Fraud Blocker

Basic Supplements GUT BALANCE -PRO-probiotic / 90 VEGAN CAPSULE

Basic Supplements GUT BALANCE -PRO-probiotic / 90 VEGAN CAPSULE

Proizvođač: Basic Supplements

2.630,00 RSD

BESPLATNA DOSTAVA

Pri kupovini od 5000 RSD

BRZA DOSTAVA

1-2 radna dana

SIGURNA KUPOVINA

Banca Intesa Secure

NARUČITE TELEFONOM

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

 • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
 • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
 • Platite karticom ili e bankingom
 • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
 • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
 • Dinarskim računom
 • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.

5% popusta za 2 proizvoda
10% popusta za 3 proizvoda
Popust se obračunava na kasi

Sastav

Basic Supplements GUT BALANCE -PRO-probiotic / 90 VEGAN CAPSULE
Aktivni Sastojak 1 Kapsula 2 Kapsule
Lactobacillus Acidophilus 1.5 x 10^9 CFU 3.0 x 10^9 CFU
Lactobacillus Casei 0.6 x 10^9 CFU 1.2 x 10^9 CFU
Bifidobacterium Breve 0.3 x 10^9 CFU 0.6 x 10^9 CFU
Bifidobacterium Infantis 0.35 x 10^9 CFU 0.7 x 10^9 CFU
Saccharomyces Boulardii 0.25 x 10^9 CFU 0.5 x 10^9 CFU
Lactobacillus Plantarum 0.3 x 10^9 CFU 0.6 x 10^9 CFU
Lactobacillus Rhamnosus 0.6 x 10^9 CFU 1.2 x 10^9 CFU
Bifidobacterium Longum 0.7 x 10^9 CFU 1.4 x 10^9 CFU
Bifidobacterium Bifidum 0.25 x 10^9 CFU 0.5 x 10^9 CFU
Streptociccus Thermophilus 0.15 x 10^9 CFU 0.3 x 10^9 CFU

Dodatne informacije:

 • Upustvo za upotrebu: Uzeti 1-2 Kapsule dnevno, ujutro na prazan stomak.
 • Upozorenje: Nije namenjeno trudnicama i dojiljama. Pre upotrebe se posavetovati sa lekarom ili farmaceutom. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.
 • Uslovi čuvanja: Čuvati na hladnom i tamnom mestu.
 • Najbolje upotrebiti do: Označeno na proizvodu.

Basic Supplements GUT BALANCE – višestruko dobar probiotik 

Probiotici živi mikroorganizmi u obliku bakterija, predstavljaju dobre mikrobe jer imaju pozitivan efekat na naše zdravlje. Posebno je važno znati u kojim količinama se unose u organizam i u kom sastavu. U obliku probiotila ovi mikroorganizmi pomažu u održavanju ravnoteže crevne mikroflore.

Probiotici se sastoje od različitih vrsta bakterija i kvasaca. Najčešće vrste bakterija koje se koriste kao probiotici pripadaju rodovima Lactobacillus i Bifidobacterium. Svaki od ovih rodova uključuje različite vrste bakterija. Tako su kao popularni sojevi probiotika, poznate vrste: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus i Bifidobacterium bifidum.

Basic Supplements GUT BALANCE -PRO-probiotic je probiotik koji u svom sastavu sadrži upravo navedene vrste bakterija, što je dovoljno za pozitivne efekte na digestivni sistem. Ovaj probiotik pomaže u održavanju zdravlja creva, podržavajući ravnotežu između dobrih i loših bakterija. U slučaju da dođe do disbalansa ove ravnoteže, usled bolesti, upotrebe antibiotika ili loše ishrane, probiotici mogu pomoći u obnavljanju balansa.

Probiotici se mogu uneti kroz različite izvore 

Probiotici se prirodno nalaze u fermentisanim namirnicama kao što su jogurt, kefir i kiseli kupus. Takođe su dostupni u obliku dodataka ishrani, kao što su kapsule Basic Supplements GUT BALANCE -PRO-probiotic, u obliku tableta i praškova. Važno je odabrati proizvode koji sadrže žive i aktivne kulture probiotika, kao i obratiti pažnju na odgovarajuće skladištenje i rok trajanja proizvoda.

Dejstvo probiotskih kultura 

Probiotske kulture igraju ključnu ulogu u poboljšanju naše sposobnosti da efikasno upijamo hranljive sastojke iz hrane. One stvaraju povoljan ambijent u našem digestivnom sistemu, čime omogućavaju bolje apsorpcije vitalnih materija. Osim toga, probiotici su od suštinskog značaja u borbi protiv patogenih bakterija koje bi mogle naškoditi našem zdravlju. Oni uspešno suprotstavljaju štetne mikroorganizme i time štite naš organizam od potencijalnih infekcija.

Važan aspekt njihovog dejstva odnosi se na podršku ćelijama koje formiraju obloge naših creva. Probiotici pomažu ovim ćelijama da se adaptiraju i ojačaju, sprečavajući tako ulazak neželjenih bakterija iz hrane ili pića u naš krvotok. Ova sposobnost probiotika da ojačaju barijeru naših creva je ključna za očuvanje optimalnog zdravlja.

Pored toga, probiotske kulture igraju značajnu ulogu u procesu razgradnje i apsorpcije lekova koje unosimo. Oni pomažu našem telu da efikasnije koristi lekove, čime doprinose boljem ishodu lečenja. Sve u svemu, probiotici su neophodni za očuvanje balansa u našem organizmu i podržavanje opšteg zdravlja.

Povećanje unosa probiotika, bilo kroz odabrane namirnice ili suplemente, može doprineti ravnoteži mikroflora u našem organizmu. To može biti korisno u različitim situacijama kao što su problemi sa varenjem. Takođe, može biti od pomoći osobama koje se suočavaju sa određenim vrstama problema sa varenjem i crevima. 

Preporučuje se konzumacija od 1 do 2 kapsule uvek na prazan stomak, u razmaku od sat ipo do 2h nakon poslednjeg obroka.

Napomena
Dodatak ishrani ne zamenjuje uravnotežen režim ishrane i zdrav način života. Pre konzumiranja preparata posavetujte se sa nutricionistom ili drugim stručnim licem.

Recenzije

There are no reviews yet

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Basic Supplements GUT BALANCE -PRO-probiotic / 90 VEGAN CAPSULE“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.