Fraud Blocker

Body attack

Body Attack je nemački brend osnovan još 1994. godine, a koji se bavi proizvodnjom dijetetskih suplemenata i proizvoda koji su namenjeni sportistima i sportskom učinku. Kao osnovna ideja iza ovog popularnog brenda stoji princip inovativne proizvodnje i kombinovanja sastojaka vrhunskog kvaliteta. Ono što na prvom mestu dobijate kao ključan benefit upotrebe Body Attack proizvoda je da vam pružaju podršku tokom treninga bilo da se radi o nutritinoj dopuni za telo i mišiće, ili o kvalitetnoj sportkoj opremi i rekvizitima.

Body Attack – premium kvalitet dijetetskih proizvoda za bolje sportske učinke 

 

Body Attack ima kao glavni cilj proizvodnje dijetetskih suplemenata još od svog osnivanja da svojim mnogobrojnim korisnicima pruži najviši kvalitet sirovina i vrhunski proces proizvodnje. U timu Body Attack kompanije za proizvodnju i testiranje sastojaka i sirovina nalaze se izuzetni stručnjaci među kojima su nutricionisti, biolozi i hemičari koji su posebno obučeni da dizajniraju samo najbolje proizvode. Uz Body Attack preparate u svakodnevnoj sportskoj rutini možete da uz neke od najboljih formula i kombinacija sastojaka postignete svoje maksimume.

Body Attack nalazi se među najboljim i najtraženijim brendovima kada je reč o sportkoj suplementaciji, a razlog za to je poverenje koje su izgradili sa svojim korisnicima u čak preko 30 zemalja, u kojima su dostupni njihovi proizvodi. Sa najvišem standardom proizvodnje, ove preparate u ponudi Body Attack brenda odlikuje i nemački kvalitet, patentirani sastojci i formule, uz brojne sertifikate i priznanja kada se radi o bezbednosti proizvoda. 

Body Attack nastoji da obezbedi osim kvaliteta takođe i vrhunsku uslugu svojim korisnicima, uz profesionalnost i posvećenost svakom novom proizvodu. Još jedna od važnih ideja poslovanja Body Attack kompanije je da stalno unapređuje svoje proizvode i formule kako bi uvek postigla najviši kvalitet. Uz hranljive sastojke za telo i mišiće možete da postignete sve svoje ciljeve i oblikujete mišićavu figuru kakvu ste želeli, a Body Attack vam to može obezbediti. 

 

Popularni proizvodi u bogatoj ponudi brenda Body Attack 

 

Body Attack u svojoj ponudi dijetetskih preparata može ponuditi niz proizvoda najvišeg stepena kvaliteta. Među tim proizvodima nalaze se i : različiti proteini, aminokiseline, sagorevači masti, kao i proteinski barovi. Ovi proizvodi idealni su za dopunu sportske ishrane profeisonalnih sportista koji se pripremaju za trening ili takmičenje ali i za rekreativce i ljubitelje fitnesa i teretane. 

 

Body Attack Yambam Protein Bar 80g – savršena proteinska užina za veću količinu energije 

 

Body Attack Yambam Protein Bar su jedan od najpopularnijih proizvoda ovog brenda – ukusne i zdrave proteinske pločice. Uz ovaj prozivod u ponudi Body Attack kompanije možete da unapredite energetski nivo bilo kada u toku dana, a ove štanglice mogu vam poslužiti i kao zamena za obrok ili proteinska užina. Uz Body Attack proteinski bar možete ostvariti svoje ciljeve i nastaviti trening ukoliko ga konzumirate tokom treninga, ili pred početak vežbanja. Posebno se preporučuje svima onima koji žele da dobiju više energije u toku dana, a da ne konzumiraju velike količine šećera – u jednoj proteinskoj štanglici nalazi se samo 4 g šećera. 

Body Attack Yambam Protein Bar odlikuje i visok sadržaj proteina, pa se na taj način čak 33 % dnevnih potreba može zadovoljiti uz ovu štanglicu. Uz odlične i neodoljive ukuse ovih proteinskih barova, možete imati savršenu užinu koja će nadoknaditi vaše proteinske potrebe, koja je sasvim praktična u oakovanju od 80 g. Nekoliko privlačnih ukusa proteinskih štanglica Yambam Protein Bar mogu se idealno uklopiti uz svačiji režim ishrane i ukus. Ove proteins štanglice mogu se konzumirati u bilo kom trenutku u toku dana, pred trening, tokom vežbanja kao i nakon završenog treninga. Odlična su zamena za obroke kao što je doručak, a izuzetna su alternativa drugim nezdravim grickalicama pa tako mogu pomoći i da ostvarite svoje sportske ciljeve dok ujedno uživate u njihovim neodoljivim ukusima.  

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.