Fraud Blocker

BLACK GORILLA ICE PUMP PREWORKOUT (300g)

2400mg

beta-Alanin

2000mg

Kreatin monohidrat

2000mg

L-arginin

300mg

L-tirozin

Proizvođač: ActivLab

3.390,00 RSD

BESPLATNA DOSTAVA

Pri kupovini od 5000 RSD

BRZA DOSTAVA

1-2 radna dana

SIGURNA KUPOVINA

Banca Intesa Secure

NARUČITE TELEFONOM

063 649 099

ProteinBox klub pruža jedinstveni lojaliti program koji nagrađuje naše verne kupce. Članovi kluba sakupljaju poene za svaki kupljeni proizvod, koji se mogu kasnije iskoristiti za popuste ili besplatne proizvode. Pored toga, korisnici napreduju kroz različite nivoe članstva, omogućavajući im još veće pogodnosti i ekskluzivne ponude. ProteinBox klub je naš način da izrazimo zahvalnost i dodatno unapredimo iskustvo naših kupaca.

  • Dostava se vrši kurirskim službama: BEX
  • Besplatna dostava pri kupovini većoj od 5000 RSD
  • Platite karticom ili e bankingom
  • Plaćanje u kešu kuriru prilikom preuzimanja paketa.
  • Platnim karticama putem Banca Intesa platnog procesa.
  • Dinarskim računom
  • ProteinBox se ističe kao lider u prodaji online suplemenata zato što nudimo najbolje proizvode, povoljne cene, brzu isporuku i izvanrednu korisničku podršku, čime osiguravamo vrhunsko iskustvo za naše klijente.

Sastav

BLACK GORILLA ICE PUMP PREWORKOUT (300g)
Aktivni sastojci 1 porcija (10g) %NRV*
beta-Alanin 2400 mg
Kreatin monohidrat 2000 mg
L-arginin 2000 mg
L-tirozin 300 mg
Suvi ekstrakt ploda gorke pomorandže (Citrus aurantium, 6% sinefrina) 300 mg
Kofein 200 mg
Suvi ekstrakt ploda maline (Rubus idaeus, 5% malina ketona) 200 mg
Vitamin B1 2,2 mg 200
Vitamin B2 2,8 mg 200
Niacin 32 mg 200
Pantotenska kiselina 12 mg 200
Vitamin B6 2,8 mg 200
Biotin 100 µg 200
Folna kiselina 400 µg 200
Vitamin B12 5 µg 200
Kalcijum 120 mg 15
Magnezijum 60 mg 16

BLACK GORILLA ICE PUMP PREWORKOUT: Vaš Idealni Pre-Trenažni Suplement

BLACK GORILLA ICE PUMP je inovativna pred-trenažna mešavina koja se izdvaja po tome što ne sadrži kofein, čime je pogodna za širok spektar korisnika. Ova formula je posebno razvijena za one koji su osetljivi na kofein, kao i za one koji već imaju dovoljno stimulacije ili treniraju kasno uveče. Izbegavanjem kofeina, BLACK GORILLA ICE PUMP omogućava korisnicima da izbegnu neželjene efekte stimulansa, kao što su nervoza i nesanica, a istovremeno pruža sve benefite koje očekujete od pre-trenažnog suplementa.

Ključni Sastojci: Beta-Alanin, AAKG, L-Citrulin i Niacin

Ovaj preworkout suplement sadrži nekoliko ključnih sastojaka koji sinergijski deluju kako bi poboljšali vašu fizičku performansu. Beta-alanin je amino kiselina koja se u telu pretvara u karnozin, jedinjenje koje pomaže u odlaganju zamora mišića tokom intenzivnog vežbanja. AAKG (arginin alfa-ketoglutarat) je prekursor azotnog oksida (NO), važnog za vazodilataciju i poboljšanje protoka krvi. L-citrulin je uključen u proizvodnju NO-a, što dodatno pojačava efekat “muscle pump” tokom treninga. Niacin, ili vitamin B3, doprinosi normalnom metabolizmu koji daje energiju i smanjuje umor, čime omogućava bolju izdržljivost tokom vežbanja.

Prednosti Beta-Alanina

Beta-alanin je poznat po svojim sposobnostima da poboljša fizičke performanse i smanji zamor. Kada se unese, beta-alanin se pretvara u karnozin, koji deluje kao pufer za mlečnu kiselinu, smanjujući osećaj pečenja u mišićima i omogućavajući duže i intenzivnije vežbanje. Redovna upotreba beta-alanina može dovesti do povećanja mišićne mase i smanjenja telesne masti, čineći ga idealnim za sportiste koji se bave anaerobnim vežbama, poput bodibildinga i sprinta.

AAKG za Povećanu Vazodilataciju

AAKG, ili arginin alfa-ketoglutarat, je kombinacija amino kiseline arginina i alfa-ketoglutaratne kiseline. Ovaj sastojak je poznat po svojoj sposobnosti da poboljša protok krvi povećavajući proizvodnju azotnog oksida (NO). NO širi krvne sudove, omogućavajući bolji protok kiseonika i hranljivih materija do mišića. Ova poboljšana cirkulacija ne samo da povećava vašu snagu i izdržljivost tokom treninga, već i ubrzava oporavak i smanjuje bol u mišićima nakon vežbanja.

L-Citrulin za Produženu Pumpu

L-citrulin je aminokiselina koja igra ključnu ulogu u procesu proizvodnje azotnog oksida (NO). NO je odgovoran za širenje krvnih sudova, što povećava protok kiseonika i hranljivih materija do mišića. Ova bolja cirkulacija rezultira boljom mišićnom pumpom tokom treninga. Suplementacija citrulinom omogućava dužu i efikasniju proizvodnju NO-a, čime se postiže produžena mišićna pumpa i povećava ukupna izdržljivost tokom vežbanja.

Niacin: Energija i Izdržljivost

Niacin, poznat i kao vitamin B3, je ključan za normalan energetski metabolizam. On pomaže u pretvaranju hrane u energiju i doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Ovo je posebno važno za sportiste koji se bave intenzivnim treningom, jer im omogućava da duže zadrže visok nivo performansi. Osim toga, niacin doprinosi zdravlju kože, nervnog sistema i probavnog trakta, čineći ga esencijalnim vitaminom za celokupno zdravlje.

Kako Koristiti BLACK GORILLA ICE PUMP

Preporučuje se rastvaranje 10g (2 merice) praha u 240ml vode. Najbolje je koristiti ovu mešavinu u tri podeljene porcije (po 80ml) tokom dana. Ovaj način upotrebe omogućava optimalno iskorišćavanje svih sastojaka i postizanje najboljih rezultata tokom treninga.

Dodatne informacije

Ukus

Jagoda – Limunada, Zelena Jabuka

Recenzije

There are no reviews yet

Budite prvi koji će napisati recenziju za „BLACK GORILLA ICE PUMP PREWORKOUT (300g)“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

KREATIN

Šta doprinosi?

“KREATIN”
10%
Povećanje brzine regeneracije kreatina i fosfata
9%
Povećavanje sportske performanse
8%
Smanjenje mišićnog katabolizma
8%
Povećanje mišićne punoće i izgleda
15%
Poboljsanje anaerobnog kapaciteta
12%
Povećanje ATP (Adenozin trifosfat)
18%
Povećanje mišićne mase
20%
Povećanje snage i izdržljivosti

SLIČNI PROIZVODI

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.