Fraud Blocker

Power System BARBELL PAD DIA 10

Power System BARBELL PAD DIA 10

Proizvođač: Power system

2.350,00 RSD

BESPLATNA DOSTAVA

Pri kupovini od 5000 RSD

BRZA DOSTAVA

1-2 radna dana

SIGURNA KUPOVINA

Banca Intesa Secure

NARUČITE TELEFONOM

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

  • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
  • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
  • Platite karticom ili e bankingom
  • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
  • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
  • Dinarskim računom
  • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.
Često Kupljeni Zajedno
6.000,00 RSD
6.000,00 RSD

5% popusta za 2 proizvoda
10% popusta za 3 proizvoda
Popust se obračunava na kasi

Sastav

Power System BARBELL PAD DIA 10

Power System BARBELL PAD DIA 10 – veća stabilnost i udobnost tokom vežbi sa šipkom

Power System BARBELL PAD DIA 10 je posebno osmišljen sunđer za šipku koji se na prvom mestu koristi da vam olakša izvođenje napornih i zahtevnih vežbi u teretani. Dizajn ovog sportskog rekvizita obezbediće upotrebom adekvatnu zaštitu ramena i vrata, čime se sprečava neprijatan osećaj i smanjuje rizik od povreda i oštećenja. Uz sve to, ovaj sunđer namenjen je povećanju kvaliteta treninga i povećanju vaših fizičkih kapaciteta, pri čemu celokupan trening čini prijatnijim i efikasnijim. Sunđer za šipku može pomoći da se smanji pritisak na leđa tokom vežbi u kojima je potrebno prisloniti šipku na taj teo tela, kao što su čučnjevi. Sa ovim sunđerom za šipku možete da nastavite trening jer neće doći do neudobnog osećaja, pa ćete tako postići maksimalne rezultate vežbanjem. 

 

Zbog čega je važno koristiti sunđer za šipku tokom vežbanja?

Power System BARBELL PAD DIA 10 predstavlja obaveznu fitnes opremu u različitim vežbama sa tegovima koje zahtevaju veliki mišićni napor, posebno kada se radi o predelu vrata i ramena. Upravo uz ovaj sunđerasti valjak za vežbanje možete da smanjite pritisak koji šipka vrši na površinu vaših leđa. Ovaj valjak se lako podešava i jednostavno se koristi, a može imati veliki značaj za unapređenje kvaliteta vašeg treninga uz povećanje sportskog učinka. Tekstura ovog fitnes rekvizita omogućava da šipka ne klizi tokom vežbe, dok su vaša leđa i ramena u potpunosti zaštićeni. Uz sunđere se sprečavaju žuljevi, a držanje šipke će biti sigurno i udobno i u slučaju oznojene kože. Ovaj sunđer za šipku uklopiće se uz sportsku rutinu i početnika u teretani i vrhunskih sportista. 

 

U kojim aktivnostima se preporučuje ovaj sportski rekvizit?

Power System BARBELL PAD DIA 10 obavezan je deo opreme u slučaju da se bavite vežbama sa šipkom u teretani kao što su vežbe u kojima se koriste kolena koja se pritom savijaju, ili vežbe za gluteus. Glavna namena ove podloge je da obloži šipku tako da pruži veći komfor vežbanja kod vežbi kao što su iskorak ili čučnjevi, a može se koristiti iza niz drugih intenzivnih vežbi. Potrebno je samo da sunđerasti valjak postavite na šipku, a potom direktno iza vrata, tako da imate udoban i stabilan položaj. Postavljanje i skidanje sunđera je veoma lako i na taj način se može prebaciti sa jedne na drugu šipku, a može se održavati brisanjem vlažnom krpom. 

Specifikacije proizvoda: 

Boja: Crna 

 

Pre upotrebe proizvoda pročitajte obavezno uputstvo na deklaraciji.

Recenzije

There are no reviews yet

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Power System BARBELL PAD DIA 10“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.