Fraud Blocker

Naughty Boy The Drip 75 caps

500mg

MitoBurn®

400mg

ZinjaBurn®

300mg

Kofein

100mg

lnfinergy®

Naughty Boy The Drip 75 caps

Proizvođač: Naughty Boy

4.200,00 RSD

Nema na zalihama

BESPLATNA DOSTAVA

Pri kupovini od 5000 RSD

BRZA DOSTAVA

1-2 radna dana

SIGURNA KUPOVINA

Banca Intesa Secure

NARUČITE TELEFONOM

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

  • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
  • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
  • Platite karticom ili e bankingom
  • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
  • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
  • Dinarskim računom
  • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.

5% popusta za 2 proizvoda
10% popusta za 3 proizvoda
Popust se obračunava na kasi

Sastav

Naughty Boy The Drip 75 caps
Sastojak Po dnevnoj dozi (3 kapsule)
MitoBurn® 500mg
ZinjaBurn® 400mg
Kofein Anhidrovani 300mg
Ekstrakt 250mg
lnfinergy® 100mg
Ekstrakt lista 100mg
Kofein 50mg
Capsimax® 50mg
CaloriBurn GP® 40mg
Niacin 40mg

Naughty Boy The Drip 75 Veggie Caps predstavlja moćan termogenički sagorevač masti, napunjen pažljivo odabranim sastojcima koji pružaju podršku ekstremnoj termogenezi i dugotrajnoj energiji. Sa potpuno transparentnim sastavom i šest patentiranih sastojaka, ove kapsule su dizajnirane da ti pomognu da postigneš svoje fitness ciljeve na efikasan i siguran način.

Sastav

Svaka kapsula The Drip sadrži visoke doze termogeničkih sastojaka, među kojima se ističu 225mg Grains of Paradise, 100mg Capsimax®-a i 500mg MITOBURN®-a. Ovi sastojci su pažljivo izabrani kako bi podržali tvoj proces sagorevanja masti i povećali tvoju energiju tokom treninga i svakodnevnih aktivnosti.

Pakovanje

Svako pakovanje sadrži 75 veganskih kapsula, što je dovoljno za nekoliko nedelja intenzivne upotrebe. Zahvaljujući veganskoj formuli, ove kapsule odgovaraju širokom spektru korisnika koji žele da unaprede svoje fitness rezultate bez upotrebe životinjskih proizvoda.

Upotreba

The Drip kapsula je izuzetno snažna, zato je važno da pažljivo proceniš svoju toleranciju pre upotrebe. Preporučuje se uzimanje 1-2 kapsule dnevno, idealno 20 minuta pre treninga. Ove kapsule mogu da pruže energiju koja traje do 5 sati, uz izbegavanje neprijatnih padova energije koji su česti kod jeftinijih alternativa za sagorevanje masti.

Zato koristiti

Ekstremna Termogeneza: Snažni termogenički sastojci podržavaju proces sagorevanja masti, pomažući ti da postigneš svoje ciljeve brže i efikasnije.

Dugotrajna Energija: Uz blagu mešavinu stimulansa brzog i sporog dejstva, The Drip kapsule pružaju energiju koja traje do 5 sati, bez naglog pada energije.

Transparentan Sastav: Svi sastojci su potpuno transparentno deklarisani, omogućavajući ti da znaš tačno šta unosiš u svoje telo.

Naughty Boy The Drip 75 Veggie Caps je idealan izbor za sve koji žele da unaprede svoje sagorevanje masti i povećaju svoju energiju tokom treninga. Iskoristi moć ove termogeničke “zveri” i postigni svoje fitness ciljeve na potpuno novom nivou.

Sagorevači masti su dodaci ishrani koji pomažu u ubrzanju metabolizma i sagorevanju viška masnoća u telu. Ovi proizvodi često sadrže kombinaciju sastojaka kao što su kofein, zeleni čaj, L-karnitin i ekstrakti biljaka koji pomažu u podsticanju lipolize – procesa razgradnje masti radi dobijanja energije.

Korišćenje sagorevača masti može biti od velike koristi tokom treniranja, posebno ako se kombinuje sa adekvatnom ishranom i redovnom fizičkom aktivnošću. Oni mogu pomoći u ubrzanju gubitka masnoća, poboljšanju energije i izdržljivosti tokom treninga, kao i povećanju termogeneze – procesa stvaranja toplote u telu koji pomaže u sagorevanju kalorija.

Jedan od efikasnih sagorevača masti na tržištu je Naughty Boy The Drip 75 Veggie Caps. Ove veggie kapsule su formulisane sa ciljem da ciljano deluju na dve oblasti – ekstremnu termogenezu i dugotrajnu energiju. Sa potpuno transparentno deklarisanim sastojcima, uključujući šest patentiranih supstanci, The Drip kapsule predstavljaju ultimativno rešenje za potpuno sagorevanje masti i postizanje vrhunskih rezultata u teretani.

Kada se koriste u kombinaciji sa redovnim treninzima i zdravom ishranom, sagorevači masti poput Naughty Boy The Drip 75 Veggie Caps mogu biti ključni faktor u postizanju željenih fitnes ciljeva. Međutim, važno je imati na umu da ovi suplementi nisu čarobna pilula i da je njihova efikasnost najveća kada se koriste kao deo celokupnog pristupa zdravom načinu života.

Upozorenja

Ovaj proizvod se proizvodi u pogonu u kom se obrađuju proizvodi koji sadrže orašaste plodove, mleko, gluten, jaja, soju, školjke i kikiriki. Pre upotrebe, pročitaj pažljivo uputstvo i prvo proceni svoju toleranciju pre uzimanja kapsula.

Dodatne informacije

Težina 210 kg

Recenzije

There are no reviews yet

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Naughty Boy The Drip 75 caps“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

SAGOREVAČI MASTI

Šta doprinose?

”SAGOREVAČI
20%
Povećavaju brzinu metabolizma
15%
Smanjuju osećaj gladi i apetit
12%
Povećavaju energiju i izdržljivost
10%
Povećanje termogeneze
10%
Oksidacija masnih kiselina
8%
Razgradnja masnih naslaga
7%
Očuvanje mišićne mase
18%
Sagorevanje masti

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.