Fraud Blocker

Creatine Germany (Creapure®) 300g

5000 mg

Creapure® (100% kreatin monohidrat)

Proizvođač: Extrifit

3.250,00 RSD

BESPLATNA DOSTAVA

Pri kupovini od 5000 RSD

BRZA DOSTAVA

1-2 radna dana

SIGURNA KUPOVINA

Banca Intesa Secure

NARUČITE TELEFONOM

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

  • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
  • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
  • Platite karticom ili e bankingom
  • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
  • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
  • Dinarskim računom
  • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.

Sastav

Creatine Germany (Creapure®) 300g
Sastojak Količina po dozi (5g)
Creapure® (100% kreatin monohidrat) 5000 mg

Creatine Germany (Creapure®): Vrhunski Kreatin za Maksimalne Performanse

Creatine Germany sadrži 100% čisti kreatin monohidrat Creapure®, proizveden u Nemačkoj i sa registrovanim zaštitnim znakom. Ovaj vrhunski suplement je dizajniran za sportiste i entuzijaste fitnesa koji žele da povećaju svoje fizičke performanse i mišićnu masu. Kreatin monohidrat je najistraženiji i najefikasniji oblik kreatina, poznat po svojoj sposobnosti da poveća snagu, izdržljivost i oporavak mišića. Sa Creapure® garancijom kvaliteta, možete biti sigurni da dobijate najčistiji i najbezbedniji kreatin na tržištu.

Povećanje Fizičkih Performansi

Kreatin je prirodna supstanca koja se nalazi u ljudskom telu i igra ključnu ulogu u proizvodnji energije tokom visokointenzivnih vežbi. Unos kreatina monohidrata povećava količinu fosfokreatina u mišićima, što omogućava bržu resintezu ATP-a (adenozin trifosfata) – glavnog izvora energije za mišićne kontrakcije. Ovo rezultira povećanjem snage i izdržljivosti tokom kratkotrajnih, visokointenzivnih vežbi kao što su bodibilding setovi, sprintovi i druge eksplozivne aktivnosti.

Povećanje Mišićne Mase

Jedna od najznačajnijih prednosti kreatina je njegova sposobnost da poveća zapreminu mišićnih ćelija. Kreatin privlači vodu u mišićne ćelije, što dovodi do povećanja njihovog volumena i stvara povoljne uslove za sintezu proteina. Ovo rezultira bržim rastom mišićne mase i poboljšanjem ukupne mišićne strukture. Redovan unos kreatina može pomoći sportistima da postignu veće i jače mišiće u kraćem vremenskom periodu.

Sigurnost i Efikasnost

Kreatin je jedna od najispitivanijih supstanci u sportskim suplementima, sa brojnim studijama koje potvrđuju njegovu sigurnost i efikasnost. Creapure® kreatin monohidrat je proizveden u skladu sa najvišim standardima kvaliteta, što garantuje da je proizvod bezbedan za dugotrajnu upotrebu. Kreatin nije toksičan i može se koristiti bezbedno, uz preporučene doze.

Preporučena Upotreba za Najbolje Rezultate

Preporučuje se faza punjenja od 15-20g kreatina dnevno tokom prvih 5 dana, podeljena u nekoliko doza. Nakon toga sledi faza održavanja sa 5g dnevno (jedna puna kašičica), idealno pre treninga i odmah nakon toga. Kreatin se najbolje apsorbuje kada se uzima sa dovoljno vode i ugljenih hidrata, kao što su voćni sok ili gainer.

Recenzije

There are no reviews yet

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Creatine Germany (Creapure®) 300g“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

KREATIN

Šta doprinosi?

“KREATIN”
10%
Povećanje brzine regeneracije kreatina i fosfata
9%
Povećavanje sportske performanse
8%
Smanjenje mišićnog katabolizma
8%
Povećanje mišićne punoće i izgleda
15%
Poboljsanje anaerobnog kapaciteta
12%
Povećanje ATP (Adenozin trifosfat)
18%
Povećanje mišićne mase
20%
Povećanje snage i izdržljivosti

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.