Fraud Blocker

Nocco

Nocco su posebno dizajnirani napici koji u svom sastavu imaju bogat sadržaj BCAA – aminokiselina razgranatog lanca, koje su neke od najvažnijih aminokiselina posebno kada se radi o sportskom učinku. Ovi dodaci ishrani obogaćeni su i drugim hranljivim materijama kao što su različiti vitamini, dok u isto vreme ne sadrže suvišne sastojke kao što su šećer i druge potencijalno štetne materije. Kada se radi o delovanju koje imaju Nocco napici, ukoliko se bavite sportom ili trenirate, imaju izrazito pozitivan efekat na fizičke performanse. Bilo da ste ljubitelj vežbanja i fitnesa ili profesionalni sportista, Nocco napici mogu na idealan način pomoći vašoj svakodnevnoj sportskoj rutini. Kada je reč o dodatnim benefitima koje će vam Nocco napici obezbediti njihovom upotrebom tokom treninga, među njima su bolja koncentracija, kao i veći nivo energije. Ovo može doprineti boljim fizičkim kapacitetima i efektnijem treningu za još više rezultata. Uz to, Nocco pića odlikuje prepoznatljiv ukus, i brojne neodoljive arome.

Nocco – vrhunski napici sa visokim procentom BCAA i bez šećera u sastavu 

 

No Carbs Company je kompanija koji vodi poreklo iz Švedske, a njen prepoznatljiv proizvod nosi naziv Nocco brend, koji spada među neke od najtraženijih i najpopularnijih napitaka u sportskoj suplementaciji. Proizvodi kao što su Nocco BCAA, 330ml i Nocco BCAA+, 330ml karakteristični su po tome što svojim brojnim korisnicima nude izuzetno ukusna funkcionalna pića sa brojnim benefitima za vežbanje, pre svega u pogledu povećanja energetskog nivoa i fizičkih performansi tokom vežbanja. 

Neke od glavnih osobina Nocco napitaka su sledeće: 

  • Visok sadržaj BCAA, esencijalnih aminokiselina u koje spadaju valin, leucin i izoleucin. Ove aminokiseline značajne su po svom blagotvornom delovanju na povećanje sportskih rezultata, najpre u pogledu povećanja kvaliteta oporavka tela i mišića nakon vežbanja, uz stimulisanje sprečavanja kataboličkih efekata, rast mišićne mase i hranljive nutrijente za očuvanje mnogih telesnih funkcija. 
  • U sastav ovih napitaka ulaze i vitamini kao što su B6, B12, niacin, folna kiselina, vitamin D3, biotin. 
  • Ovi napici ne sadrže konzervanse niti šećer pa su idealni ako želite da izbegnete unos viška šećera.

 

BCAA u Nocco napicima mogu vam obezbediti moćnu eliminaciju potencijalne razgradnje mišića, posebno u slučaju intenzivnog vežbanja i nakon treniranja. Ovako se uspešno smanjuje katabolizam, dok se u isto vreme pruža veća sinteza proteina uz podsticaj rasta mišića. Nocco pića su svojim sastavom i delovanjem posebno namenjena svim fizički aktivnim osobama kao i svima onima koji se redovno bave sportom. Uz to, ovi napici mogu biti idealni za sve koji su u periodu kalorijskog deficita. 

Kada se radi o prepoznatljivim proizvodima Nocco kompanije, reč je o Nocco BCAA napitku koji je ujedno i osnovni i glavni prreparat. Ovaj napitak služi kao energetska dopuna pred trening kao i pre početka treninga. U svom sastavu ima kofein ali ne sadrži šećere, pa je idealan za svakodnevnu konzumaciju. Sadrži i L-karnitin, odličnog je ukusa, a neki napici obogaćeni su i zelenim čajem. Nocco BCAA+ nudi slične benefite kao osnovni proizvod ali u svom sadržaju nema kofein. Odličan je izvor aminokiselina i može poslužiti za više energije i izgradnju mišićne mase, uz smanjenje umora i slabosti u mišićima i dopremanje važnih nutrijenata u vidu aminokiselina. 

Nocco brend u svojoj ponudi ima i druge napitke kao što su NOCCO Focus i NOCCO PWO. Ovi proizvodi su posebno dizajnirani takođe bez šećera, uz kofein u svom sastavu. NOCCO Focus je napitak namenjen za unapređenje koncentracije i pažnje tokom dana, bilo da je reč o treningu ili o drugim aktivnostima. U sastavu ima i vitamine B grupe i zeleni čaj. NOCCO PWO je posebno osmišljen napitak koji se koristi pre trneinga za postizanje najvećih rezutlata i efikasniji trening uz bolje atletske performanse. 

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.