Fraud Blocker

Haya Cordyceps 500 mg 60 kaps

18

Aminokiselina

Complex

Vitamina

Više

Energije

30

Kapsula

Haya Cordyceps 500 mg 60 kaps

Proizvođač: Haya

2.400,00 RSD

BESPLATNA DOSTAVA

Pri kupovini od 5000 RSD

BRZA DOSTAVA

1-2 radna dana

SIGURNA KUPOVINA

Banca Intesa Secure

NARUČITE TELEFONOM

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

 • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
 • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
 • Platite karticom ili e bankingom
 • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
 • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
 • Dinarskim računom
 • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.
Često Kupljeni Zajedno
8.870,00 RSD
8.870,00 RSD

5% popusta za 2 proizvoda
10% popusta za 3 proizvoda
Popust se obračunava na kasi

Sastav

Haya Cordyceps 500 mg 60 kaps

Nutritivne vrednosti 

Broj doza po pakovanju: 30

Veličina doze: 2 tablete

Aktivna komponenta

100 g

1 kapsula

%NRV*

Suvi ekstrakt micelijuma Cordyceps sinensis

standardizovan na 0,3% adenozina

78 g

500 mg*

*NRV – nutritivna referentna vrednost (8400 kJ/2000 kcal/dan).

Sastojci: suvi ekstrakt micelijuma Cordyceps sinensis standardizovan na 0,3% adenozina, sredstva za povećanje zapremine (natrijum-karboksimetilceluloza i mikrokristalna celuloza), sredstva protiv zgrudvavanja (magnezijum-stearat, magnezijum-silikat).

Haya Cordyceps – moćna biljka sa snažnim efektom na vežbanje

Haya Cordyceps je posebno dizajniran preparat koji sadrži ekstrakt Cordyceps sinensis, divlje gljive sa lekovitim efektom koja ima delom biljno i delom životinjsko poreklo. Ova moćna komponenta ima dugu tradiciju upotrebe u tibetanskoj i kineskoj medicini jer daje niz benefita kao što su poboljšanje seksualne funkcije, pružanje više energije i snage. U isto vreme, ova biljka pruža bolji oporavak, podmlađuje organizam i ima blagotvorno dejstvo na ublažavanje i lečenje različitih oboljenja i simptoma. Kordiceps ima i najnoviju ulogu koja je rezultat mnogih istraživanja, a koja tvrde da je njen ekstrakt idealan za poboljšanje sportskih performansi.

Koje prednosti vam daje upotreba biljke kordiceps?

Haya Cordyceps može prirodno da poveća vaše sportske učinke kao i celokupnu vitalnost tela, uz povećanje energije i mnogih drugih zdravstvenih benefita. Kordiceps je značajan pre svega zbog svog moćnog i kvalitetnog sastava, koji obuhvata 18 aminokiselina, vitamine K, B12, E, B1, B2, mnoge minerale i važne nutrijente, uz sterole, proteine, nukleoside, polisaharide. Kordiceps ima snažan efekat na smanjenje upala, uz antioksidativno delovanje, jačanje imuniteta, zaštitu od bakterija i poboljšanje nervnih funkcija. Jedna od njegovih glavnih primena je u fitnesu, a posebno se preporučuje aktivnim osobama koje se bave sportom.

Benefiti upotrebe kordicepsa su:

 • Više energije i veća vitalnost: Kordiceps značajno unapređuje vaše fizičke kapacitete, uz više ATP-a koji je važan za stvaranje energije. Vaši mišići ovako postaju izdržljiviji i snažniji, poboljšava se kondicija, smanjuje umor, jačaju se kosti i mišići, kao i moždane funkcije.

 • Bolji san i oporavak, uz regeneraciju ćelija. Imajte samo u vidu da ne treba konzumirati ovu biljku pred spavanje da ne bi ometao ciklus spavanja dajući vam energiju. Preporuka je uzimati ga ujutru ili pred vežbanje.

 • Podmlađujući efekti, uz antioksidativno delovanje, poboljašenje seksualne funkcije, memorije, sportije starenje i sedenje kose

 • Jačanje imuniteta

Način upotrebe ovog preparata 

Haya Cordyceps se konzumira na sledeći način: 2 tablete uzimaju se u toku dana. Preparat se ne preporučuje dojiljama, trudnicama i deci, kao ni u periodu od dve nedelje pred operaciju ili dve nedelje nakon operacije. U tom slučaju treba prekinuti sa upotrebom suplemenata koji sadrže kordiceps jer on može stvoriti rizik od krvarenja. Prema istraživanjima kordiceps nema toksično delovanje, ali mogu se javiti efekti kao što su mučnina, dijareja, suva usta i alergijska reakcija. 

Preporučena dnevna količina preparata je 2 tablete koje imaju 1000 mg ekstrakta micelijuma sa standardnih 0,3 % adenozina. To je količina od ukupno 3 mg adenozina. 

Pakovanje 

Preparat Haya Cordyceps 500 mg možete naručiti u pakovanju od 60 kapsula. 

Posebne napomene 

Dodatak ishrani ne zamenjuje uravnotežen režim ishrane i zdrav način života. Pre konzumiranja preparata posavetujte se sa nutricionistom ili drugim stručnim licem. 

Recenzije

There are no reviews yet

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Haya Cordyceps 500 mg 60 kaps“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

AMINOKISELINE

Šta doprinose?

Amino
10%
Podstiču sintezu proteina
10%
Jačanje hormona
11%
Regulacija hormona
12%
Smanjenje umora i iscrpljenosti
12%
Poboljsana apsorbcija hraniljivih materija
15%
Očuvanje mišićne mase
15%
Brži oporavak mišića
15%
Pobošljanje mišićne izdržljivosti

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.