Fraud Blocker

Smartshake

Smart Shake je kompanija nastala još 2009. godine u Švedskoj, sa glavnom idejom da korisnicima obezbedi vrhunsku sportsku opremu – kvalitetne šejkere koji imaju 100 % zaštitu od curenja. Smart Shake je idealan za pripremu proteinskih šejkova i svih drugih vrsta suplementnih napitaka koje koristite tokom dana, na treningu ili u teretani. Ova nova vrsta šejkera je potpuno nepropusna, a materijali od kojih su oni izrađeni su vrhunskog kvaliteta, dok je dizajn moderan, privlačan i veoma funkcionalan.

Smart Shake – inovativni nepropusni šejkeri izrađeni od vrhunskog materijala 

 

Smart Shake kompanija svojim korisnicima nudi udobno pripremanje omiljenih proteinskih šejkova i drugih vrsta napitaka koji se koriste kako bi unapredili svoje sportske učinke i rezultate, uz idealnu dopunu svakodnevnoj ishrani u toku dana. Smart Shake ima sedišta u Švedskoj, SAD-u, i u Kini, a svojim inovativnim šejkerima napravio je potpunu revoluciju na tržištu fitnes opreme. Uz ove rekvizite korisnici Smart Shake šejkera dobijate potpuno sigurne, bezbedne i odlično dizajnirane proizvode, za maksimalnu udobnost korišćenja, konzumiranja i pripreme šejkova. 

 

Smart Shake šejkeri – vrhunski sportski rekviziti za pripremu omiljenih šejkova 

 

Smart Shake šejker je odličan sportski dodatak za sportiste i rekreativce, sa nizom različitih modela koje odlikuju zapremine za optimalno uklapanje u vaše individualne potrebe. Smart Shake šejkeri su posebno dizajnirani proizvodi sa inovativnim dizajnom i najvišim stepenom kvaliteta. Dizajn je privlačan i moderan, u različitim modelima, veličinama i bojama, tako da se savršeno uklopi u vaš sportski stil. Smart Shake ljubiteljima teretane i sportistima, bilo da su početnici ili profesionalne atlete, nudi odličan način za pripremu i nošenje omiljenih napitaka i šejkova. Proteinski šejkovi mogu biti odlična zamena za obrok ili biti proteinska užina u toku dana, pre ili posle treninga. Mogu se koristiti i za nošenje vode, sokova i drugih sportskih napitaka. 

 

Smart Shake šejkeri nude praktičan, funkcionalan i moderan dizajn 

 

Smart Shake šejkeri su među obaveznim sportskim rekvizitima za vašu svakodnevnu rutinu, a može vam ponuditi i mnoge prednosti. U okviru bogate ponude šejkera mogu se naći različiti moderni dizajni i boje, sa praktičnim  zapreminama i drugim funkcionalnim osobinama. Uz unapređen dizajn, ove šejkere odlikuje visok kvalitet materijala od kojeg su izrađeni, pa na taj način možete biti sigurni da dobijate izdržljiv i dugotrajan rekvizit. Neki od najpopularnijih su:

  • Smart Shake SLIM 500ml
  • Smart Shake REVIVE 750ml
  • Smart Shake ORIGINAL2GO ONE 800ml
  • Smart Shake ORIGINAL2GO 600ml
  • Smart Shake DOUBLE WALL 750ml

 

Smart Shake šejkeri mogu se koristiti za pripremu proteinskih napitaka, kreatina i drugih napitaka, smutija i šejkova. Uz anti-leak tehnologiju poklopac i zatvarač omogućavaju da je šejker 100 % nepropusan, a može se koristiti i za tople i za hladne napitke, kao i za vodu. Materijal od kojeg je šejker izrađen je BPRA free, što znači da u svom sastavu nema otrovne ili toksične materije. Napitak se tokom mešanja potpuno može rastvoriti zahvaljući odličnom dizajnu, pa se na taj način dobija kremasta smesa, bez grudvica. Šejker ne sadrži labave delove i uz to je lagan i praktičan za nošenje. 

 

Smart Shake šejkeri od nerđajućeg čelika su idealna sportska oprema 

 

Smart Shake šejkeri od nerđajućeg čelika dostupni su u idealnoj zapremini od 900 ml za vašu sportsku svakodnevicu. Šejkeri su dostupni u tri neodoljive boje uz moderan dizajn: bela, siva i crna. Uz to, ovaj tip šejkera omogućava lako i jednostavno čišćenje, uz širok otvor na vrhu, dok su meki uglovi zaslužni za udobnije konzumiranje napitaka. Tri izuzetna šejkera od nerđajućeg čelika su:

 

  • Smart Shake ŠEJKER – NERĐAJUĆI ČELIK 900ml – CRNI
  • Smart Shake ŠEJKER – NERĐAJUĆI ČELIK 900ml – BELI
  • Smart Shake ŠEJKER – NERĐAJUĆI ČELIK 900ml – SIVI

 

Smart Shake šejkeri su napravljeni od veoma higijenskog materijala, priprema napitaka je tiha i jednostavna, a udobnost povećana uz silikonsku osnovu, elastičnu konstrukciju i meku dršku. Šejker ima i dozirnu mericu u unutrašnjosti.

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.