Fraud Blocker

Basic Supplements DIGESTIVE PRO / 90 VEGAN CAPSULE

Basic Supplements DIGESTIVE PRO / 90 VEGAN CAPSULE

Proizvođač: Basic Supplements

1.920,00 RSD

BESPLATNA DOSTAVA

Pri kupovini od 5000 RSD

BRZA DOSTAVA

1-2 radna dana

SIGURNA KUPOVINA

Banca Intesa Secure

NARUČITE TELEFONOM

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

  • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
  • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
  • Platite karticom ili e bankingom
  • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
  • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
  • Dinarskim računom
  • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.

5% popusta za 2 proizvoda
10% popusta za 3 proizvoda
Popust se obračunava na kasi

Sastav

Basic Supplements DIGESTIVE PRO / 90 VEGAN CAPSULE

Unapređenje digestivnog zdravlja sa DIGESTIVE PRO

Uz 90 veganskih kapsula u pakovanju, nalazi se miks enzima, koji zajedno rade na unapređenju efikasnosti varenja i apsorpcije hranljivih sastojaka. To je idealna podrška vašem digestivnom sistemu. Unapređenje varenja i laka apsorpcija hranljivih materija su bitni elementi održavanja zdravog digestivnog sistema. U okviru linije proizvoda Basic Supplements, DIGESTIVE PRO se ističe kombinacijom 3 digestivna enzima. 

  • Papain, enzim pronađen u papaji, ima ulogu u razgradnji proteinskih lanaca, čime olakšava varenje i doprinosi smanjenju upalnih procesa. 
  • Njegovo delovanje u dejstvu s bromelainom, enzimom dobijenim iz ananasa, pruža podršku efikasnom varenju proteina. Uz to ima efekat ublažavanja napetosti u mišićima.
  • Lactase enzim, omogućava razgradnju laktoze i olakšava simptome povezane s ovim stanjem. 

DIGESTIVE PRO u svojoj formuli sadrži i druge aktivne komponente, čija je svrha da dodatno podrže probavni proces:

alfa-galaktozidazu, enzim koji vrši razgradnju složenih ugljenih hidrata iz galaktoze, čime doprinosi boljem varenju i smanjenju gasova. Celulaza u formuli se fokusira na razlaganje biljnih vlakana u sastojke koji su lakši za apsorpciju, poput beta-glukoze, te olakšava probavu namirnica bogatih celulozom. Tu su još i Alpha amylase, Protease, Lipase i Glucoamylase. 

Pomoć digestivnih enzima u ishrani

Manjak enzima koji proizvodi pankreas dovodi do nemogućnosti da se hrana adekvatno razloži. Tada se koriste zamenski digestivni enzimi, nadoknađujući ono što pankreas ne može samostalno da proizvede.

Kada se hranljivi sastojci iz obroka ne metabolizuju kako treba, zamenski enzimi iz Basic Supplements DIGESTIVE PRO doprinose očuvanju zdravlja digestivnog sistema. Ove supstance efikasno rastvaraju ugljikohidrate, lipide i proteine, vršeći njihovu apsorpciju u tankom crevu i umanjenje tegoba koje proističu iz nepravilnog varenja.

Neophodnost različitih vrsta enzima je velika. Amilaze su ključne za dekompoziciju ugljenih hidrata, a lipaze u sinergiji s žuči su važne za razlaganje masti i asimilaciju masti rastvorljivih vitamina A, D, E i K. Proteaze imaju ulogu u pretvaranju proteina u aminokiseline i odbrani gastrointestinalnog trakta od patogena. 

Upotreba zamenskih enzima u svakodnevnoj ishrani u preporučenim količinama, podstiče jači imunitet. Basic Supplements DIGESTIVE PRO se ističe kao pouzdan izvor tih nezamenjivih pomoćnika u očuvanju opšteg zdravlja.

Upotreba

Basic Supplements DIGESTIVE PRO / 90 VEGAN CAPSULEza najbolje delovanje, se upotrebljavaju 1 do 2 kapsule u toku glavnog obroka.

Napomena
Dodatak ishrani ne zamenjuje uravnotežen režim ishrane i zdrav način života. Pre konzumiranja preparata posavetujte se sa nutricionistom ili drugim stručnim licem.

Recenzije

There are no reviews yet

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Basic Supplements DIGESTIVE PRO / 90 VEGAN CAPSULE“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.