Fraud Blocker

Kalkulator idealnih telesnih mera

KALKULATOR IDEALNIH TELESNIH MERA
Kalkulator idealnih telesnih mera pomoći će vam da na idealan način odredite svoje idealne mere i na taj način ostvarite pun potencijal svojih mišića. Prvi i osnovni korak kod ostvarivanja ciljeva kada je u pitanju definisanje mišićne mase jeste da poznajete svoje idealne mere. Uz Kalkulator idealnih telesnih mera možete da uradite upravo to, što će biti polazna tačka na putu dostizanja cilja vezanog za svaku grupu mišića.

Kalkulator idealnih telesnih mera – kako funkcioniše?

Kalkulator idealnih telesnih mera je odličan osnovni vodič za proporcije koji prikazuje idealne mere u najpribližnijim brojkama. Uz pomoć ovog kalkulatora možete usmeriti svoje ciljeve tako da dobijete najbolje rezultate i ostvarite željene ciljeve po pitanju idealne telesne figure. Kalkulator se vodi strukturom vašeg tela u vidu nekoliko parametara tako da vam pruži prikaz idealnih proporcija.

Parametri koje je potrebno uneti u ovaj kalkulator su, osim visine: obim zgloba, obim članka, obim glave, veličina karlice i veličina kolena. Parameti koje ćete dobiti kao rezultat u određivanju idealnih mera vezani su za sledeće mere: ruka, vrat, grudi, struk, list, butina.

Zbog čega vam je potreban Kalkulator idealnih telesnih mera?

Kalkulator idealnih telesnih mera uz nekoliko jednostavnih koraka i parametara određuje idealne telesne mere tako da prikaže i vaš prirodni potencijal za građenje i definisanje mišića za ključne grupe mišića na telu.

Svi iskusni bodibilderi znaju da je za profesionalan i uredan izgled mišića važno da odgovaraju zahtevima estetika, tako da se njihova veličina skoro savršeno uklapa i čini jednu celinu. Mnogi vrhunski sportisti i takmičari među kojima su brojni pobednici, upravo su ukombinovali estetiku i veličinu mišića, odnosno njihov volumen. Zato je značajno da ravnoteža i proporcije prilikom izgradnje i oblikovanja mišića zauzmu glavno mesto u vašem treningu za dobijanje mišićne mase.

Ukoliko ste rekreativac i radoznali ste koje su vaše idealne telesne mere, Kalkulator idealnih telesnih mera može vam poslužiti kao najbolja inspiracija za postizanje savršene figure i mišićavog tela. Savršene proporcije u telesnoj građi imaju u osnovi vrhunsku formulu koja odlikuje mnoge poznate profesionalne sportiste i bodibildere u svetu dizanja tegova.

Odličan vodič za idealne telesne proporcije

Izgradnja mišića je jedan od glavnih ciljeva mnogih rekreativaca i profesionalnih sportista, ali je u tom procesu ključno izgraditi proporcionalne mišiće tako da se u najvećoj meri podudaraju sa idealnim merama i proporcijama. Na taj način možete doći do idealne figure, koja je podržana detaljnim kalkulatorom na osnovu profesionalne formule za određivanje idealnih mera.

Uz ovaj kalkulator možete ubrzati proces izgradnje savršeno mišićavog tela u idealnim proporcijama tako da se vaši intenzivni treninzi potpuno isplate i postignete sve željene ciljeve. Uz ovaj kalkulator dobićete smernice koje mogu da čine upravo osnovu za usmerenje vaših ciljeva do idealnih proporcija i telesne figure.

Razlika između nasumičnog dizanja tegova, napornog vežbanja i režima ishrane može se primetiti i u proporcijama koje nisu idealne, i koje nisu uravnotežene. Upravo vam Kalkulator idealnih telesnih mera donosi priliku da izgradite uravnotežene proporcije kada se radi o mišićima, tako da zadovoljavaju kriterijume estetike, uz poklapanje sa vašim ciljevima najvećim mogućim procentom.

Kada odredite svoje idealne telesne mere uz pomoć ovog kalkulatora možete da odredite svoje glavne prioritete po pitanju treninga, tako da dobijete i savršenu strategiju vežbanja.

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.