Fraud Blocker

Musclepharm

MusclePharm je jedan od vodećih brendova koji se bave dizajniranjem kvalitetnih proizvoda koji unapređuju sportski učinak, kao što su različiti suplementi i sportska oprema. Među proizvodima u ponudi MusclePharm nalaze se preparati koji se baziraju na naprednim tehnologijama proizvodnje, uz inovativne formule i proverene sastojke. Uz ove suplemente mogu se povećati sportski kapaciteti, a takođe se može i na adekvatan način dopuniti ishrana za očuvanje telesnih funkcija, procesa i celokupnog zdravlja.

MusclePharm – poboljšanje atletskih kapaciteta uz najbolje sastojke 

 

MusclePharm je brend koji se vodi principom da korisnicima pruži najsigurnije i najkvalitetnije proizvode, još od osnivanja 2006. godine. MusclePharm preparati namenjeni su fizički aktivnim osobama i sportistima svih nivoa, kako bi unapredili svoje sportske performanse, dopunili svakodnevnu ishranu i očuvali zdravlje. Svaki proizvod zasniva se na kvalitetnim sastojcima koji su detaljno naučno ispitani i nude visok stepen efikasnosti upotrebe. 

MusclePharm nudi dodatke ishrane koji su posebno osmišljeni tako da uz prepoznatljiv kvalitet ponude izuzetnu formulu, bilo da se radi o učinku i kapacitetima tela i mišića pred trening, tokom treninga ili nakon završetka treninga. Na ovaj način se svaki sportista ili rekreativac mogu potpuno posvetiti postizanju maksimalnih rezultata u okviru teretane, na terenu ili tokom intenzivnog treninga. 

 

MusclePharm Bidon – kvalitetan šejker je sastavni deo sportske rutine 

 

MusclePharm Bidon je deo obavezne sportske opreme za svakoga ko se profesionalno ili rekreativno bavi sportom, vežba u teretani ili je fizički aktivan. Ovaj vrhunski šejker može biti odlična podrška pripremi ukusnih i zdravih napitaka koji će vam pomoći da postignete željene ciljeve i rezultate. Ovaj šejker odlikuje odlična zapremina od 1000 ml, sa modernim i privlačnim dizajnom, i visokom praktičnošću upotrebe, održavanja i čišćenja. MusclePharm šejker je dizajniran da olakša pripremu šejkova tako da se dobije kremasta i glatka struktura, dok je dobijeni napitak bez grudvica zahvaljujući posebnom dizajnu. Za samo nekoliko sekundi možete napraviti ukusan i zdrav proteinski šejk ili drugi napitak koji odgovara vašim suplementnim potrebama kao i potrebama treninga. Funkcionalan i privlačan dizajn upotpunjen je i izdržljivim materijalom koji je ujedno veoma lagan, dok inovativna proizvodnja omogućava 100 % zaštitu od curenja. Uz poseban otvor na vrhu šejkera možete uz potpunu udobnost konzumirati napitak bilo kada i bilo gde, dok ste u pokretu ili u teretani. Materijal od kojeg je šejker izrađen je BPA free i vrhunskog kvaliteta. 

 

MusclePharm Combat Protein Powder, 1,8kg – za idealnu izgradnju mišićne mase 

 

MusclePharm Combat Protein Powder je posebno dizajniran proteinski preparat sa 25 g proteina po jednoj dozi. Uz odličan ukus, ovaj protein odlikuje vrhunska kombinacija proteina za maksimalne benefite. Proizvod je namenjen sportistima i aktivnim osobama koje žele rast mišićne mase, uz sastojke sa različitim brzinama otpuštanja: koncentrat, hidrolizat i izolat proteina surutke, BCAA, L-glutamin, albumin jaja, micelarni kazein, digestivni enzimi. Uz brzu apsorpciju i visoku bioraspoloživost, ovaj suplement utiče na očuvanje i rast mišićne mase, uz veću sintezu proteina, bolji oporavak mišića i tela, i veće performanse treninga. Proteini su za organizam značajni i jer doprinose pravilnom radu mnogih procesa i funkcija u organizmu čime čuvaju njegovu vitalnost i zdravlje. 

 

MusclePharm Assault, 30 doza – odlična pretrenažna formula za jači trening 

 

MusclePharm Assault po svojom moćnoj formuli pripada Pre Workout preparatima koji mišićima pred trening pružaju veću količinu snage i energije kako bi trening bio efikasniji. Ovo je jedan od najtraženijih pretrenažnih preparata na tržištu zbog izuzetne formule sa moćnim delovanjem uz sastojke kao što su: kreatin, beta-alanin, vitamin C, vitamin E, karnitin, kofein, taurin, glicin, betain. Ova kombinacija sastojaka omogućava veći intenzitet vežbanja, uz smanjenje osećaja umora i iscrpljenosti, kao i slabosti u mišićima, čime se produžava trajanje treninga. Uz povećan fokus i budnost tokom vežbanja, možete da dostignete veće rezultate nakon završenog treninga u pogledu izgradnje mišićne mase. 

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.