Fraud Blocker

Basic Supplements

Basic Supplements je ime brenda koji se nalazi u Švajcarskoj. Brend koji sadrži liniju vrhunskih vitamina, multivitamina i minerala, klinički osmišljenih da obezbede osnovne dodatke ishrani potrebne za optimalno zdravlje. Brend je u svoju ponudu uveo šumeće tablete, kapsule, sirupe, praškove i tablete. Ovakva specijalno dizajnirana ponuda je rezultat dugotrajnih ispitivanja u cilju potpore imunitetu, povećanju energije, opšte vitalnosti i dobrom zdravlju.

Kvalitet koji prati zahteve zdravlja

 

Basic Supplements, brend sa tradicijom, ima za misiju proizvodnju proizvoda vrhunskog kvaliteta, koji su pristupačni svima, a istovremeno brend ulaže napore da predvide promenljive potrebe kupaca. Zahtevi tržišta koje se menja sa sve inovativnijim proizvodima, podrazumevaju i vrhunske sastojke, po čemu je ova kompanija poznata. 

Potrošači imaju mogućnost izbora vrhunskih proizvoda, koji su među najkonkurentnijim cenama u ovoj grani industrije. Ovaj brend je maksimalno posvećen kvalitetu izrade svakog proizvoda tokom celog procesa nastanka proizvoda. 

Basic Supplements potvrđuje čistoću i kvalitet svakog pojedinačnog sastojka sa naprednom opremom, kako bi se smanjila svaka mogućnost fizičkih, hemijskih i mikrobioloških zagađivača. U tom smislu, kompanija je implementirala sopstveni program analize proizvoda te su angažovani stručnjaci za osiguranje kvaliteta. Njihova uloga je da vrše rutinske provere na svim prostorima skladištenja, mešanja i proizvodnje i svakodnevno sprovode završne inspekcije. Krajnji rezultat ovakve posvećenosti je isporuka prvoklasnih dodataka ishrani prema najstrožim standardima kontrole kvaliteta, što označava dobru proizvodnu praksu.

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.