Fraud Blocker

Rabeko

Rabeko se nalazi na samom vrhu kada se radi o niskokaloričnoj hrani bogatog ukusa, koja se odlično može uklopiti uz dijete i posebne režime ishrane. Još od osnivanja 1997. godine kao belgijski porodični brend, Rabeko se vodi idejom o ukusnoj, a zdravoj hrani. Ono što odlikuje Rabeko jesu hipokalorični proizvodi kao idealna alternativa popularnim aromama nekih od omiljenih dodataka za bogaćenje obroka.

Zdravi i ukusni niskokalorični proizvodi sa bogatim ukusom  

 

U ponudi brenda Rabeko mogu se naći niskokalorični proizvodi za ljubitelje različitih ukusa i aroma, bilo da se radi o slatkom čokoladnom sosu, voćnim džemovima, sprejevima za kuvanje sa karakterističnim aromama ili o Rabeko niskokaloričnim sosevima u prepoznatljivim ukusima. Rabeko proizvodi su odlična alternativa za dijabetičare, sportiste, osobama koje vode računa o unosu kalorija, šećera, masti i ugljenih hidrata, kao i za vegane i vegetarijance. 

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.