogućiće postizanje velike snage i nalet energije, a čak i ako ste rekreativni sportista, suplement kreatin monohidratom će imati odlične efekte po mišiće.

Način upotrebe

Preporučena dnevna količina kreatin monohidrata zavisi od individualnih potreba.  5 – 20 grama kreatinskog praha se meša sa tečnošću ( pri čemu je jedna doza 5g). Dve doze se mogu upotrebiti pola sata pre vežbanja i pola sata posle treninga. THE Creatine se može uzimati zavisno od perioda vežbanja:

 • Pre početka treninga (kao što je period pre početka vežbi sa tegovima)
 • Nakon treninga, bez obzira na vrstu fizičke aktivnosti.

Pakovanje

THE Creatine je dostupan u pakovanju od 300g i 500g.

 

Napomena

Uvek se konsultujte sa stručnim licem – nutricionistom ili doktorom pre upotrebe preparata suplementacije. Ovakav dodatak prehrani nije zamena za ishranu.,

 

Dodatne informacije

Težina -
Pakovanje

300g, 500g

Recenzije

There are no reviews yet

Budite prvi koji će napisati recenziju za „The Nutrition THE Creatine“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

KREATIN

Šta doprinosi?

“KREATIN”
10%
Povećanje brzine regeneracije kreatina i fosfata
9%
Povećavanje sportske performanse
8%
Smanjenje mišićnog katabolizma
8%
Povećanje mišićne punoće i izgleda
15%
Poboljsanje anaerobnog kapaciteta
12%
Povećanje ATP (Adenozin trifosfat)
18%
Povećanje mišićne mase
20%
Povećanje snage i izdržljivosti

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.